Despre un tip care a promis să cheme și nu suna

09/09/06 Printesa Viper
Da, e mai bine la acestea decât cei care sunt rugați să nu spui niciodată, și el nazvanievaet ani. și vă deffki (rău dacă cineva jignit, nu am vrut să) nu lasa camerele lor de fiecare poponar, sunt actuale și poate, că a aruncat o astfel de naiv ca tine.12/09/06, Myshshsh
O relație cu ei acolo. Pentru că uneori este acei oameni care nici măcar nu vor să audă. Așa că nu-l place, el promite să sun, dar nu sună. Și pentru că eu îl iubesc deja. Asta e ca un tip promite să fac pipi, dar nu face acest lucru. E o rușine, dar mai puțin îl iubesc din ea nu va fi.

15/09/06, SECAM
Fetelor, vă gvovoryu ca tipul. Când auzi „Te sun eu“, ceea ce înseamnă „O să te sun dacă am vrut să,“ Nu mai mult, nici mai puțin. Dacă nu suna, asa ca nu doresc să. Uneori, această expresie este folosită pentru a obține rapid scăpa de tine. Asta e tot. Și ai crezut că ai avut un astfel de misterios? )))

31/10/06, înger cu aripa rupta
Oh, nu în subiect a trimis, în general, pe un subiect-ceva greșit, eu nu văd asta. Ea are aceleași drepturi ale omului să ia în considerare dacă să continue sau nu-l intalniri. Nimeni nimeni nu ar trebui.

16/08/07, Chitarist
Și eu nu știu ce coloană pentru a scrie. Mi-ar fi scris în mijloc pentru că am fost într-o oarecare măsură, oricum, nazvanivaet prietenul meu sau nu. Dacă am sunat un coleg de clasă, în care (între noi) Îmi place, Gee-Gee :-))) Aș fi foarte fericit, desigur! Și dacă n-ar fi chemat, n-aș fi jignit, asta e sigur. Și, de asemenea, eu nu înțeleg fetele care, din cauza acestui lucru mic poate arunca iubitul tau. Recent am prietena, apoi a spus: „Pot să-mi imaginez nenorocitul nu a sunat ieri sunt doar în stare de șoc pentru că am fost jignit la ea !!.!.“ La naiba, nu am crezut sunat, e mare! Ai crede că a fost un dezastru. Că eu nu înțeleg.

10/01/09, Big Runga
Faptul că eu nu pot refuza să dea numărul lui dacă stau singur la prosby..ya timp nu știu de ce, nu am fost confortabil sau ceva. dar când lângă mine un prieten sau altcineva, de dragul rzhacha poate da imediat camera un fel de spital nebun sau casa de maternitate, dar eu însumi pentru un astfel nu este capabil), așa că eu sunt sincer bucuros când eu nu numesc pe cei care au luat numărul meu)))) Ei bine, dacă te sun și eu nu-l ridicat)

09/06/10, Angel8885
și cred că ludshe curent care nu a numit, deoarece esle dragoste UPL este un semn în 4To baieti nepravelnogo și Takin va fi mai ușor pentru a supraviețui. Desigur, va fi foarte dureros și trist, dar Biwa, în orice caz, și eu iubesc băieții ăștia pentru că ne face mult mai puternic decât devishek. ) Și să-i zdohnut. D

26/08/11, Alika S
în cazul în care tipul după prima întâlnire nu sună sau scris, și numai după ce unele - în timp ce trimiterea unui SMS cu propunerea de a întâlni din nou. SMS-uri și scrie cu copilul slavă de tip, dragă. și dintr-o dată după ce sunteți de acord cu întâlnirea a avut o problemă urgentă. și este după orele de afaceri. (((Si tu ca un prost naiv aștepta toată noaptea pentru el să sune. Pentru că în ultimul SMS a promis că va apela și copil R. S, te sărut pe buze. Și cum este posibil să se înțeleagă.

