Din ceea ce cauzează sturz este candidoza

Candidoza - o infectie foarte frecvente, care trebuie să se ocupe în viața mea aproape fiecare femeie. Deși ușor de a vindeca această boală, este mai bine să candidoza nu apar deloc. Pentru a face acest lucru, trebuie să știți, de la ceea ce este afte, și pentru a evita apariția sau timpul să ia măsuri preventive sale.Candidoze sau candidoza - este o infecție care este cauzată de fungi din genul Candida. Aceste ciuperci sunt inofensive, atâta timp cât acestea nu devin prea mult. Dar, în cazul în care compoziția microflorei este perturbată, ciupercile se multiplica prea puternic, ceea ce poate duce la simptome neplăcute de candidoză.

Manifestarea principală a candidozei - mancarime in vagin, uneori foarte puternic, de nesuportat. Adesea însoțită de mâncărime, arsuri severe si durere. organele genitale externe se umfla si înroșirii, membrana lor mucoase este inflamat. Posibil dureri în timpul urinării sau actului sexual. Cu toate acestea, mai rău în mâncărimea de seară, în orice caz, nu este propice pentru viața sexuală normală.

Pentru drojdie infecție se caracterizează printr-o scurgere albă cu bulgări. Ei seamănă cu brânză de vaci, care a dat numele unei candidoza nume de uz casnic. Descărcarea de gestiune poate fi abundente sau rare, și de multe ori femeile nu le observa, deoarece este tentat de multe ori pentru a reduce mâncărime. Mirosul excrementelor lactate, de obicei, slabă sau inexistentă.

Contrar credinței populare, există o sturz la bărbați. În acest caz, ciuperca afecteaza capul penisului si provoaca simptome cum ar fi prurit, senzație de arsură, umflături, pete albe în cap, dureri în timpul urinării și intimitate. De multe ori sturz la bărbați afte la bărbați - nu o astfel de raritate nu se manifestă, dar persoana rămâne un purtător de infecție. Prin urmare, tratamentul bolii trebuie să fie efectuate în ambii parteneri pentru a evita o infectie secundara de femei.

Sturz după administrarea de antibiotice

Într-un număr mic de ciuperci din genul Candida este întotdeauna prezentă în compoziția microflorei vaginale, fără a provoca nici un pericol pentru sănătate. Dar este necesar să se schimbe compoziția microflorei ca ciupercile încep să prolifereze în mod activ. Acest lucru se întâmplă, de exemplu după terapia cu antibiotice. agenți antibacterieni, chiar și cele mai angajat să acționeze asupra tuturor bacteriilor, fără înțelegere, acestea sunt dăunătoare sau de ajutor. Ca urmare, uciderea lactobacili benefice, ceea ce duce la o creștere sporită a altor microorganisme, inclusiv drojdie. In plus, terapia cu antibiotice contribuie la imunitate redusă, ceea ce reduce rezistența organismului la fungi din genul Candida.Apariția afte după administrarea de antibiotice - fenomenul este extrem de răspândită. Prin urmare, medicii de multe ori prescrise împreună cu medicamente de tratament anti-bacteriene care a restabili microflorei. Ia o astfel de medicamente ar trebui să fie la sfârșitul unui curs de antibiotice și de a primi imediat după o perioadă de timp recomandat de către medicul dumneavoastră. Această măsură simplă nu va evita doar afte, dar, de asemenea, probleme cu intestine, care pot fi, de asemenea, cauzate de un dezechilibru de microorganisme benefice și dăunătoare.

Malnutriție sau boli metabolice

Nu este de multe ori, dar se întâmplă că sturz apare ca urmare a malnutriției. O dieta bogata in produse dulci, influențează aciditatea mediului vaginal. Excesul în dieta de feluri de mâncare dulci și patiserie conduce la faptul că vaginul este creat un teren propice ideal pentru drojdie. În același timp, poate fi dysbiosis intestinale dysbiosis intestinale - cât de periculos este? . Probleme similare și diabet zaharat.

Desigur, de la un cuplu de prăjituri poate fi greu de așteptat un astfel de efect. Dar, dacă pentru o lungă perioadă de timp doar mânca dulciuri, atunci este probabil ca exacerbare a afte, mai ales dacă există și alți factori precipitanți. Tratamentul în acest caz, ar trebui să fie completate de o dieta - este necesar pentru a limita dulciuri și produse de patiserie in dieta.

Mulți medici asociază apariția candidozei cu modificări în echilibrul hormonal. Dacă afte recurente apar în mod regulat, în a doua jumătate a ciclului, nu este exclus că este în hormoni. După ovulație ovulație - cum să se determine cât mai exact posibil? Imunitatea este ușor redusă, iar concentrația hormonului progesteron progesteron - norma si patologia creste sanguine. Un model similar se observă în timpul sarcinii. Progesteronul schimbă aciditatea mediului vaginal cu un slab acid la alcalin, ceea ce ajută la reproducerea activă a ciupercilor.

Acceptarea contraceptive, în unele cazuri, poate fi un factor suplimentar în provocarea dezvoltarea bolii. De obicei, într-o astfel de situație nu este nevoie să renunțe la pastile recomandate de un medic, este suficient pentru a elimina alte cauze ale candidozei.

Boli cu transmitere sexuală

Candidoze nu este un simptom al bolii, care sunt cu transmitere sexuala. Cu toate acestea, ea poate de multe ori le însoțesc, deoarece astfel de infecții, pe de o parte, contribuie la imunitatea slăbită, iar pe de altă parte - poate afecta negativ microflorei vaginale. Astfel de boli sunt adesea asimptomatice, în special în stadiile incipiente, dar acestea pot avea consecințe foarte grave.

În acest caz, fără a trata boala de bază nu se va produce în caz contrar afte din nou și din nou. În paralel cu tratamentul infecțiilor și medicamente sunt folosite, permitand pentru a scapa de Candida.

Foarte des sturz masca boli grave ale sferei sexuale. simptom specific al candidozei este aproape cunoscută pentru toată lumea, și ei sunt ușor de dor semnele altor boli. Deci, nu numește un tratament pe cont propriu: trebuie examinate de către un medic, în cursul căreia se dovedește că a fost cauza candidozei, și cum să evite recurența bolii în viitor.