Din cauza a ceea ce durere în picior de mai jos motivele pentru care fac

Durere la nivelul picioarelor inferioare

Orice durere nu apar niciodată la fel ca și faptul că, cauza exactă a oricărei dureri la nivelul piciorului, inclusiv partea de jos, se poate identifica doar un expert care solicita efectuarea unor teste, anumite teste necesare și pe baza datelor puse deja diagnosticul lor. Din cauza a ceea ce doare piciorul jos întrebare este destul de popular precum și dureri la nivelul picioarelor inferioara nu este un fenomen rar. Apariție de durere la partea de jos a picioarelor contribuie boli diferite, dar destul de comune.Cauzele durerii în partea de jos a picioarelor (picioare, extremități inferioare)

Phlebeurysm

Varice (varice) - una dintre cauzele de durere la nivelul picioarelor. Se pare că, în încălcare a fluxului de sânge din venele, în care presiunea în schimbare în vasele, și există o stagnare a sângelui venos. Atunci când durerea în partea de jos venele picioarelor varicoase este foarte neplăcut, este caracterizat prin simptome de durere surda, senzație de greutate în picioare, ceea ce este mai rău în seara sau noaptea. Prin urmare, în cazul în care o persoană care a apărut durere surdă, cicălitoare, dureri sau dureri în picioare, acesta poate fi un simptom al venelor varicoase. Dar, în orice caz, afirmația este adevărată este necesar un diagnostic corect să caute ajutor de la un medic de specialiști în domeniul lor.

Care sunt pașii pentru a lua în această situație? În primul rând, aveți nevoie de cât mai repede posibil pentru a examina navele lor venoase, ar trebui să facă o programare cu un specialist, face cu ultrasunete.

Profund reduce durerea în ciorapi de compresie picior inferior, desigur gimnastica medicala, spălătură pentru picioare, mersul desculț pe iarbă și pietriș fin. Astfel de metode extraordinare ajuta la normalizarea circulației sângelui, care, la rândul său, va normaliza nu numai circulația sângelui, dar, de asemenea, reduce durerea în partea de jos a picioarelor, reduce inflamația.

tromboflebită

A doua cauza de dureri la nivelul picioarelor inferioare, nu mai puțin frecvente decât varice, tromboflebita este. În cazul în care partea de jos a piciorului doare din cauza tromboflebita, acest lucru indică faptul că a existat un puternic proces de stagnare în venă, care este format dintr-un cheag de sânge. În același timp, o durere ascutita, pulsatila, senzație de arsură simțit în mușchi de vițel, pielea apare roșeață și umflarea severă, și la zonele în care venele sunt foarte dureroase la atingere chiar ușor, în plus, o creștere a temperaturii poate fi observată. dureri de picioare atunci când tromboflebita este foarte periculos. Când tromboflebită nu se recomandă să recurgă la metode independente de tratament, se recomandă să fie examinată și să urmeze recomandările experților, cât mai curând posibil. Medicul, la rândul său, înainte de a prescrie orice tratament este de a lua un test de sânge și de a face angioscanning.

sciatică

Leg durere incepe de la baza direct de nerv și se extinde la osul călcâiului. În acest caz, picioarele se pot dezvolta la rece, amortit, uneori, dimpotrivă - se simți ușor, în creștere treptat, senzație de arsură. Atunci când aceste simptome ar trebui să meargă urgent la un neurolog și un RMN pentru a se asigura.

osteoporoza

diabetul zaharat

Cauzele de dureri de picioare în partea de jos pot fi acoperite in boli cum ar fi diabetul. Atunci când picioarele amorțite de zahar din sange, furnicături, au observat o umflătură puternică, iar pielea incepe sa se dezlipirea foarte puternic, ceea ce duce la durere la nivelul picioarelor inferioare. Atunci când aceste simptome ar trebui să consulte imediat un medic și să ia un test de sânge. In diabetul zaharat pot apărea dureri de picioare în partea de jos.

platfus

Flatfoot este o boală foarte neplăcută, care este capabil nu numai să livreze proprietarului disconfort său semnificativ în viața de zi cu zi, dar, de asemenea, da naștere la dureri la nivelul picioarelor. Odată cu dezvoltarea bolii neplăcute, cum ar fi platfus, piciorul în ligamente mult mai slabe în vetre ale piciorului devine un sigiliu. Atunci când îngrijire medicală platfus poate avea un podiatrist. Doar persoanele care suferă de picioare plate, trebuie să se gândească la alegerea de pantofi, deoarece este de dorit să se utilizeze numai ortopedic, care este vândut în magazinele de specialitate. Idem pentru poziția corectă a piciorului și de a reduce efectele neplăcute ale durerii de la picioare plate, recomandat pentru zi cu zi folosesc tălpi interioare speciale ortopedice. Pentru picioare plate răni foarte des și limite foarte obosit, nu slabe ale posibilităților umane în mișcare, care este flatfoot bolnav.O alta cauza de durere la nivelul piciorului inferior poate fi artrita. Boala articulațiilor piciorului, care devin inflamate din cauza unei infecții. Durere la nivelul picioarelor, dureri de extremități inferioare artrita durează o perioadă foarte lungă de timp, în care durerea poate disparea ca, și apar din nou. O trăsătură distinctivă este natura durerii artrita - este constantă și încetând crescând din când în când. În cazul în care umflarea picioarelor și înroșirea pielii este cel mai bine să caute ajutorul unui reumatolog în timp pentru a face un test de sânge, precum și pentru a asigura un tratament în timp util și competent pentru a ajuta la evitarea urât, raze X și cel mai important, o foarte dureroase deformări ale piciorului, după care va fi în mod clar necesitatea intervenției chirurgicale. Atunci când artrita este marcată de durere persistentă, s-ar putea spune chiar că picioarele rănit întotdeauna cu artrita, cu o intensitate mai mult sau mai puțin, dar în mod continuu.

