dieta pentru a pierde in greutate fulgi de ovăz, la 10 kg o fotografie a rezultatelor care pot fi consumate pe dieta fulgi de ovăz

Dieta Fulgii de ovaz este incredibil de popular în întreaga lume, și nu este nimic surprinzător.

dieta pentru a pierde in greutate fulgi de ovăz, la 10 kg o fotografie a rezultatelor care pot fi consumate pe dieta fulgi de ovăz
Ovăz este un produs nutritiv valoros, care are, de asemenea, efecte benefice asupra activității multor organe interne, în special în ficat. El acuză organismul cu energie, și, prin urmare, pierderea în greutate o persoană nu va experimenta dureroase sentimente de foame. Există o mulțime de tipuri de sisteme de putere, folosind fulgi de ovăz și toate dintre ele oferă un rezultat stabil și de înaltă calitate.Beneficiile dietei fulgi de ovăz

După cum știți, îmi place să folosesc fulgi de ovăz pentru micul dejun britanic, iar aceste pedantului sunt rareori supraponderali, spre deosebire de americani cărora le place fast-food. Această cultură a început să cultive chiar și în al doilea mileniu î.Hr.. e. un mare medic Dioscoride nu numai a menționat proprietățile sale remarcabile de produse alimentare, dar, de asemenea, de îngrijire a sănătății, pe care le-a folosit în practica sa. Ingrediente de ovaz incredibil de diversă. Conține vitaminele A, E, PP, A, grupa B, minerale - nichel, fosfor, mangan, sulf, fier, iod, calciu, potasiu, fluor, precum și proteine, carbohidrați și grăsimi, celuloză, aminoacizi, acizi grași , steroli și altele.

Beneficiile dietei fulgi de ovăz este evidentă. Regulat prezent în dieta, ovăz va avea asupra organismului următoarele acțiuni:

 1. După ingestia de fibre se umflă foarte mult, pentru o lungă perioadă de timp, oferind un sentiment de sațietate. Ca urmare, slăbire reduce pofta de gustări și supraalimentarea.
 2. Fulgii de ovaz dieta pentru pierderea in greutate, care prevede utilizarea de cereale pentru micul dejun, va promova pierderea in greutate din cauza unei taxe de vivacitate și energia pe care le furnizează organismului în dimineața. Am avut persoană cu mic dejun mai multe sanse de a pierde in greutate, deoarece este energic toată ziua și nu suferă de foame, spre deosebire de cei care sar peste masa de dimineață și mănâncă seara.
 3. Fulgii de ovaz restaura digestia si metabolismul normal, efecte benefice asupra motilității intestinale, în același timp, eliberarea de toxine, toxine și alte deșeuri.
 4. Aceasta reduce concentrația de colesterol rău, care este doar tipic pentru persoanele fizice care sunt supraponderali. Dacă el cade, atunci fluxul normal de sange in organism este restaurat, și cu ea bodices actuale. Riscul de a dezvolta boli cardiovasculare este redus.
 5. Indicele glicemic de fulgi de ovăz este scăzută, deci nu are nici un efect asupra nivelului glucozei din sange, iar conținutul său caloric este scăzut și este doar 88 kcal la 100 g
 6. Îmbunătățește pielii, părului și unghiilor, astfel încât pierderea în greutate nu este necesar să se ia în plus un complexe de multivitamine.

Regulamentele dieta eficiente pe terci de ovăz

Noțiuni de bază dieta ta la fulgi de ovăz, trebuie să vă amintiți că acesta este asociat cu unele postulate care trebuie urmate. Aici sunt regulile de bază ale dietei:

 • încercați să nu utilizați în prepararea sării de cereale și zahăr, și mai ales miere de albine. Unele surse se referă la interdicții și fructe uscate, dar nutritionistii recomanda pentru a le adăuga doar la cereale, deoarece acestea sunt incredibil de util pentru digestie, inclusiv;
 • să nu consume alimente timp de 4 ore înainte de culcare;
 • încercați să nu ghiftui, dar nu muri de foame. Acest lucru se poate realiza numai prin putere fracționată porțiuni mici dimensiuni;
 • nu bea terci de apă. Lichidele pot fi consumate de o jumătate de oră înainte sau o oră după mese. Și doar o zi trebuie sa bei cel putin 2-3 litri de lichid - ceai, apa, inclusiv minerale carbogazoase, compoturi, băuturi din fructe și sucuri, dar numai naturale. Prea dulce să nu se implice;
 • toate celelalte cereale pentru micul dejun, cum ar fi fulgi de cereale și fulgi sunt interzise.

