Descrierea completa a modurilor de rețea în BF4 - jucătorii adecvate Club

CAPTURE (va fi disponibil în versiune beta Battlefield 4)

Descrierea completa a modurilor de rețea în BF4 - jucătorii adecvate Club

Tipul de luptă. Determinarea modului Battlefield - un amestec de război total și lupte de infanterie pe uscat, apă și aer.


Proiectat pentru 24 de jucători (X360 / PS3), 64 jucători (Xbox One, PS4, PC)
Modul Commander: Opțional
„Capture“ - este chintesenta Battlefield. Acesta include un război pe tehnica pe sol, în aer și pe apă. Vvyazhites într-un duel aerian pe luptător, sparge tancuri de lupta, de patrulare râu pe bărci și foc deschis pe infanteriei inamice. hărți uriașe și o gamă largă de echipamente - „Capture“ va juca așa cum doriți. Asta e ceea ce Battlefield!

Scopul este simplu: captura un steag, distruge soldatii inamici și să aducă întăriri puncte echipei adverse la zero. Cel mai bun mod de a realiza acest lucru - controlează majoritatea steaguri existente pe hartă. Pentru a captura steagul, trebuie să fie o anumită distanță de ea. Cu cat mai multe steaguri controlează echipa ta - cu atât mai repede inamicul va pierde puncte de armare. Dar ține minte: inamicul în orice moment se poate lua drapeluri, pentru a transforma valul de luptă și te obligă să-și apere. Prima echipă pentru a aduce punctele armăturilor inamice la zero, câștigă.

Excelenta (va fi disponibil în versiune beta Battlefield 4)
Tipul de luptă. Accelerată versiune de infanterie a „Capture“
Conceput pentru 20 de jucători (pe toate platformele)
Commander Mode: Nu
„Excelenta“ - este o rețea exclusiv mod intensiv, infanterie, care a făcut debutul în Battlefield 3: Close Quarters. Cu multe dintre semnele de „captare“ (steaguri de control întăriri pahare), „excelență“ oferă un gameplay mai compact și concentrat. Drapelul nu va fi niciodată prea departe - aceasta înseamnă că va fi în mod constant în mișcare și în inima evenimentului. În contrast cu „Capture“ în „superioritatea“ steagurilor sunt luate mult mai rapid, iar numărul de puncte de întăriri - de mai jos. Dacă controlați mai puține baze decât inamicul - armături de puncte vor fi pierdute lent. Fiecare moarte în „excelență“ înseamnă mult mai mult pentru rezultatul unei lupte decât „captura“.

Descrierea completa a modurilor de rețea în BF4 - jucătorii adecvate Club

Tipul de luptă. O luptă aprigă pe tehnologie și pe jos în urmărirea explozivilor
Proiectat pentru 24 de jucători (X360, PS3), 32 de jucători (Xbox One, PS4, PC)
Modul Commander: Opțional
Noi numim acest mod generatorul „momente Battlefield». Una dintre cele două noi în Battlefield 4, „Exterminarea“ modul - cu siguranta cel mai exploziv! De „Exterminarea“ bomba apare într-o locație aleatoare pe hartă. Ambele echipe trebuie să lupte pentru a ridica și livra la una din cele trei goluri în tabăra inamică, taxa și detona obiect. De îndată ce bomba explodează, următoarea re-apare într-o locație aleatoare, și tot haosul începe din nou. Jocul continuă atâta timp cât una dintre echipe nu va distruge toate cele trei ținte ale inamicului. „Distrugerea“ poate fi completat extrem de rapid, sau trageți pe termen nelimitat - în funcție de modul în care echipa ta poate sta împreună și să livreze bomba la țintă. Ca și în multe alte moduri de rețea, există, de asemenea, o limită de timp pentru meciul nu este întârziată în mod nejustificat. Comparativ cu „captura“ de luptă în „Exterminarea“, de obicei, centrat în jurul unei locații de bombe. În același timp, cardul poate fi doar o singură bombă -, astfel încât, în cel mai scurt timp vă puteți transforma dintr-o înainte de a apăra - și vice-versa. Trebuie să învețe să prezică inamicul de a organiza o protecție la momentul potrivit în locul potrivit - și pentru a intercepta bomba. La trecerea constantă de la apărare pentru a ne atace într-un fel inspirat de fotbal american: explozia unui obiect inamic în ceva ca un „touchdown“ în acest sport.Tipul de luptă. Lupta competitivă în spații închise
Proiectat pentru 5-on-5 jucatori (toate platformele)
Commander Mode: Nu

Un alt mod multiplayer, va debuta în Battlefield 4, „eliminare“ - letale și competitiv. Fiecare jucător are doar o singură viață pentru întreaga rundă, fiecare fotografie se poate schimba în mod dramatic rezultatul luptei. Echipele pot câștiga distruge echipa inamic sau suflare un site militar pe care le controlează (similar cu stațiile M-COM în operațiunea „Storm“). Creat de la sol și concepute pentru jucătorii calificați mai în câmpul de luptă, „eliminare“ da jocului o nuanta proaspata, care contrastează puternic cu modurile „Capture“ și „Storm“. În timpul rundei, jucătorii pot revigora doar o singură dată, și luptători lichidată pot doar viziona neputincios.

Descrierea completa a modurilor de rețea în BF4 - jucătorii adecvate Club

Tipul de luptă. shuterny modul clasic în stilul de Battlefield 4

Conceput pentru 20 de jucători (pe toate platformele)
Commander Mode: Nu

Puține regimuri recunoscute ca TDM. Mecanica deosebit de simplu: două echipe se întâlnesc în luptă, iar primul care ajunge la numărul specificat de asasinate, recunoscute de câștigătoare. Nimic de prisos - acesta este un mod de rețea ideală, atunci când aveți puțin timp și doriți să apuca de treabă imediat în luptă.

Descrierea completa a modurilor de rețea în BF4 - jucătorii adecvate Club

Tipul de luptă. invada adânc în teritoriul inamic, aruncarea în aer posturile lor M-COM

Proiectat pentru 24 de jucători (X360, PS3), 32 de jucători (Xbox One, PS4, PC).
Modul Commander: Opțional

Un alt mod iconic Battlefield, „Storm“ - această luptă asimetrice între atacator și apărător. Scopul echipei de atac - a mea și sufla două stații M-COM în fiecare zonă de pe hartă. Apărătorii trebuie să împiedice acest lucru până când nu există mai multe puncte pentru întăriri. În cazul în care atacul este de succes - un pic mai adânc în teritoriul inamic există două stații M-COM. „Storm“, continuă atâta timp cât echipa ofensiva nu distruge toate inamice șase posturi, sau nu există mai multe puncte pentru întăriri. De multe ori o rundă de „Sturm“ transporta jucatori prin intermediul diferitelor tipuri de mediu, forțând să-și reconsidere tactici și de descărcare.


Tipul de luptă. Patru companii se luptă pe teren, obtinerea de tehnologie de sprijin limitat și străduindu-se să fie în partea de sus a clasamentului
Conceput pentru 16 jucători (pe toate platformele)
Modul Commander: Opțional

În „unități de melee“ în lupta pentru partea de sus a stau pe liderii de masă converg în patru companii. În primul rând Squad, și-a făcut un număr predeterminat de ucide este declarat câștigător. „Ritmul echipelor Real împrumutat de la“ Luptele Team“, dublarea numărului de părțile aflate în conflict și oferind o luptă continuă pentru supremație.