25/04/13, AzazeLLLo
Nu, eu nu sunt naiv mazohistka.Prosto solide hrănite budesh.Obeschayut nu? Oh, haide, puțin cunoscut tip OBESchAL.Glupost ceea ce ei, în general, pot promite davat.Po lucruri diferite, în cazul în care a fost mult timp familiar, atunci există într-adevăr poate fi un pic de rușine .dar nu bolee.Nu sau este doar un set-pikaperskie pomarinovat fetiță de câteva zile, poate săptămâni, și apoi a anunțat)). pridumano.Tomlenie mare. Și pentru femei tinere în special impresionabil și suspine pe timp de noapte, suspans zvonka.Eto se întâmplă la toate devushek.Nuzhno accepta regulile sau nu iau cuvintele de asigurări atât de aproape de serdtsu.A care a pierdut complet intuitia ei, atunci pur și simplu nu lăsați contactele lor. .si încă posibil, după toate și ghici ce, dacă nu sună, este foarte posibil ca această misiune pur și simplu nu-i plăcea, nu este prins.

Patchouli. 09/09/06
E doar grosolănie. Sunt de acord cu tine la trei după-amiază. Cum ar fi, eu sun, du-te la mall. Revocă toate cazurile, așteptați. și, ca rezultat deja 18, dar el nu a sunat. Dezgustător downright.

Murena. 09/09/06
De fapt, aerul în zadar să se agită? Nimeni nu pentru limba nu este tras. Sensul promisiunii, în cazul în care nu va apela nr. Așa cum se spune, omul a spus - om. Pentru a se respecta ca ceva este necesar. Chiar și devine amuzant, uita la acestea: băiatul nu este suficient de matur încă. Și este puțin probabil că va crește o dată. Și dacă o astfel de fiară-spectacol 100 de ani mai târziu, ca și cum nimic nu sa întâmplat, să-l trimită în iad: de ce ai nevoie de unul care pentru cuvintele sale nu sunt responsabili, și care nu ei înșiși sau te respect.

Murena. 09/09/06
:) Printesa, lasă-mă să nu sunt de acord. Cei despre care ai scrie, mai bine să fie decât cei care sunt bine hrănite aici: la urma urmei, sentimentele și tot ce, puteți înțelege. In general, nu-mi place când oamenii nu țin de cuvânt. Și naiv nevinovat, așa că am crescut în această „vârstă roz“, nu 15 ani. Și eu sunt cu greu omul care să surprindă cu ceva ce poate. Nu așteptați, poate că toate acest apel. Și crescut deja, am înțeles că acest cuvânt nu este de a fi crezut, un caz, și apoi numai cu precauție. Și așa, perplex ușor în ceea ce privește semnificația unui băiețel a fost să se agită în aer, cred că avem nevoie de cineva nenorocita asta de playboy. Dar mila fetele tinere care așteaptă, în speranța.

cum ar fi toate. 09/09/06
Am avut o dată un caz (acum paru- trei ani): Am avut un tip. Noi de contact inițial, nu foarte strânsă cu el (în termeni de solide nici pe departe, dar în spirit.). Pe scurt, ne-am tras-o, el a promis să sun, dar nu a sunat. Nu suna de trei sau patru luni. Și am fost zvonit- rușine în-în primul rând, nu am știut ce să spun (nu a existat nici un motiv, nu s-ar putea găsi), și în al doilea rând, am decis că ceva nu-i place și nu snikla. Și după 3-4 luni. el a numit. Am fost atât de schasliva. El a spus Shaw ocupat și va suna înapoi mai târziu. Am fost foarte multumit, Fericirea nu a cunoscut limite. Și nu suna. Imaginează-ți disperarea mea. Cu toate acestea, atunci ne-am întâlnit cu el și după un timp separat (de fapt, în afară de câteva noi perepiha nimic legat), dar asta e altă poveste. Și băieți, pisică. nu suna, cu toate că rahat obeschayut- și mincinoși.Lamenta. 10/09/06
Da, a existat aceasta. Met, el a continuat până escortat la casa, el a exclamat eu pondravilos, încălzit mâinile mele, pentru că am reușit să ies fără mănuși cu un deget în vreme rece, el a trimis sms-uri. Și a doua zi - tăcerea ca calm după furtună. Dar nu a suferit cu adevărat, deși, dacă într-adevăr promiți, îndeplinesc promisiunile lor, nu-i așa? Puteți apela chiar și spune că gluma ieri despre simpatie, acesta va fi chiar mai bine decât să lase o persoană în întuneric. Nu m-am chemat, pentru că nimic nu este promis și, în general, a uitat despre o zi Don Juan))

Selen. 15/09/06
Doamne, cât urăsc un astfel de ciudat, pe care am promis să numesc „mâine“, și nu va suna timp de două săptămâni. Și pentru că am înțeles că singura decizie corectă - atunci când el numește, pur și simplu închide în liniște, dar nu, nu, da, amintiți-vă, și nu sunt sigur atunci când el a făcut apel, făcut după cum este necesar. Ce este de făcut.