Acesta începe cu dieta de curățare, slăbire fără de care procesul va fi mai puțin eficient și mai consumatoare de timp. retete Fulgii de ovaz dieta care urmeaza, usor de preparat, astfel de gătit nu va lua om slăbire prea mult timp. Pentru a curăța organismul foloseste șroturi de orez, care într-o cantitate de 4 linguri. l. trebuie să fie în seara pentru a umple 1 litru de apă și se lasă peste noapte. Dimineața a pus pe aragaz și se fierbe în jos pentru a deveni un jeleu. Ia acest decoct in fiecare zi, timp de șapte zile, pe stomacul gol, nu mănâncă nimic timp de 4-5 ore după aceea. Acest training va ajuta organismul pe deplin și fără a afecta sănătatea pentru a intra în a doua etapă de pierdere în greutate.

Variante pe rețete terci de dieta

De fapt, nimic extraordinar, aceasta dieta nu este furnizat și consumul zilnic de fulgi de ovăz pentru micul dejun. Dar, desigur, asta nu e tot. Pierderea in greutate va trebui să renunțe la coacere și produse de patiserie, dulciuri, toate gras, picant, afumate și sărate. Banned produse semifinite și fast-food. Găti mâncarea lor independent de carne macră și pește, fructe și legume, produse lactate. Metode pentru prepararea de abur preferat, de gătit și de copt, dar pentru prăjit trebuie recurs la numai în cazuri extreme și numai o fac pe uleiurile vegetale.

O astfel de dieta pe fulgi de ovăz poate fi urmat atât timp cât doriți și să obțină rezultate incredibile, pierderea in greutate 10-15 kg și mai mult. Este pe deplin echilibrat și nu plină de probleme pentru organism din cauza unui deficit de vitamine, minerale și alte substanțe valoroase.

Și rețete dieta de feluri de mâncare pentru gătit fulgi de ovăz are o mulțime de opțiuni, atât de plictisitoare și pur și simplu nu. Iată-le:

 • Se înmoaie fulgi de ovăz fiert în apă peste noapte și consumate la micul dejun. În loc de apă, puteți utiliza iaurt sau iaurt. La gătit adaugă la fructele ei preferate și fructe de pădure, dar nu au nevoie pentru a pune ulei;
 • Se toarnă în apă și se fierbe cereale până la făcut. Se spune că dieta este potrivit doar cereale naturale, neprelucrate, pe care doriți să le gatiti pentru inca 5 minute. cereale aburite, perioada de gătit, care se reduce la 3 minute sau mai puțin, practic lipsiți de toate proprietățile sale utile, deci nu este recomandat pentru consumul uman.

fulgi de ovăz Dieta cu fructe și legume: meniul pentru luna

Prima dieta pe terci implica mananca doar terci de cereale și nimic altceva. Un sistem de putere maximă nu poate fi considerat și este mai potrivit pentru zilele de post, și, prin urmare, durata acesteia nu depășește 3 zile. fructe Fulgii de ovaz dieta are mai variate și nutritive, dar, de asemenea, nu a fost în întregime echilibrată. Este lipsit de proteine, la fel ca în dieta pe terci de cereale și legume, și, de fapt, este necesar pentru construirea scheletului și mușchilor. Prin urmare, un astfel de sistem de alimentare cu energie nu se poate lipi mai mult de o săptămână.

