Descarcă Mario dandy cu un computer - un joc gratuit cu un editor de nivel

Categorii: Jocuri Gratis ❤ Mario Mario cu Dandy pe PC

Este gratuit Mario cu Dandy?

Descarcă Mario dandy cu un computer - un joc gratuit cu un editor de nivel

Clasic Mario cu Dandy. Redarea pe computer!

Pentru cine acest joc

Joc Super Mario Bros NES fit Builder:Cum se joacă?

În meniul principal al jocului există o comandă - „Joaca un joc“. Aceasta va deschide o fereastră în care pentru a selecta un nivel. Dacă doriți să joace în clasicul Mario cu Dandy - selectați fișierul Game.mario Classic - și începe jocul! Când scrie nivelurile lor - vor exista fișierele, care, de asemenea pot fi rulate.

Descarcă Mario dandy cu un computer - un joc gratuit cu un editor de nivel

Pentru a rula clasic Mario, alege joace un joc

Cum de a construi propriile niveluri de Mario?

Descarcă Mario dandy cu un computer - un joc gratuit cu un editor de nivel

Puteți complica versiunea originală a Super Mario Bros, adăugând mai mulți dușmani, niveluri și testare. Sau pur și simplu să-și îndeplinească în cele din urmă visul lor și de a crea propria versiune de aventura pentru celebrul instalator. Nivelurile lor pot fi salvate și partajate cu prietenii. Dacă au instalat acest joc - doar trimite-le un fișier cu extensia Mario.Am dormit în rezervor, că în această Mario?

Super Mario Bros - un legendar companie platformer joc Nintendo, care a fost lansat din nou în 1985 pe consola SEN, care ne este cunoscut este cunoscut sub numele de Dendy. Jocul urmărește aventurile unui instalator Mario italian în Regatul ciuperci. Ea este iubit de milioane de jucători din întreaga lume și este de joc cult. În jocul ei, și dragoste chiar acum.

Programatorul Andrew Kellogg portat Super Mario Bros pentru calculatoare moderne, de asteptare această versiune de joc Super Mario Bros NES Builder. Acesta nu numai că poate juca jocul original, dar, de asemenea, pentru a crea propria lor!

Descarcă Mario dandy cu un computer - un joc gratuit cu un editor de nivel

Ce este acest joc

Prințesa Regatului ciuperci și răpit frumos Peach Koopa Troopa, minions rău de Bowser! Acum, avem nevoie pentru a ajuta Mario a salva printesa de la Bowser picioare cu gheare, regele Koopa. În acest scop, instalator nostru mustăcios va trebui să treacă prin multe încercări.

Mario va rupe printesa, prin mai multe niveluri, zi și noapte, pe sol și sub el, în canalizare, apa sau sarind pe o ciupercă uriașă. La sfârșitul fiecărui episod sau lumea se va aștepta pentru castelul lui Bowser și, cine știe, poate că Prințesa Peach.

Călătorii, câștiga și de a colecta. Cum se joacă

Unul dintre obstacolele în călătoria prin Regatul de ciuperci sunt dușmani. Cele mai multe dintre adversari ai câștiga, dacă pur și simplu sari pe partea de sus a ei. De asemenea, pe drumul spre obiectivul său, Mario poate colecta monede de aur. Acestea sunt cele mai frecvent găsite în blocuri cu un semn de întrebare. Ele pot fi deschise dacă sari și le-a împins de mai jos. Ei au prins, de asemenea, bonusuri. ciuperci Red crește eroul, și verde dau o viață. Foc de flori transformă personajul principal în Super Mario, care pot trage foc.

Cum de a rula un joc de descărcare

În ZIP-arhivă este de trei fișiere:

Și eu nu vreau nimic pentru a descărca și a stabilit! Vreau doar să joace Mario

Bine! Pentru oameni ca tine, există o grămadă de clone Mario on-line. Ei nu au nevoie să descărcați, în general, ei nu au nevoie - doar un browser și suport pentru Flash. Aceste jocuri sunt colectate în secțiunea noastră specială - „O colecție de jocuri gratuite cu Mario“ - vin și să se joace.

Vezi mai multe despre acest subiect

Angri Berdz - versiunea Mario

Super Smash Bros on-line