Despre centru

Medical radiologic Centrul de Cercetare. AF Tsyba - o ramură a organizației „radiologic Centrul National de Cercetare Medicala“ stat federal Ministerul român al Sănătății (MRRC numit după AF Tsyba -. Filiala FGBU a Ministerului „NMIRTS“ Health Romania) - una dintre cele mai vechi din Romania centre radiologice.MRRC-le. AF Tsyba inițial Institutul de Radiologie Medicale, Academia de Științe Medicale din URSS, a fost fondată în 1962 pentru a dezvolta și de a îmbunătăți metodele de diagnostic radiații și radioterapie. prevenirea și tratamentul daunelor radiații. studiul efectelor biologice și medicale ale radiațiilor ionizante.

Centrul este de plumb cu privire la problema de Radiologie si Medicina radiatii. lider de agenție românească pentru dezvoltarea și aplicarea high-tech medicină metode radiologice de diagnostic și tratament al bolilor oncologice și bolnyhs neoncologice.

Baza de cele mai multe de dezvoltare a Centrului pentru îmbunătățirea metodelor de tratament a principiilor de îmbunătățire a eficienței tratamentului, organosohrannosti și de a îmbunătăți calitatea vieții.

Personalul Centrului este de 1779 de oameni. Dintre acestea 310 cercetători, inclusiv 59 medici (inclusiv 24 profesori) și 172 candidați de științe.

Centrul de abordare care permite examinarea necesară și tratamentul și pentru a oferi acces la un pacient la tehnologii inovatoare pentru prevenirea, diagnosticarea și tratarea afecțiunilor maligne integrate în mod avantajos.Principalele activități ale Centrului

În departamentele din sectorul Radiologie clinice este de înaltă calificare de diagnosticare, consiliere și asistență medicală pacienților cu boli oncologice și somatice.

Despre centru

radioterapie
Cu succes a pus în practică diverse tehnici de CONFORMAL radioterapie (3D, IMRT, IGRT), se aplică metode non-traditionale de terapie de fotoni la distanță, inclusiv în combinație cu hipertermie locală. Câștigat o experiență considerabilă în utilizarea unui astfel de tratament un high-tech de tumori maligne, cum ar fi radioterapie intraoperatorie.

Folosind procedura de radioterapie interstițială, inclusiv brahiterapia cancerului de prostată, și tumori ale cavității bucale.

Despre centru

radioterapie
În tratamentul pacienților cu cancer tiroidian si hipertiroidism folosit metoda de terapie cu iod radioactiv. Terapia radionuclid pentru Held metastaze osoase.

Despre centru

terapia fotodinamica
Din cauza invazivitatea sale reduse, înfrângerea electorală, posibilitatea de utilizare multiple, rezultate cosmetice bune și absența metodei reacții toxice și imunosupresive de terapie fotodinamica este utilizat pe scară largă.

Despre centru

diagnosticare
Un punct de referință pentru începutul tratamentului unui pacient cu cancer este diagnosticat cu exactitate. Precoce și onkozabolevniya rapidă de diagnostic este cheia principala pentru succesul tratamentului, astfel încât dezvoltarea de metode de diagnosticare tumorale - una dintre principalele priorități ale muncii noastre. Centrul poate trece examenele necesare pentru a identifica aproape orice cancer.