Exemplu de meniu ar putea arata astfel:

 • micul dejun cereale cu fructe uscate, ceai;
 • masa de prânz constă din legume proaspete sau fructe, în funcție de care opțiune este selectată dieta;
 • la masa de prânz fulgi de ovăz;
 • în după-amiaza, orice bea lapte - chefir, iaurt sau iaurt cu fructe;
 • Cina fulgi de ovăz, legume fierte sau salata de fructe, ceai;
 • culcare bea lapte.

În cazul în care una dintre mese includ carne sau pește, puteți prelungi dieta fulgi de ovăz timp de o lună, în timp ce meniul ar putea arăta astfel:

 • fulgi de ovăz la micul dejun cu fructe, ceai;
 • prânz constă într-o salată de legume sau fructe;
 • pentru cină pentru a găti carnea în oricare dintre metodele permise, pune legumele, sau să le facă într-o salata;
 • brânză în după-amiaza cu ceai sau branza de vaci. Puteți face brânză de vaci caserola, adăugând fulgi de ovăz în ea;
 • cina iaurt sau iaurt la prezenții fulgi de ovăz l.

meniu dietetic pe terci de ovăz și meredieta incredibil de popular pe terci și mere. ideale recente pentru pierderea în greutate, datorită capacității lor de a imbunatati digestia si au un efect asemănător cu efectul medicamentelor de enzime, cunoscute pentru toată lumea. Și toate datorită părții de intrare a vitamina G, responsabil pentru creșterea și digestia, care, în mere conțin mai mult decât în ​​toate celelalte alimente. zilele de post pe mere sunt utilizate chiar și în tratamentul multor boli, cum ar fi boli hepatice, astfel încât aceasta dieta este destul de dreptul de a exista.

În această variantă, este compus din chiar brânză de vaci. Astfel, se propune pierde în greutate pentru a structura dieta acestor fructe, fulgi de ovăz și brânză de vaci în diverse combinații.

Versiunea clasică a meniului este după cum urmează:

dieta pentru a pierde in greutate fulgi de ovăz, la 10 kg o fotografie a rezultatelor care pot fi consumate pe dieta fulgi de ovăz

servirea micului dejun de fulgi de ovăz cu 2-3 mere. Porțiune ar putea fi orice, dar terci trebuie să fie sudate pe apă;

dieta pentru a pierde in greutate fulgi de ovăz, la 10 kg o fotografie a rezultatelor care pot fi consumate pe dieta fulgi de ovăz

prânz portie de fulgi de ovăz, 100 de grame de brânză de vaci și 2-3 mere;

dieta pentru a pierde in greutate fulgi de ovăz, la 10 kg o fotografie a rezultatelor care pot fi consumate pe dieta fulgi de ovăz

cina numai brânză și mere.

Gustarile intre mese este interzis, dar puteți bea și chiar necesar, folosind apă simplă, verde și ceaiuri de plante. Aceasta dieta fulgi de ovăz pentru pierderea în greutate de la 10 kg va permite postroynet dacă durata acesteia va varia de la 1 la 10 zile. Cu toate acestea, se referă la sistemele rigide de putere și nu este potrivit pentru toată lumea. Din nevoia ei de a integra fără probleme și, treptat, în dieta ta alimentele.

Dieta eficientă pe terci de cereale și ouă

Dieta pe terci de cereale și ouă în eficacitatea lor poate fi comparat cu versiunea anterioară. Pierderea in greutate, de asemenea, pierde până la 1 kg pe zi, mananca doar doua produse, inclusiv dieta și construite. Ouăle care conțin proteine ​​ușor de digerat, este extrem de util pentru organism. Ele sunt bogate in biotina, acid folic, colina, și încă mai au o mulțime de seleniu - un antioxidant incredibil de puternic. Substanțele din această grupă inhibă procesul de îmbătrânire și pentru a reduce riscul de boli canceroase.

Doar câteva ouă fierte, puteți foarte bine obține suficient, pentru a primi o taxa de vivacitate si energie pentru intreaga zi, care, împreună cu fulgi de ovăz crește doar valoarea lor nutritivă. Cu toate acestea, ele sunt scăzut de calorii, dar atunci când consideră că, în plus față de ei, și cereale în dieta nu va fi nimic altceva, organismul va începe rapid pentru a scăpa de excesul de kilogram.

