Dips ce mușchii funcționează corect echipamente performante

Dips - exercițiu de bază puternic pentru dezvoltarea muschilor, piept tricepsul si in jurul centura scapulară, care este foarte popular nu numai în săli de sport, dar, de asemenea, pe terenul de sport. În ciuda faptului că această activitate se distinge prin accesibilitatea și ușurința de implementare, mulți nou-veniți efectua goluri de tensiune greșit. Prin urmare, astăzi vom examina ce mușchii lucrați în timp ce Dips și tehnica corectă a acestui exercițiu pentru piept.Coboara: ce mușchii lucrați?

Dips implică în primul rând, pectoralii delts față și triceps. Schimbarea poziției poziției coatelor și a corpului, este posibil să se concentreze sarcinii pe partea inferioară a mușchilor pieptului sau triceps. Extinsă și mai diluat coatele să se aplece în față în timp ce efectuează push-up-uri de pe bare, cu atat mai mare sarcina pe mușchii pectorali concentrat, în special în regiunea lor mai mici. Pe de altă parte, cu cât mai aproape de a menține coatele aproape de corp și mai mic unghiul de înclinare în față, cu atât mai mare sarcina trece la mușchiul triceps (triceps). În continuare, considerăm tehnica adecvată pentru efectuarea de push-up-uri de pe bare pentru o mușchilor pectorali largă.

Dips ce mușchii funcționează corect echipamente performante

Dips: tehnica corectă de performanță 1. Prinde de barele de prindere în partea de sus și a împins picioarele de pe podea ajunge pe barele inegale, păstrând în greutate la un complet îndreptat la coate mâinile. Strângeți muschii umerilor, piept și abdomen, stabilizează corpul. Încrucișați picioarele, îndoiți genunchii și să stabilească în această poziție până la sfârșitul abordării. Carcasa este înclinat înainte.
 2. Pe inhala, coboară încet într-o poziție inferioară prin îndoire coatele. Coturi luat deoparte, departe de corp. Ajungând în partea de jos a punctului de amplitudine, face o mică pauză pentru a întinde mușchii pieptului mai puternic.
 3. Pe expiratie, efort accentuată a mușchilor pectorali și triceps, a reveni la poziția de pornire. În partea de sus a punctului de amplitudine maximă de mușchi tăiat de lucru și se opri pentru un moment, care deține contracția de vârf a mușchilor. Efectuați numărul necesar de repetiții și abordări.

Recomandări și erori frecvente:

 • Nerespectarea efectua în mod corect de arta, flotări pe largi bare exercițiu foarte traumatizant. Prin urmare, pentru a nu răni cot, articulațiile umerilor și mușchilor, atent warm-up înainte de exercițiu și aderarea la tehnica corespunzătoare a exercițiului.
 • Nu efectuați goluri de tensiune, dacă ai probleme cu umăr sau cot articulațiilor.
 • Push-up-uri de pe barele late sunt mai potrivite pentru pomparea pectorali, push-up-uri decât barele înguste.
 • Nu leagăn, nu face mișcări bruște și labagii, și nu te ajuta lovind în timpul golurilor.
 • Efectuați o goluri de tensiune de sân zi și tricepși antrenament, după banc de presa banc de presa mreana și dumbbell situată pe un banc de înclinație. Fa 3-4 seturi de 8-10 repetari.
 • Cum de a construi muschii pieptului cu ajutorul golurilor? Fa acest exercitiu cu greutatea in plus. Goluri de tensiune cu greutăți este un exercițiu de bază puternic, care stimuleaza cresterea masei musculare piept, triceps și în jurul părții superioare a corpului ca întreg.
 • Punctul de sus al amplitudinii țineți brațele ușor îndoite din cot, astfel încât sarcina nu este trecut la mușchii de pe articulații.
 • Nu încercați să mergeți cât mai jos posibil, mai ales atunci când faci push-up-uri de pe bare late cu greutăți. Este plină de traumă.