ruptură de tendon lui Ahile

durere foarte puternică la nivelul picioarelor poate fi consecința unui tendonului lui Ahile rupt. Cel mai adesea, aceste decalaje complete și pot să apară la sportivi și alergători la conducere neglijentă prea ascuțit, supraîncărcarea acestui tendon. Când lacrimi tendonul lui Ahile este locul de a fi durere ascuțită, care se extinde de la călcâi până la tibie. Pe suprafața posterioară a tibiei apare echimoze si umflaturi. Într-o regiune în care a existat un decalaj, puteți găsi în mod evident promezhutochek între ligamentele și mușchii. flexie plantara afectat este dificil sau de multe ori absente, iar persoana vătămată nu se poate ridica de pe degetele de la picioare.

Deteriorarea ligamentelor sau glezna inflamate

Pentru acest diagnostic caracterizat prin edem si umflarea, roseata si febra daune. Se observă, de asemenea, arderea și limitarea mișcării în articulația afectată, se oprească din cauza contractiei musculare este forțat într-o poziție ridicată și mobilitatea sa este foarte limitată și foarte dureroasă.

Stretching ligamentelor gleznei

Unul dintre motivele, motiv pentru care dureri de picioare în partea de jos, este un alt fel de tensiune. entorsa glezna este rezultatul expunerii picioarelor. Astfel de leziuni sunt frecvente în timpul iernii, atunci când la sol gheață și pași. Doar acest tip de tensiune apar în care nu prea de succes debarcările după salturi. Principalele caracteristici sugestive ale unei entorsa glezna sunt dureri în picior și articulația, umflarea piciorului și partea inferioară a piciorului, hematom, dificultate de mișcare, instabilitatea articulațiilor și rigiditatea. Glezna este adesea simțit abdomene. Când rupe glezna ligamentele toate simptome similare cu simptomele de tensiune, dar este mult mai intensă, umflături și vânătăi în zona de daune este foarte puternic.

Deci, dureri la nivelul picioarelor pot apărea din diverse motive, care sunt destul de mult. Regula principală care ar trebui să fie urmat - o vizită în timp util la un medic care va ajuta sa scapi de durere.

Când să caute ajutor de la un medic în cazul în care dureri de picioare în partea de jos?

Orice probleme cu durere educat la nivelul picioarelor nu ar trebui să fie amânată pe termen nedefinit. Atunci când durerea recurentă în picioare, se recomandă să solicite imediat ajutorul medicilor specialiști. Dar, de o importanță deosebită trebuie remarcat cazurile de durere în picioare în partea de jos, atunci când se observă următoarele simptome:

1 Dacă durerea în picioare ascuțite și durează timp de mai multe zile

2 În cazul în care partea de jos a piciorului durere însoțită de amorțeală la nivelul membrelor inferioare, atunci când acestea sunt reci și amorțite puternic

3 În cazul în care pielea de pe picioarele tale devin cianotice

4 În cazul în care prejudiciul a apărut umflarea severă

5 Dacă durerea în picior dă secțiunile inferioare și superioare ale picioarelor

6 Pentru medicul trebuie să contacteze în cazul în care piciorul doare lung și senzații, cum ar fi în cazul în care arde în interior.

7 aceste cazuri, în cazul în care prima, de asemenea, dureri de spate au nevoie de ajutorul unui specialist, iar apoi durerea a mers la piciorul stâng sau drept. In aceste simptome sunt, de obicei agravate de mers pe jos uman.

8 Dacă durerea piciorului, dureri, durerea dispare treptat în convulsii. Dacă durerea de picior este însoțită de senzații cum ar fi furnicături, tumefiere, durere, și dacă piciorul începe să amorți.

9 În cazul în care durerea nu este concentrată într-un singur loc, în cazul în care durerea nu este în loc, și rătăcind de la un loc la altul, de exemplu, merge de la șold până la genunchi, în cazul în care durerea dă în alte părți ale picioarelor, în jos, în sus, în picior.

10 Dacă durerea în picioare apare, indiferent de exercițiul rezultat și există în mod frecvent.

Prin modul în care medicii trata apariția durerii la nivelul picioarelor?

Primul lucru este de a căuta o întâlnire cu medicul dumneavoastră de familie, care se bazează pe simptomele descrise de tine direct la specialistul care este specializat în a face cu exact problema ta. Dar cel mai adesea de dureri în partea de jos a picioarelor sunt îndreptate către următoarele persoane: