Dezvoltarea anormală a ovulului, care sunt anomaliile fetale ouă

Dezvoltarea anormală a ovulului, care sunt anomaliile fetale ouă

O femeie gravidă este în mod necesar cel puțin o dată echoscopy face uterul si organele pelvine. Dacă ea va vizita biroul de diagnosticare cu ultrasunete, puteți învăța de la constatările experților că ea are o patologie a ovulului. O astfel de concluzie conduce adesea mama viitoare într-o stare de stupoare, pentru că ea nu știe dacă poate face sarcina și să dea naștere unui copil sănătos. Și, de fapt, o astfel de concluzie nu vorbește despre. care rezumă numai datele din toate studiile, medicul va fi capabil de a pune un diagnostic definitiv și prezice cursul sarcinii.Cand un ovul fertilizat?

Dupa lishes abdominale sperma în ou, ei se coaguleze și să formeze ovulul fertilizat. Inițial, un grup de celule care se deplasează spre uter și pe drumul continuă să se împartă. Astfel, acestea sunt zece zile și de momentul în care ovulul ajunge la uter, ei devin 32! Apoi sunt formate elemente Ovum: coajă, placenta și cordonul ombilical. Acesta este acoperit de un strat superior, care este numit corionul, prin care este alimentat de substanțe dătătoare și primește oxigen și este atașat la peretele uterin. Desigur, elementul principal al ovulului - un embrion. In ultimele saptamani de sarcina ovulul fertilizat cântărește aproximativ cinci kilograme și umple cavitatea uterină.

Cum este ovulul fertilizat este normal?

În perioada de la a treia la a opta saptamana de sarcina, ovulul fertilizat arata ca un oval sau un cerc. Atunci când cinci sau șase săptămâni de sarcină în bula cavitate vizibilă formată de sacul vitelin, care prevede ou fertilizat de putere. Ea are o dimensiune și o jumătate până la doi ani și jumătate de centimetri. Aici germene vizibilă, care este situat lângă oul fetal și arată ca o fâșie de aproximativ cinci centimetri în lungime. Această perioadă poate fi în timpul ultrasunete firimituri bătăile inimii fixe. Ritmul cardiac este redus de la 140 - 225 de bătăi pe minut. În cazul în care un ou 1 centimetru fertilizat, acesta este slab dezvoltat. Este celulele de proces differintsiatsii, acestea determina care dintre care organismul ar fi responsabil în viitor. În fătul în această perioadă începe să se formeze tubul neural. Prin a șaptea săptămână, embrionul este detașat de suprafața ovulului și forma seamănă cu litera S. este deja format Ovulul din cordonul ombilical vizibil. În această perioadă, expertul se poate vedea cap, trunchi și membrelor boboci.

În cazul în care ovulul fertilizat nu lotsiruetsja?

Faptul că ovulul fertilizat nu vorbește lotsiruetsja atunci când nu este vizibil în uter. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că nici o sarcină. În cazul în care există o întârziere în testele menstruație și sarcina sunt pozitive, se poate presupune că există o sarcină extrauterină. Dar embrionul în ovulului poate fi văzută numai din a șasea săptămână, așa că acolo și nu uita de până la această dată.În cazul în care doi gestational sac pe ultrasunete, atunci se vorbește despre o sarcină multiplă.

Care sunt anomaliile ovulului?

Probleme cu oul fetal poate avea loc chiar pe drumul spre uter. În cazul în care viteza de deplasare a trompelor uterine ou este prea mare, atunci este timpul pentru a shell-ul nu este pe deplin matur, iar acest ou nu este în măsură să se atașeze la peretele uterin. Apoi se întâmplă avort spontan.

ou fertilizat se poate atașa scăzut. La ouă de montare mici nu este mult de o amenințare pentru făt sau mamă, dar în acest caz, de multe ori se dezvolta sarcina de col uterin. Dar, cu sarcina de col uterin ar trebui să se grăbească și să-l rupe, pentru că există deja o amenințare directă la mama: în viitor, va trebui să efectueze o histerectomie, care este, pentru a elimina uterului.

ou fertilizat fals poate fi detectată cu o sarcină extrauterină. Acest ou nu este un embrion, în cazul în care există doar acumularea de secreție glandulară a trompelor uterine sau a sângelui. În cazul în care expertul nu vede embrionul în prima sau a doua săptămână, atunci nu este nimic greșit - și acolo nu ar trebui să fie vizibile. Și dacă este adevărat ovulului fals, pentru a menține sarcina nu are nici un sens.

