Discutând despre sistemul de operare Windows, cunoscut sub numele de - fiara

În Chu nu am fost de doi ani. Ei bine, veți fi de acord cu mine în urmă cu doi ani că, nu numai în Chu, dar și în Almaty nu a fost! Și eu în detrimentul sau atunci când nu dorm concetățeni. Adică, chiar și acum, în fiecare PC 100-lea în prezent, nu își pot permite! Ca să nu mai vorbim de puternic! Aici, pe Ce putere chesnost au tvoegoPK?Choate Infa te Chu înapoi, acum în fiecare familie în care copiii sunt, și au dorința, iar părinții nu sunt în valoare de calculator buhariki. Și toată lumea vrea mai brusc decât în ​​Kent, care utilizate pentru jucării care zboară. Și orice altceva este înfiletat, acustică, imprimante laser color, bine rahat, Internet prin satelit, multe picioare, și de fiecare Labuda.

Și despre sisteme de operare Eu nu spun nimic, doar Chippie în cadrul organizațiilor bugetare. O să-ți spun despre mine și Kent mea, cu toate că degetele chiar sincer prea leneș, bate la despicat pe acest subiect, este de care aveți nevoie să interogați pentru Chu cu o bucată de hârtie pentru a face pe internet în fiecare ședință, mulți curent zi de jucărie tăiat și noapte. Și pe Internet chiar acum, orice viteză, trebuie doar să scrie o aplicație și nu există probleme. Fier și acest lucru a fost pe computer:

Înainte de noul an, până când frâna este costum de fier, toate muștele, toate animalele și alte gunoaie, lumina zilei sa întâmplat doar cinci cabine, FSU.
căldură din exterior, nu încălzite sau hrean, ara ca un tanc, toate testele proganyal, FSU. Faptul că astfel de lucruri. Viața este de zbor și încercăm să țină pasul. Un ponabirali noutom, Nehru în cele din urmă face, doar pentru a scoate în evidență.

Prin noul an, Dumnezeu a dispus, upgrade-ul (actualizat) face, dar cele mai recente concediu la suta de calculator acolo încrezut, Core Duo de lângă nu este necesar, și dacă da, nervos fumat.

Atenție la toate. Subiect se numește: Discutând sistemul de operare Windows, poreclit „The Beast“.

Explicați: Offtopic (din limba engleză de pe partea de sus.) - evitarea subiect sau pentru a discuta orice alte subiecte care nu sunt legate de problema principală (problema), astfel cum este stabilit în baza temelor stabilite (subiect).

Flood (de inundații limba engleză.) - „înfundarea“ pagini cu mesaje, declarații lipsite de sens.

Flacara (de flacara engleza.) - declarații motivate nu emoționale despre care oamenii au păreri și gusturi diferite, incitând controverse, provocând participanții la un fault, grosolănie, etc.

Orice mesaje care nu sunt legate de tema, vor fi șterse fără milă. Dacă totul este discutat, și nimic de spus, să închidă subiectul.

disc multiboot este destinat în primul rând pentru „curat“ instala de pe un CD bootabil


(În Bios pe exponat meniul Boot, Primul dispozitiv de pornire-CDROM)
Instalarea este în modul automat, după ce selectați disc pentru a instala.
Instalarea sub Windows nu este recomandată (posibile erori, etc.)
Introducerea numărului de serie nu are nevoie de actualizări de la Microsoft, fără probleme, software-ul este considerat a fi legală

P.S evita conflictele hardware, ecrane albastre, etc, etc.
Suntem simpatic la această problemă nu a pune totul într-un rând,
și să înceapă să se familiarizeze, ca de la sine fiecare pachet conducător auto este.
Informații despre drivere

Adaosurile la meniul contextual
-Pictograma de restaurare - În meniul contextual al „My Computer“ două puncte „Salvare Desktop Icon Layout“
( "Salvați locația pictograma) și" Restore Desktop Icon Layout "(" Restore pictograma locație „)

fire
1.Royale (implicit)
2.Royale2
3.Opus OS
4.Vista Ultimate
5.SDF Vista 7.5

setări
-Diverse trucuri de registru
-Toate orele sunt 3 București
Servicii offline:
-actualizări automate
-firewall Windows
-Centrul de securitate
-restaurare de sistem
P.S puteți include în serviciile lor, dacă aveți nevoie

rectificare
-driver Genius
-Foxit Reader
-TotalCommander
-QIP

adăugat
-Power Data Recovery v4.1.1 în loc Undelete
-Fast Piatra Capture v6.0 în loc de Snagit

îndepărtat
-Undelete
-Snagit (bătături nu este suficient spațiu)

Cât de mult mai devreme a pus Vindozu tot dacă doriți actualizat, chiar și automată. Opțiunea de actualizare automată a tăiat, deoarece toate hemoroizilor inutile de pe PC-ul va urca. Iată un fragment din revista Look. Am întâlnit personal în timpul meu cu această problemă.

Ca o regulă, din când în când există informații despre sistemul de operare Windows hacking hackeri, după care Microsoft a corectat problema. În acest moment, opusul sa întâmplat. Încolțite actualizarea Microsoft, așa cum sa dovedit, este un eșec gravă în sistemul de operare Windows. Corectarea unei erori, programatori a deschis imediat cealaltă.

MS06-015 patch-uri a fost unul din cinci lansat de Microsoft pentru a repara „vulnerabilități critice“, inclusiv în browser-ul Internet Explorer. Apoi bug-ul permite unui atacator sa execute cod arbitrar de la distanță pe computerul victimei.

Mulți utilizatori du-te la site-ul Web Microsoft suport tehnic, încercând să găsească o soluție la multe probleme întâlnite după instalarea noului patch-uri, care a primit numele de MS06-015. În multe cazuri, utilizatorii trebuiau să dezinstalați manual actualizări, sau chiar folosi sistemul funcția de restaurare.

În momentul de față, există, de asemenea, dovezi că actualizarea de la Microsoft este în conflict cu aplicațiile care utilizează anumite versiuni de Java. Spre deosebire de produsele HP, Java este de obicei instalat pe toate mașinile implicit.

În plus, munca este paralizat Bara de instrumente Google, plugin pentru Internet Explorer. Alte aplicații care sunt afectate de patch-uri pentru browser-ul Web, include software pentru managementul relațiilor cu clienții de la departamentul de Oracle Siebel, precum si alte aplicatii bazate pe web, potrivit companiei de administrare de patch-uri de software producător PatchLink.

În timp ce Corporation examinează situația, consumatorii sunt forțați să caute o soluție la problemele.

Acestea sunt plăcinte. O fiară fină