Din ceea ce este cauzele afte de infecție

După cum se știe, ciuperci si microbi coloniza corpul nostru literalmente de la naștere, iar acest lucru este considerat a fi microflora condiționat normal, dar în anumite condiții devine patogen, cauzand o varietate de boli, inclusiv candidoza. În legătură cu această întrebare presantă - de la ceea ce este afte? Cauzele infectiei sunt foarte diverse, unii dintre factorii de risc este dificil de a elimina, dar în cele mai multe cazuri, boala poate fi evitată, pur și simplu prin menținerea unui set de reguli.Din ceea ce este cauzele afte de infecție

De ce dezechilibru microflorei?

Corpul nostru - un sistem de reglaj fin. Iar cauzele dezechilibrului pot fi setate. Cu toate acestea, medicii principalele factor de imunitate scăzută ia în considerare. Cel mai adesea, este de la acești pacienți creșterea numărului de ciuperci Candida scapă de sub control, și există o candidoza (afte este denumirea științifică). De asemenea, apare la pacienții care suferă de gastrită, diabet, deficit de vitamina. Acest lucru se întâmplă din cauza dezechilibrului hormonal cauzat de sarcina sau de contraceptive orale sau steroizi.

Astăzi, oamenii de știință au studiat mai mult de 150 de specii de ciuperci. Și trebuie remarcat faptul că, deși forma cea mai comună este drojdie urogenitala, ciuperci pot afecta alte organe, uneori chiar pielea sau inima, doar că acestea sunt periculoase. Deoarece Candida traiesc in mod normal in intestine, sturzul de multe ori se produce din cauza malnutriției. În cazurile severe, dacă aveți o boală, poate lovi chiar Candidei peretele intestinal, iar apoi acesta va fi mai greu de a face cu ei. Deci, aveți nevoie pentru a ține evidența balanței microflorei. Și când simptome cum ar fi mâncărime genitală, durere la urinare sau de descărcare de gestiune branzos - contactați imediat un medic.

Cauzele candidoză

Mulți cred că candidoza se transmite numai prin contact sexual. Intr-adevar, in timpul actului sexual neprotejat crește riscul de afte, în special a celor care practică sexul oral. Dar acest lucru este - nu singurul motiv.

Din ceea ce este cauzele afte de infecție

Aftele se poate dezvolta din cauza utilizării prelungite a antibioticelor, deoarece aceste medicamente nu au numai distruge microorganismele dăunătoare, dar, de asemenea, imobilizarea de Lactobacillus de creștere a ciupercilor. Deci, cu antibiotice este necesar să se consulte cu medicul dumneavoastră cu privire la măsurile preventive.

Uneori afte devine rezultatul diligenta excesive în ceea ce privește igiena. De exemplu, multe femei se bucură de garnituri de chilot parfumate. Dar membranele mucoase ale organelor genitale noastre sunt sensibile la parfumuri. Din cauza acestei mâncărime pot apărea, umflarea să apară, iar pe acest fond sunt activate ciuperci. De aceea, noi trebuie să fie renunțe la tampoane parfumate sau de a le schimba foarte des.Repetitivă, și anume candidoza recurente poate fi un simptom al diabetului zaharat. Deci, în cazul în care boala se întoarce de multe ori, va trebui să treacă testele relevante și tratează nu numai drojdie, dar, de asemenea, foarte motivul pentru care sa produs.

Printre alte cauze de infecții drojdie includ:

  • o lungă ședere într-un costum de baie umed (mediu umed este ideal pentru creșterea ciupercilor)
  • scăldat în apă de mare (sare din cauza schimbarea nivelului de aciditate a tractului urogenital, iar acest lucru are ca rezultat microfloră dezechilibru)
  • consumul excesiv de dulciuri (la urma urmei, zahăr candidat ciuperci dragoste)
  • utilizarea tampoanelor (din punct de vedere al dezvoltării candidozei acestea sunt mediul ideal pentru el, și este mai bine să se folosească garnituri convenționale)
  • prea dusurile frecvente folosind antiseptic - dă efectul opus, deoarece uciderea și lactobacilii,
  • purtarea de haine sintetice, care pot crea un fel de efect de seră. Situația este agravată în cazul în care o femeie alege prea slab. Apropo, acest lucru este valabil și pentru îmbrăcăminte prea strâmt - cum ar fi blugi strânse, care, printre altele, împiedică circulația normală.

Din ceea ce este cauzele afte de infecție

metode de diagnosticare

Desigur, numai simptomele descrise mai sus, medicul nu va fi suficient pentru a face un diagnostic si prescrie un tratament. Prin urmare, următoarele metode sunt folosite pentru aceste scopuri:

  • microscopie de frotiu vaginal,
  • Însămânțările bacteriologice microflorei (vă permite nu numai pentru a vedea prezența drojdiei, dar, de asemenea, pentru a estima numărul lor și pentru a determina speciile, apoi de a alege dreptul de droguri)
  • verifica starea sistemului imunitar, precum și examinarea de către un endocrinolog, inclusiv cele pentru detectarea diabetului zaharat.

În orice caz, o anumită listă de teste determinate individual, pe baza imaginii de ansamblu a stării de sănătate, având în vedere prezența unor boli cronice, etc. Diagnosticul poate lua o mulțime de timp, precum și un tratament, dar nu se poate sări peste acest pas.

Asigurați-vă că urmați toate ordinele medicului. Numai această abordare asigură o recuperare. În special, pregătirile trebuie să ia anumite momente. În cazul în care auto-tratament pentru a reduce simptomele neplăcute vor dispărea, dar în curând boala va reveni din nou, așa cum este corectată.

Din ceea ce este cauzele afte de infecție

De asemenea, trebuie amintit că tratamentul afte nu este important doar pentru a lua pastile sau de a folosi creme speciale si lumanari, dar, de asemenea, dieta. Un rol important este jucat de organele genitale de igiena - nu are nevoie să se spele cel puțin de două ori pe zi. La momentul tratamentului se recomanda exercitii fizice moderate, și, desigur, o odihnă bună.

În plus, necesitatea de a ajusta dieta. Produse de cofetărie, unele fructe contin zahar in cantitati mari, oțet, marinate și sosuri vor trebui să elimine dieta lor. La urma urmei, aceste produse provoca candidoza.

Dacă există un partener permanent, care trebuie tratat pentru candidoza este necesară nu numai femeile, ci și bărbații. Deși mulți oameni cred că afte - este exclusiv boala de sex feminin, de fapt nu este. Mai mult decât atât, este de multe ori omul de ea și transporta, nici măcar conștienți de ea. Și de fiecare dată provoacă candidozei recurente la femei.

Cu toate acestea, oamenii pot fi, de asemenea, caracterizate prin simptome, inclusiv durere și mâncărime la urinat, roșeață a organelor genitale, alocarea specifica de culoare albă. Când vedeți toate aceste semne, este necesar să se consulte un medic pentru un tratament adecvat. Dacă urmați toate aceste reguli de afte vor fi uitate pentru o lungă perioadă de timp. Cu toate acestea, există momente când tratamentul nu funcționează. Acest lucru se poate datora doza prea mică de droguri -, probabil, medicul va lua o decizie privind creșterea sau prelungirea cursului său.