Diaree cu sânge în pisica cauze si tratament

Fiecare proprietar iubitor monitorizează starea de sănătate a animalului tau. Diaree cu sânge în pisica - un fenomen rar, mai ales în cazul în care animalul nu suferă de nici o boală cronică. Prezența sângelui în fecale pentru animale de companie Massey indică prezența bolii, și primul lucru pe care trebuie să instalați cauza principala a acestei condiții și să înceapă imediat un tratament.

Diaree cu sânge în pisica cauze si tratamentPrincipalele motive

Dacă diareea unei pisici cu sânge, motivele pot fi diferite:

În plus față de apariția de sânge în scaun, există alte simptome care indică prezența unei boli grave. În aceste cazuri, au nevoie de ajutor profesional de urgență:

 • urinare frecventă;
 • vărsături;
 • apetitul slab sau absent;
 • pierdere bruscă în greutate;
 • sete;
 • apatie.

Când aveți nevoie de ajutor veterinar

Dacă unul dintre următoarele simptome au nevoie de ajutor profesional de urgență:

 1. În prezența diaree cu sânge au încredere că animalul este otrăvit cu substanțe toxice sau otrăvitoare.
 2. febră Cat.
 3. gumele animale sunt foarte pal sau galben.
  Diaree cu sânge în pisica cauze si tratament

Diaree cu sânge în pisica: Tratamentul

In prezenta simptomele de mai sus nu este potrivit pentru auto-tratament. Dacă diareea unei pisici cu sânge, ce să facă, spune specialistul. În cazul în care boala este animalul nu poate fi lăsat nesupravegheat. Dacă există o stare de rău, slăbiciune, greață, diaree, pisica, tratamentul trebuie prescris numai de către medic. auto-terapie, in special medicamente care sunt vândute în domeniul public, nu este de dorit, ca și plină de probleme mai grave, până la moartea animalului. Întregul tratament durează doar acele medicamente care sunt desemnate medicul veterinar a examinat pisica.

Diaree cu sânge în pisica cauze si tratament

Toate medicamentele trebuie administrate de rezultatele analizelor predat pentru a ajuta la identificarea cauzei, care a apărut ca urmare a diareei la pisici. Detectarea bolii tratate, medicul va determina. În cazurile avansate antivirale și acțiuni antibacteriene de medicul curant. Poate că numirea imunostimulante ( „Gamavit“) și medicamente antidiareice ( „Loperamide“). Este obligatoriu să utilizați agenți hemostatice „Vikasol“, „Dicynone“ vitamina C.În afară de medicamente în funcție de diagnostic atribuit:

 • clisme de înălbire;
 • adaugand o pisica speciala enzime alimentare imbunatateste digestia;
 • injectarea de antibiotice pentru a preveni infecția;
 • în prezența paraziților atribuite dehelminthization;
 • bea multe lichide pentru retragerea rapidă a substanțelor toxice și nocive.

Diareea într-o pisica: tratate la domiciliu?

Atunci când este necesar pentru a ajuta la diaree stomac si intestine de animale liber. Pentru a face acest lucru, trebuie să se oprească pentru a hrăni pisica pentru prima zi. În acest caz, animalul trebuie să fie întotdeauna disponibile în mod liber la bol cu ​​apă curată. S-a observat că mulți, dimpotrivă, este considerată consumul excesiv factor de apariție a diareei provocatoare. Acest lucru este fundamental greșit. trebuie să fie păstrate de apă. Consumul exagerat de alcool va încheia substanțele nocive din organism.

A doua zi, dupa un post de animale pus pe o dieta speciala, care include proteine ​​de ou fiert, orez fiert, pește alb.

Diaree cu sânge în pisica cauze si tratament

Aportul de alimente ar trebui să fie redusă la jumătate. Cat are nevoie de odihnă. Nu este necesar să-l provoace în joc și cu atât mai mult pentru a lăsa pe stradă.

caseta de gunoi trebuie să fie întotdeauna curat, iar pisica ar trebui să fie ușor să-l. În cazul în care un animal greu pentru a merge, merită să se miște.

Dacă diaree cu sânge în pisica continuă, este probabil, aceasta este cauzată de o infecție bacteriană sau virală. Necesar un examen medical.

Accesul la un medic ar trebui să se întâmple cât mai curând posibil, până când a fost deshidratarea puternică.

măsuri preventive

În primul rând pentru prevenirea are nevoie de un aport regulat de droguri deparazitarea. Recepția este menținută 1 dată pe lună, în cazul în care nu se observă prezența paraziților în organism. Aspectul de viermi poate fi întotdeauna recunoscut de fecale ale animalului, în care acestea vor fi vizibile în mod clar.

Dacă aveți de gând efectuarea lucrărilor de dezinfecție, este de dorit să dea animalului la supraexpunerea la un loc sigur. Dacă rozătoare sau insecte potravleny, iar pisica este atunci când aveți nevoie, atunci pentru a limita mișcarea acestuia pe zona tratată. De asemenea, este necesar să se asigure că pisica nu a mâncat un rozător mort.

La primele modificări suspecte în testele de scaun trebuie animale. Această procedură simplă va ajuta la identificarea rapidă a problemei și pentru a preveni consecințe nedorite, menținerea sănătății animalului de companie.

Diaree cu sânge în pisica cauze si tratament

Cele mai mari keshbek 50 de magazine online cu Megabonus Popularitate keshbek utiliza servicii (retur pentru clienți din banii cheltuiți pentru a le cumpere) a crescut constant. Acest lucru este de înțeles, pentru că uneori.

Diaree cu sânge în pisica cauze si tratament

Diaree cu sânge în pisica cauze si tratament