Ce este. 15/09/06
Selen. Singura decizie corectă - de a uita despre el și a opri mayatsya nebunie. El nu vrea să cheme. Smeriți-vă și pentru a găsi pe altcineva. Și nu se inventa scuze pentru el. El nu și-a pierdut o bucată de hârtie și nu lovit de o mașină. El pur și simplu nu vrea să te sun. Este neplăcut, dar este recunoscut ca un fapt. Peremorgay și să uitați. Aceasta, desigur, părerea mea.

Selen. 15/09/06
Cum ar fi este, desigur, ai dreptate, el într-adevăr nu vrea să mă sune acum. Dar eu știu că în mtoment când voi înceta să-l urăști, el va suna și va geme. Și nu faptul că eu nu-l regret înapoi pe cap. Pe scurt, mă urăsc pentru ceea ce am cauzat acest „Om“, și nu pot să cobor.

3 Sofia 3. 16/09/06
Proștilor! Și slăbănogi, asta e cel mai important lucru. Doar prost să se comporte în acest fel. fată frumoasă, dar pur și simplu nu vrea să vorbească, de ce promit să sun? Pur și simplu nu au puterea de a spune „nu“? Deci, ce ești tu după tipul ăsta? Doar un laș! Cred că pe o astfel că nu este necesar să se meargă în cicluri.

Lichtgestalt. 16/09/06
Am șterge imediat numerele iztel.knizhki ca aceste copii. Și dacă încă o săptămână sau două apeluri - telefonul nu a luat! Ce sentimente, mândria este mai important. Deși poate că pur și simplu nu avea bani. )

Buna ziua. 14/12/09
Fetelor, vă permit să le trimită. Ele nu sunt demn de tine. Hammer și comuta la altceva. Vei vedea și de a face cunoștință cu copiii normali.

Xusha15. 15/01/10
Da infuria, Th și vorbesc! Dacă trebuie să stea și să aștepte pentru ei pentru a apela o clătită. Am fost atât de o dată - tipul luat camera, nu am place, dar toate la fel, a declarat apelul de seară. Nu! învățăm în 1 instituție - când îl văd mă prefac că nu-l cunosc - Bună ziua întâi, dar apoi mi-am dat seama că era inutil. Bastards!

Frikita. 01/02/10
Am făcut acest lucru doar o singură dată. Dar de ce atunci a cerut numărul meu? Chtoli prostule? De ce ar trebui să cumpăr bomboane „Lovushka“ I „Barbarisok“ Vreau sa! Tolley a cugetat după întâlnirea noastră cu el și a crezut că nu suntem potriviți unul pentru celălalt. Prin urmare, a doua întrebare: ce putem spune despre relația de dragoste ar putea exista dacă i-am spus că, înainte de întâlnirea nu a promis? El trebuie să fi fost în căutarea pentru dragoste, dar am spus să-i că vreau să fiu prieten cu el! Și totuși! Urechile nu sunt curate cred.

hohoho. 21/04/10
Balbesina, yap, rag, nu un om! De fiecare dată, când el spune ca „suna înapoi mâine“ sau „colectarea de o dată ulterioară“, spune indiferent de modul de a face rău, ca eu sunt atât de prost, voi aștepta cu gura razzyavlenym, dar va fi plecat, și de apel înapoi într-o săptămână sau o lună, am forța în jos sau nu răspund, este încă va aștepta o săptămână și apoi cu o față angelică, „de ce ai pierdut, pisoi, sun, de asteptare (de două ori, pentru a fi sigur, am un 15-Th - acesta este un om, vinovat de 1 de ori - atinge 15 de ori), dar eu sunt îngrijorat! " (Aceasta este, în general limita pentru psihicul meu, eu sunt om, la Lohan arata ca?) Deci, șase săptămâni, domnule, nu balansa starea mea de sănătate, iar acum - fenomenul lui Hristos pentru oameni, și am vozmolitsya acest tribut de mai sus! Du-te dracului.