Iată meniul zilnic:

dieta pentru a pierde in greutate fulgi de ovăz, la 10 kg o fotografie a rezultatelor care pot fi consumate pe dieta fulgi de ovăz

pentru micul dejun și un ou fiert porție de terci, care a permis o sare puțin;

dieta pentru a pierde in greutate fulgi de ovăz, la 10 kg o fotografie a rezultatelor care pot fi consumate pe dieta fulgi de ovăz

Masa de prânz este același, cu toate acestea, deja două ouă;

dieta pentru a pierde in greutate fulgi de ovăz, la 10 kg o fotografie a rezultatelor care pot fi consumate pe dieta fulgi de ovăz

cina cu condiția fulgi de ovăz doar sărat.

Aceasta dieta pe terci de ovăz este foarte eficient, dar nu este potrivit pentru persoanele cu orice boală în faza acută precum și bolile tractului gastrointestinal, o tendință de alergii. Nu-l aleg, și persoanele cu un nivel ridicat de colesterol și de orice boli ale sistemului cardiovascular și a rinichilor.

Hrișcă, dieta tărâțe de ovăz și iaurt

Hrișcă - este principalul produs din meniul dieta umană, deci este firesc ca acesta este inclus în mod activ în dieta celor care conduc o luptă necruțătoare împotriva excesului de greutate. Hrisca este bogat în proteine ​​vegetale, care pot înlocui pe animale. O mulțime de ea aminoacizi și acizi grași, și este bogat în minerale, vitamine, fibre, etc. Nu este mai rău decât terci pentru a face față cu curățirea organismului de la produsele de descompunere, în timp ce se încarcă și cu energie, dă putere și este la un conținut caloric relativ scăzut. - 110 kcal 100 g de cereale fierte.

Pentru procesul de slăbire a fost mai activ, este necesar să se pregătească terci pe apa pentru dieta. În același mod ar trebui să fie pregătită și hrișcă. Mananca aceste cereale trebuie să fie separat, ca în timpul stării de veghe, si alternativ de zi cu zi, este posibil să se aleagă varianta cea mai convenabilă a celor două. Durata acestui sistem de alimentare nu trebuie să depășească o săptămână, deoarece pe unele cereale rezista la o provocare pe termen lung. versiune mai diversă de fulgi de ovăz cu dieta iaurt de băut implică și băutura pe care ar fi benefică pentru munca și microflorei intestinale.

Cei care nu urmaresc rezultate rapide ale dietei fulgi de ovăz este recomandat să includă legume și fructe, fructe de padure, deoarece acestea nu vor contribui la depunerea de grăsime, și valoarea nutritivă a dietei și a diversității acesteia va crește.

Exemplu de meniu de o astfel de dieta este după cum urmează:

dieta pentru a pierde in greutate fulgi de ovăz, la 10 kg o fotografie a rezultatelor care pot fi consumate pe dieta fulgi de ovăz

fulgi de ovăz la micul dejun cu fructe, ceai;

dieta pentru a pierde in greutate fulgi de ovăz, la 10 kg o fotografie a rezultatelor care pot fi consumate pe dieta fulgi de ovăz

prânz constă într-o salată de legume;

dieta pentru a pierde in greutate fulgi de ovăz, la 10 kg o fotografie a rezultatelor care pot fi consumate pe dieta fulgi de ovăz

hrișcă pentru masa de prânz și legume fierte;

dieta pentru a pierde in greutate fulgi de ovăz, la 10 kg o fotografie a rezultatelor care pot fi consumate pe dieta fulgi de ovăz

în iaurt după-amiază cu fructe;

dieta pentru a pierde in greutate fulgi de ovăz, la 10 kg o fotografie a rezultatelor care pot fi consumate pe dieta fulgi de ovăz

cina fulgi de ovăz cu fructe de pădure și ceai.

