Divinație prin carti de joc pe un tip de a iubi, și numele atitudinilor și sentimentelor

Exemple de unele aspecte populare detaliate descriere. Divinație de cărți de joc pe tipul este una dintre cele mai populare moduri de a ajuta ridica vălul de prezent sau viitor. În acest articol vă vom familiariza cu mai multe moduri, cum ar ghicitul, și spune toate trucurile și nuanțele, pentru a observa că este important, dacă doriți să obțineți răspunsul cel mai veridică.







Divinație prin carti de joc pe un tip de a iubi, și numele atitudinilor și sentimentelor

Multe fete tinere sunt dispuși să învețe, când se vor întâlni logodnicului, - ghici unul dintre modurile în care aceștia sunt dispuși să folosească.

Răspunsuri hărți ale unuia ales

Există un număr enorm de aspecte pe joc și hărți normale, cu care puteți obține informații costisitoare pe tipul tău. Cu ajutorul divinație vă decide dacă să înceapă o relație cu o anumită persoană, dacă sentimentele sunt reciproce, și ce obstacole trebuie să fie depășite în drumul lor spre fericire.

Este important ca instrumente de prezicătorii erau strict individuale. Puteți face cererea pentru echilibrul de prieteni și cunoștințe ei, dar nu le permite să atingă cărțile.

Mai jos, prezentăm una dintre cele mai comune metode de divinație astăzi.

Divinație prin carti de joc pe un tip de a iubi, și numele atitudinilor și sentimentelor

Cu ajutorul divinație vă decide dacă să înceapă o relație cu o anumită persoană. Descifrarea simboluri frunze de ceai

Mesajul de naștere sunteți interesat de un tânăr la unul dintre regi:

 • Dacă el este foarte tânăr - alege un costum carte de diamante;
 • Pentru o persoană cu vârsta mai mică care ocupă o poziție solidă, trage o carte de cluburi rege;
 • om neliber corespunde hărții regelui de inimi;
 • Dacă tipul pentru tine este persoana-incognito - mesaj de ziua pentru regele lui de carte de pică.

După aceea, un bun shuffle punte, cu mâna stângă, scoateți cartela în direcția strict pentru sine. Este important să se maximizeze concentreze pe gânduri despre iubitul ei. Acum începe să se descompună încet carduri și să înțeleagă semnificația lor.

 • Prima harta - reprezintă oricare dintre rege ales;
 • 2a harta - standuri pentru „Spune-mi dragă“;
 • În al treilea rând - este întrebarea:; „Mă iubești?“
 • 4a - răspuns: „Te iubesc“;
 • 5-a - „Cu toată inima mea“;
 • 6-a - „cu tot sufletul lor“;
 • 7a - „Nu va fi, de asemenea, mai bine decât tine.“

În acest caz, dacă ați selectat regele încă nu a părăsit puntea, puteți continua să facă carte de descompus cu aceleași valori ca și el nu apare. Când carte conceput cade a doua sau a treia, tânărul despre care vă întreb, totuși sentimente foarte înflăcărați față de tine.

În cazul în care cardul este omul ascuns cade în primul rând, tânărul iubește cu adevărat fata. Ales arătat de-a patra, a cincea și a șasea carte - în această situație este evident că reptila iubește sa ales cu mult mai mult decât a făcut-o. Când regele vine sub card al 7-lea este în valoare de o privire în jurul valorii de bun pentru a găsi un candidat potrivit pentru un loc în inima ta.

Ce metodă de divinizare pe care nu ar fi ales să facă orice fel de manipulare carte este necesară într-o stare de calm, liniștit, fiind singur. În caz contrar, riscul de a obține informația nu corespunde realității.

Ghicitul pe Man dragoste pe hărți (on-line)

Dacă ezită să facă complot poate spune averi în sensul unui om on-line, este mod liber și destul de fiabile pentru a afla mai multe despre viitorul relatiei voastre. Acesta oferă cele mai populare prezicere a norocului cărțile de tarot: una și trei cărți, soldul „Parteneriate“ și, desigur, celebrul „echilibrul Papess“. Încercați una sau mai multe opțiuni și puteri mai mari de divinație, probabil servesc înscriindu-vă!

Divinație prin carti de joc pe un tip de a iubi, și numele atitudinilor și sentimentelor

Ce metodă de divinizare pe care nu ar fi ales să facă orice fel de manipulare carte este necesară într-o stare de calm, liniștit. Conspirație la cuțite rivale

Metoda de divinație de numele unui tânăr

Cea mai importantă condiție a acestei metode - trebuie să știți numele complet al celor aleși, și să se gândească în mod constant cu privire la aceasta în timpul divinație, vizualiza aspectul în detaliu.