St elena22. 21/05/10
))))) N y n. Am cu MCH sex doar periodic, eu numesc întotdeauna și spune că dorința lui dogovovarivaemsya se întâlnesc și petrece timpul împreună. Ultima dată, PPC (poate că micimea obișnuiți să-l, sau încă „doar sex“ -SC nu se întâmplă) apel, să zicem, să-l îndeplinească - desigur, eu întreb - cât de mult? de gardă zi și mai târziu spun. Nu sun. Ei bine, nu-mi pasă dacă nu este suficient, dar faptul că prima persoană să fie obligatorie, nu sa ținut de cuvânt. surprins. Apoi, autointitulată seara, sprashivayu- de ce nu suna, a promis același lucru? el - suprasolicitat. Ei bine, am ponimayu.Vse normul. El a lăsat-mâine-vstretimsya.Ya bine. A doua zi, ziua în care am suna, cere voskolko se întâlnesc. El este 23h. I-bine. El chiar înainte de a face acest lucru, unele lucruri poreshat, inclusiv vin înapoi în 22h de pre. Fac apel și vă spun sigur: ne întâlnim sau nu? I-bine, voi aștepta, dar asigurați-vă că pentru a apela nu sa întâmplat ieri el-da, desigur, promit să 22ch.pozvonyu! 22h TOTAL. - De ce nu ai sunat promisiune !.

Kitty Hatfield. 02/03/11
Nu spun că vreau să întâlnesc. Mi se părea că avem multe în comun. Cred că comunicăm mai mult și de a decide, de îndată ce ne vom întâlni sau nu. cu siguranță am înțeles diferența de vârstă este destul de mare, am văzut tânăr pentru tine, dar este că motivul? Hooley apoi am ajuns să știm? La o lună după ce m-au întâlnit ai uitat?

lilasfree. 15/04/11
Urăsc acești oameni, care nu sunt responsabili pentru cuvintele și faptele lor! De aceea, promit că, dacă nu faci? Așa cum se spune promis de trei ani, așteptați. deoarece la astfel de Durkee, suferim de apel perezhivaem..zhdem, ghicitul vse..pozvonit sau suna? Omul normal - este cel care spune puțin, dar nu prea mult. Trebuie să se ferească de astfel de shalobolov, nici pește, nici păsări. și nu trebuie să fie supărat și plânge. Ai nevoie să te uiți decent. noi - femei, ceea ce le alegem partenerul de viata. în schimb, acestea au.

qwertyu1111. 13/05/11
Pentru că nimeni nu a fost tras de limba-a face promisiuni

paola777. 17/05/12
De asemenea, am place când o promisiune și nu. Ne-am întâlnit pe un site de matrimoniale. Vazut de 2 ori, el mi-a spus că ia plăcut și că el va elimina profilul de pe site. În acest caz, încărcați fotografia reală, a vorbit cu „fără supărare, doar câteva, care a promis să arate fotografiile lor înainte de retragere, este necesar să se țină de cuvânt (.) Sunt încă al tău acum!“ Apoi, câteva zile a mers la un alt oraș, nu a chemat nici măcar o dată, doar mesajele rămase în agent și din lume. Când am ajuns, am sunat doar pe două seara - a spus că a rezolvat unele probleme și că ar trebui să plece din nou. Hai, spune, înainte de plecarea mea am să te văd, nu planifica nimic pentru aceste două zile, am să te sun mâine după 2. Întreaga zi de așteptare pentru - și nu a făcut apel în lumea :( a lăsat apoi un mesaj - Îmi pare rău, că nu este numit, a fost o soră la cafenea, clănțăneau prea mult cu ea eu sincer nici măcar nu știu că un astfel de răspuns nu a scris încă nimic, și cred .. eu nu va mai rău lucru care mi-a placut :. „((

Anonumys. 11/8/12
Da, pentru că am un obicei prost - să aștepte pentru un apel. Orice. Dacă cineva a promis să sun, voi sta și să aștepte, chiar dacă nu-mi pasă de acea persoană. Ce se întâmplă dacă ceva important. Nu-mi place. De ce promit, dacă nu suni?