Descarcă utilitate eos pentru computer cu Windows

EOS Utility - este o aplicație de la Canon, oferă o serie de caracteristici pentru o interacțiune completă cu camera digitală. Aceste funcții includ încărcarea și afișarea imaginilor, fotografiere la distanță și gestionarea corespunzătoare a dispozitivului în sine.Descarcă utilitate eos pentru computer cu Windows


Cu el puteți încărca rapid și ușor și pentru a vizualiza imaginile stocate pe camera foto, chiar și controlează toate setările sale, împreună cu capacitatea de a efectua instantanee la distanță.

Acest software, de asemenea, funcționează bine în tandem cu aplicația Canon Digital Photo Professional. programul principal în pachetul EOS Solution Disk.

Descarcă utilitate eos pentru computer cu Windows


Important: EOS Utility instrument în sine este scris pe disc, care este furnizat cu fiecare linie EOS de camere. În funcție de modelul dispozitivului, acesta trebuie să fie conectat la un computer cu ajutorul unui cablu USB sau Firewire (principiul de conexiune este descrisă în detaliu în Manualul de utilizare).

informaţii suplimentare


Interfața EOS Utility este destul de simplu. Principalele caracteristici sunt ușor accesibile din meniul principal, cum ar fi imagini de încărcare, configurarea camerei sau la distanță de fotografiere.

De exemplu, una dintre funcțiile - încărcarea imaginilor. În mod implicit, imaginile sunt salvate în folderul corespunzător de pe computer și sunt sortate după dată, repartizate pe mai multe subdirectoare. După descărcarea acestor imagini sunt afișate în fereastra principală Digital Photo Professional a programului (DPP).

Descarcă utilitate eos pentru computer cu Windows

Descarcă utilitate eos pentru computer cu Windows

În general, utilitatea EOS Utility - un instrument de mare, care poate fi la dispoziția dumneavoastră de fiecare dată când vă conectați camera la un calculator, și poate fi un mare plus pentru arsenalul de fiecare fotograf, indiferent de experiența lor. funcționalitate și caracteristica set o optiune avantajoasa pentru multe tipuri de fotografii fac.