Ghicitul la numele tipului este după cum urmează. Ai nevoie să amesteci un pachet standard (format din 36 de carduri), și apoi descompune-l într-un număr de părți, numărul de litere conține numele complet al unei persoane dragi. După ce așezați tot pachetul, trebuie să acorde o atenție la costum de carduri care a căzut în partea de jos. Dacă tipul tău este blond - cărți trebuie să fie de culoare roșie, iar în cazul în care părul negru - întuneric. În cazul în care costumul nu este același lucru, pune cărțile deoparte.

Acum le colectează cu atenție, având grijă ca acestea să nu se amestecă și sa culcat cu fața în jos din nou, dar de data aceasta utilizați versiunea diminutivul numele tânărului sau pseudonimul său. După aceea, ia prima stivă de cărți și puneți-le unul câte unul. Se repetă pentru a forma două stopochek identice. Apoi, rândul său, cele două cărți, o mână carte culcau cu aceleași cupiuri (de exemplu, un jack de 2, 2 zeci, și așa mai departe). Și, în sfârșit, se referă la interpretarea valorilor.







2 sesari - reprezintă căsătorie, 4 - vorbind despre loialitate;
2 Seven - trebuie să pună mai departe o întâlnire cu un om de 4 - așteptați pentru o intalnire romantica;
Opt 2 - gata de a vorbi, 4 - rândul precaut;
2 nouari - prevestesc dragoste, 4 - va experimenta dragostea incredibilă;
2 - scoruri spune despre interesul, 4 - arată calcularea părții tânărului;
2 Jacks - aveți probleme, 4 - o vanitate puternic;
2 femei - spectacol speranță 4 - punctul barfelor;
King 2 - prevestesc prietenie puternică, 4 - reprezintă relațiile;
2 asi - indica o posibila intimitate, 4 - vorbesc despre pasiunea furtunoasă.

Divinație prin carti de joc pe un tip de a iubi, și numele atitudinilor și sentimentelor

Patru Sevens înseamnă data romantic

Cum pot găsi atitudinea ta ales unul pentru tine cu cardul

Cheltuiți ghicitul privind relațiile matrimoniale poate fi atât.

Găsiți o imagine care îl va întruchipa pe tânăr (de regulă, este regele de costum roșu). Pune-l în centru, cu atenție și amesteci un pachet de cărți și loc după cum urmează: prima - pe dreapta, al doilea de la partea de jos, al treilea de la stânga, al patrulea din partea de sus, a cincea, a șasea, a șaptea și a opta - în colțuri.

Acum proceda la interpretarea valorilor obținute. În această metodă de costum de cărți de divinație nu joacă un rol esențial, este important să numai demnitatea lor.

 • Șase - indică drum lung și separarea din cauza lui;
 • Seven - prevestește te vezi în curând;
 • Opt - sugerează o conversație neplăcută, care poate duce la ruptura;
 • Nouă - vă va oferi o iubire reciprocă și chiar căsătorie;
 • Zece - un tânăr de interes pentru tine foarte prietenos;
 • Jack - indică prea mult tam-tam și anxietate;
 • Dame - să ia o privire, poate că nu există rival în mediu pentru un om, harta puncte pentru trădare;
 • King - va ajuta un prieten loial;
 • Ace - sentimentele tale sunt complet reciproc.

Ghicitul pe Man dragoste pe hărți (on-line)

Dacă nu aveți dorința de a face divinație sentimentele proprii sau dragoste tipul - încercați ghicitul on-line, este mod liber și destul de fiabile pentru a afla mai multe despre viitorul relatiei voastre. Acesta oferă cele mai populare Tarot dragoste divinație: una și trei cărți, soldul „Parteneriate“ și, desigur, celebrul „balanța Papess“. Încercați una sau mai multe opțiuni și puteri mai mari de divinație, probabil servesc înscriindu-vă!

Asta se simte pentru tine tânăr

Dacă doriți să-și petreacă o ghicitului pe sentimentul tip, utilizați un echilibru carte de „Three Kings“. Selectați de pe puntea tuturor regilor și sub unul dintre ei a mesajului iubitor de ziua de nastere. Puneți cartela în mijlocul mesei, și ceilalți regi, în loc un număr de pe partea de sus a acesteia. Ei bine shuffle punte. Apoi încep să se întoarcă pentru a răspândi carte cu fața în jos, pe fiecare dintre regi.