Destul de des în timpul echoscopy identifica ovulul fertilizat, care este diform. Care este motivul pentru deformare? Un astfel de defect se dezvoltă în tonul crescut al uterului, precum și motivele pentru hiper abundă: stresul, infectarea organelor genitale feminine, un dezechilibru al hormonilor sexuali.

Ovulul fertilizat mici este o viață de diagnosticare a avortului ratat. Cu toate acestea, trebuie avut în vedere faptul că această anomalie este stabilită, ținând cont de raportul dintre mărimea unui ou cu calendarul de sarcină, deci trebuie să fie sigur că aceasta este perioada definita corect.

Uneori, un specialist vede în timpul sesiunii din SUA, că ovulul fertilizat este mai mare decât embrionul. Acest lucru poate indica avortul ratat. Dar, în acest caz, de asemenea, trebuie să se țină seama de faptul că perioada de sarcină nu pot fi corecte, oul nu a avut timp să crească și pe mașină nu este vizibil. În acest caz, este recomandabil să se repete ghidaj ecografic în a șaptea săptămână.

În mod normal, ovulul fertilizat are o formă rotunjită. Ovum formă alungită indică posibila pierdere a embrionului, adică o sarcină neviabilă. În acest caz, de asemenea, nu ar trebui să se grăbească la avort. Dacă văzut o inimă de reducere a embrionului, este necesar să se observe dinamica dezvoltării în continuare a acesteia. Desigur, de orientare cu ultrasunete trebuie să facă în mod repetat și în mod frecvent.

Histologie ovulului

Histologie a ovulului se efectuează după un avort spontan sau avort. Dacă în timpul acestei cercetări în laborator găsi vilozități corionice, aceasta înseamnă că a existat un avort ratat. Ovulul Histologie se efectuează pentru a exclude transformarea malignă, care este numit sarcina molara. Motivul pentru întreruperea sarcinii nu poate găsi ovulului lor histologie, aceasta nu ia un material de test genetic.

aspirație în vid a ovulului

Pentru avortul în stadii incipiente, până la cinci săptămâni, iar materialul a primit din uter efectua aspirarea vacuum a ovulului. există indicii pentru comportamentul său:

  • dezvoltarea anormală sau sarcină la decolorare
  • contraindicații pentru păstrarea sarcinii,
  • întreruperea sarcinii la cererea femeii pentru o întârziere de lunar nu mai mult de 21 zile,
  • după avort produs anterior în prezența reziduurilor Ovum cavității uterine
  • în scopul unei biopsii a miometrului,
  • de sânge sau acumulare de lichid în cavitatea uterină,
  • avort spontan.

Se aplică o aspirație minimă de vid manuală, sau mașina.

Această procedură nu este considerată o operație, se realizează cu anestezie locală sau sub anestezie generala. Acesta dureaza aproximativ cinci minute în timp ce acesta este semnificativ mai mică pierdere de sânge. După aspirație cu vid sac gestațional ar trebui să efectueze ghidaj ecografic uterin pentru a vă asigura că nu rămâne cavitatea ovulului. În cazul în care o ecografie vor găsi rămășițele ovulului în uter, apoi efectuați chiuretaj.

Patologie ovulului poate fi detectată doar în timpul echoscopy. Cu toate acestea, numai colmatare rezultatele ecografiei nu fac un diagnostic și decide cu privire la întreruperea sarcinii. Numai ehoskopicheskoe de ingrijire prenatala in dinamica si compararea datelor cu ultrasunete cu rezultatele altor studii vor ajuta medicul face un diagnostic corect și să alegeți o tactică rezonabilă de sarcină.