Hrișcă, dieta de ovăz durează o săptămână, timp în care ar trebui să bea o mulțime de fluide, și zahăr și sare atunci când gătiți cereale, pentru a încerca să nu-l folosească. Volumul de iaurt pe zi poate ajunge la 1-1,5 litri, iar în acest sistem de alimentare cu nonstrict de realizare poate fi înlocuită cu o jumătate de iaurt său. În schimb tărâțe de ovăz pot fi folosite.

Cum de a găti fulgi de ovăz în apă pentru o dieta?

Înainte de a începe a pierde în greutate în mod activ, trebuie să înțelegeți modul de a găti terci pe apa pentru o dieta? Cei care au descoperit gustul și beneficiile acestei cereale sau folosite pentru a prepara fulgi de fast-food, această rețetă va fi de interes:

 • aprins un pahar de fulgi de ovăz pe o tigaie uscată. minute, amestecând din când în când, adăugarea de zahăr și sare după gust. Fructele uscate se pot turna imediat, dar poate fi în bucătărie în timp ce deservesc. Acest lucru va permite să pregătească un terci mai sfărâmicios și delicioase. Se toarnă într-un vas, se adaugă 3 cani de apa si se fierbe timp de 5-10

Este posibil să mănânce pe o dieta de reteta cookie-uri fulgi de ovăz și bucătar-l

cookie-uri pe o dietă Fulgi de ovăz puteți mânca, cu condiția să fie făcută cu propriile lor mâini. Se păstrează toate proprietățile benefice ale cerealelor și un pic de zahăr cu băuturi din lapte este ușor de a înlocui o porțiune de terci. Cu această slăbire gustare și nu observați dieta vine la un capăt, și regulile și restricțiile sale nu par chiar atât de descurajatoare și copleșitoare.

Aici este rețeta pentru cookie-uri fulgi de ovăz recomandate în dieta:

 • Fulgi de ovaz intr-un volum de două cești pisa în făină;
 • adaugă piure de fructe (puteți folosi alimente pentru copii), fructe uscate si o lingura de nuca de cocos;
 • masa formată din biscuiți obținute, să-l pună pe o foaie de copt, pergament pus și coaptă într-un cuptor în care temperatura este menținută la 180 ᵒS 15-20 minute.

Contra și rezultatele dieta pe terci

Ca și alte sisteme de putere pentru corectarea greutății, dezavantaje in dieta pe terci sunt de asemenea disponibile. Printre acestea se numără:

 1. Limitări și deficitul de dieta, mai ales dacă este un mono-dieta. Dacă mâncați în acest fel pentru prea mult timp, terci de ovăz este nu numai obține rapid plictisit, dar, de asemenea, poate provoca o deficienta de substante nutritive, cum ar fi proteine, care este plină cu probleme grave și un eșec în organele și sistemele interne.
 2. Nerespectarea de băut dieta regim de tărâțe de ovăz poate provoca constipație.
 3. Stare de slăbiciune, amețeli, scăderea tonusului corpului. De asemenea, este mai preocupat de mono-dieta și alte versiuni limitate ale acestui sistem de putere. Cu cât este mai variat dieta, cu atât mai bine se simte pierderea in greutate si mai bine rezultatul dietei pe terci, deși să-l obțină și trebuie să-și petreacă un pic mai mult timp.

În general, acest sistem este recunoscut de către nutriționiști alimentare echilibrate și raționale în cazul în care include atât carbohidrati si proteine ​​pentru a grasimi.

Rezultatele fotografie fulgi de ovăz dieta enumerate mai jos se poate observa cât de mult progres poate fi realizat:

dieta pentru a pierde in greutate fulgi de ovăz, la 10 kg o fotografie a rezultatelor care pot fi consumate pe dieta fulgi de ovăz

dieta pentru a pierde in greutate fulgi de ovăz, la 10 kg o fotografie a rezultatelor care pot fi consumate pe dieta fulgi de ovăz

Nu este cel mai mic rol în acest jucat acest sport. Nu este nici un secret faptul că este o componentă esențială în lupta pentru o siluetă ideală, astfel încât oricine care vrea să se apropie de visul lui, nici un rău va crește activitatea locomotorie, incepand cu plimbarile de zi cu zi, și după care merg la puterea de formare.