Divinație prin carti de joc pe un tip de a iubi, și numele atitudinilor și sentimentelor

Datorită valorii cardului va fi capabil de a afla adevărul despre sentimentele de om pentru tine.

Harta cei aleși până când ating. Este necesar să se pună ultima carte din această mână este. Atunci când toate cărțile sunt așezate, trebuie să le colecteze. Și cel care a fost pus pe hartă conceput de un tânăr temporar, nu se ating. Din nou, se amestecă cărțile și repetați alinierea. Din nou, loc ultima carte de pe regele iubitei sale. Deci, aveți nevoie pentru a face un total de trei ori.

După ultima rula aliniere, întoarceți cartea situată pe hartă aleasă. Este mulțumită valorile lor, va fi capabil de a afla adevărul despre sentimentele de om pentru tine, și despre viitorul tău împreună.

Acestea sunt decodificate după cum urmează:

Divinație prin carti de joc pe un tip de a iubi, și numele atitudinilor și sentimentelor

Harta de pică care a căzut de lângă mufa indica prezența unei posibile rivale.

Ai făcut vii adevărat iubește om

Una dintre cele mai simple și cele mai populare machete de card este ghicitul pe dragoste Man. Este cunoscut sub numele de „îi place sau displace?“. Chiar procesul de a găsi răspunsul la această întrebare este următoarea.

Trebuie să amesteci un pachet de cărți și a pus-5 grupuri de câte trei cărți fiecare. Un grup, în același timp, denotă un anumit moment în viața ta. Trei cărți în centrul vorbesc tabel despre undercurrents de experiențe mentale, cele două grupuri sunt situate lateral - spune despre viitorul apropiat, iar banda inferioară reprezintă evenimente din trecut.

Valorile de carduri rămase în divinație nu joacă un rol special. Cel mai important card în procesul este un zece, Jack, inimi si as. Ai nevoie să acorde o atenție la combinația care a format.

 • O rolă de ași de toate dungi poate concluziona că între tine și unul ales este deja situându-se anumite feromoni, care, de asemenea va scadea in relatia lor in viitor - depinde în întregime de tine;
 • Dacă o combinație așa cum este descris mai sus a fost adăugat și mufa are nouă de inimi - poate începe pregătirea pentru eforturile unei nunți;
 • viermi Dozen reprezintă o creștere de interes pentru tine de tip;

Spades care a căzut în apropierea cricul indică posibile probleme în votul dumneavoastră, în cazul în care a apărut o hartă de pică - în valoare de o privire mai atentă la mediul de sex feminin tipul tău pentru prezența unei posibile rivale.
Această aliniere explică folosind notatia standard, dar este necesar să se constate că placa cu „fața“ (adică, regina, rege, Jack), în plus față de valorile sale fundamentale pot întruchipa personalitățile foarte reale.

În acest moment, în timp, cu ajutorul internet, aveți posibilitatea de a recurge la o metodă simplă, care efectuează divinație de cărți de joc on-line. Folosindu-l, salvați-vă de la a fi nevoie să efectueze orice manipulare de cărți, sau mai degrabă va face posibilă într-o fereastră specială în cazul în care vă aflați și de a obține o interpretare completă a rezultatelor divinație.

Cele mai bune practici pentru lucrul cu un pachet de cărți

Divinație prin carti de joc pe un tip de a iubi, și numele atitudinilor și sentimentelor

Înainte de fiecare sesiune de divinație trebuie să atingă cărțile și le cere ajutor.

Pentru a divinație ta a fost de succes și a ajutat să găsiți adevăratele răspunsuri la întrebări, încercați aceste sfaturi:

Cumpara un nou pachet de cărți. Acesta este de obicei un set format din 36 de cărți. Păstrați cardul într-un loc secret, în cazul în care nimeni nu le poate găsi.

Chiar dacă în procesul de divinație, una sau mai multe carduri au scăzut, valoarea lor va fi luate în considerare și să le trateze cu aspecte comune.

Interpretarea este necesar să se acorde o atenție nu numai pe cartela de culoare, dar, de asemenea, pe poziția sa, care poate fi liniară sau inversat.

În urma toate aceste reguli, nu puteți găsi doar ceea ce simți pentru a pune mai departe un om tânăr, el te sau utilizări place, dar, de asemenea, vor descoperi răspunsuri la multe alte întrebări. Principalul lucru este de a aborda în mod serios divinație, înclinați-o parte toate îndoielile, și sincer cred în cărțile de putere.

Dacă aveți orice întrebări sau nevoie de ajutor în situația actuală în viață, puteți consulta cu experții noștri.