diaree cu sânge la simptome pisici și tratament

Fiecare proprietar de pisica are nevoie să știe și să păstreze evidența toaleta pentru animale de companie. O atenție deosebită trebuie acordată la frecvența de a merge la toaletă pisica, numărul și consistența fecalele animalului. Acest lucru vă va oferi posibilitatea de a observa abaterea de la ea, cum ar fi diareea, cu sau fără sânge la pisici.







Simptomele de diaree cu sânge la pisici

În cazul în care modificările au fost observate in scaun, si tu la aceasta dieta pisica nu sa schimbat, atunci este necesar să se monitorizeze posibila apariție a altor simptome. Diareea este adesea cauzata de atât lumina, cât și non-bolilor periculoase și grave și periculoase.

Atunci când este necesar pentru diaree la pisici să caute ajutor de la veterinar?

De îndată ce veți vedea cu animalele de companie unul dintre următoarele simptome, solicitați sfatul imediat.

Deci, un medic veterinar trebuie să fie manipulate în astfel de cazuri, în cazul în care există o diaree cu sange, dacă sunteți sigur că pisica a mâncat substanțe toxice sau otrăvitoare.

În cazurile în care febra pisica diaree, și deprimat și deshidratat.

În cazurile în care gingii de pisica sau doar o culoare galben pal.

Motivul pentru excursie la veterinar poate fi o lipsa unei vaccinări pisoi bolnavi.

Nu lăsați fără atenție animalului în cazul în care este în durere, și diaree însoțită de eliberarea de voma. Nu da pisici orice medicamente, în special acele fonduri care sunt disponibile pentru vânzare. Lăsați animalul numai acele medicamente care sunt prescrise de către medicul dumneavoastră.

Caracteristici de tratament de diaree cu sânge la pisici







Tratamentul bolii este necesară pentru a oferi cât mai repede posibil. Acesta poate deține doar un medic calificat special - un medic veterinar. Culoarea de fecale cu experiență medic poate determina starea de pisica bolnav. Prin urmare, este necesar, cu o excursie la veterinar pentru a lua un pic de scaun pe care o pisica a făcut recent.

Pentru tratarea cu succes a pisicilor trebuie să atribuie în mod corect cursul și să elimine motivele pentru care cauzează diaree. La stabilirea diagnosticului de medicul veterinar utilizează informații despre starea de pisica bolnav. Dacă este necesar, să efectueze cercetări de laborator.

Dacă se găsesc paraziți pisica, este atribuit unui tratament special, care facilitează eliminarea lor din organism. Ceea ce este important este procesul de îndepărtare și de purificare a mediului de viață al ouălor pisica parazit. Fecalele de animale flotație face posibilă identificarea ouă de viermi. În absența acestora, testul arată rezultate negative.

În cazurile în care diareea la pisici cu sânge cauzate de bacterii, un medic veterinar desemnat de antibiotice adecvate. Diaree cu sânge indică faptul că intestinul este deteriorat și există o probabilitate de a obține bacteriile printr-o plagă în sistemul circulator. Și aceasta poate provoca cazuri severe de boli, cum ar fi sepsis - septicemie. În anumite condiții specificate, pentru a prescrie medicamente care incetineste trecerea alimentelor prin intestine.

Cum de a trata diaree la pisici la domiciliu?

În primul rând, trebuie să opriți alimentarea pisica cu simptome de diaree în câteva zile. În acest moment ar trebui să fie scape complet de stomac și intestine. Pisica trebuie să fie întotdeauna apă proaspătă. Mulți oameni nu dau apa la scaun a devenit mai gros. Dar acest lucru este greșit. Apa din animalul trebuie să fie întotdeauna în cantități suficiente.

După post, trebuie sa dea pisica albușuri de ou fiert, pește, soiuri albe, mici cantități de orez fiert.

În prima zi după tratamentul diareei la pisici este necesară pentru a da animalul nu mai mult de jumătate din cantitatea obișnuită de alimente.

În primele zile după ce boala nu poate produce o pisică pe stradă, în scopul de a preveni diverse activități fizice.

La dispoziția pisica ta ar trebui să fie întotdeauna toaletă curată.

Dacă diareea toate - încă se întâmplă, trebuie să contactați imediat medicul veterinar poate fi din cauza unei infecții virale sau bacteriene.

Diareea ar trebui să vadă în continuare un medic - un medic veterinar până când animalul nu este complet deshidratat.