După cum se încadrează celule

După cum se încadrează celule

Taur - este un semn de pamant, prin urmare, sunt trăsături inerente, cum ar fi tărie de caracter și împotrivirea. În ciuda sensibilității sale, de multe ori Taurii nu sunt romantice, dar se poate lăuda cu răbdare și calm. Ați putea fi interesat de un om-Taur, și vă decideți să se rotească afacerea cu el speranța pentru dezvoltarea favorabilă a relațiilor, atunci nu va fi rău pentru a vedea cum cade și ce calități trebuie să aibă partenerul său.1. Primul lucru de reținut este faptul că Taurul nu poate tolera nesinceritatea instantaneu o recunosc în altele. Ce trebuie să atragă atenția oamenilor de Taur: farmec usor, romantic si frumusete (doar fara bibelouri), și cel mai important dintre toate - să se comporte în mod natural. Nu încercați în ochii lui pentru a arăta altora, nu pentru cine ești în viața reală. selectează cu atenție garderoba ei, cu atenție și cred că de make-up - în cale de a fi și de a partaja vulgaritatea. Taurii prefera-skromnyazhek fete cu dusuri bune, care au o frumusețe naturală. Pentru toate acestea, ar trebui să arate mereu curat si ordonat.

2. Taurii sunt cunoscute pentru dragostea lor de mâncare bună. Dacă la începutul unei relații vă pregătiți pentru cina romantica iubit, el va aprecia. Află care cursurile el preferă să includă în meniul un desert delicios și apuca o sticlă de vin excelent - cred că astfel de manipulări simple, poate provoca Taurul sentimente puternice față de tine. Omul-Bull sunt încântați de faptul că femeia are grijă de ea și hranei pentru animale să se pregătească delicioase.3. Ca regulă, băieți născuți sub semnul Taurului sunt foarte responsabil și de încredere. Ele necesită același preaiubitului lor. Daca nu sunt punctuale, nu știu cum să-și țină cuvântul, atunci este puțin probabil sunteți în stare să se țină în apropierea Taurus.

4. Pentru factor decisiv Taurul este sexy femeie, modul în care poate fi văzut în termeni intime. În inima unui bărbat Taur a trăit întotdeauna pasiune, el nu se teme să experimenteze în pat și gata pentru a surprinde partenerul tau. Dacă nu deveni ca-minded pe această temă pentru el, atunci cel mai probabil, relația ta va înceta să-l vă rog. Ia inițiativa în sex, uimire, încântare și să aducă un favorit la extaz. Singurul mod în care se poate construi o relatie pe termen lung cu un Taur.

5. Nu trebuie să fie perspectiva generală asupra vieții cu un tip, Taur, să învețe să-l asculte, pentru a menține atunci când este necesar și pentru a aproba ideile sale. Pentru a deveni femeia perfecta pentru Taur, nu este necesar atât de mult - pentru a le admira și sprijin în toate cazurile, fără excepție. Taurul omul nu va fi capabil de a obține, împreună cu o femeie, în a cărui inimă există loc pentru gelozie și minciuni, el apreciază sinceritatea și bunătatea.

6. Taur trage la elementul său - la pământ. Ei vis de o familie mare, o casă de țară, lângă care este un teren. În cele mai multe cazuri Taurus va face mare om de familie, responsabil și tați înțelepți. Dacă toate acestea ți se potrivește, atunci nu ezita - „să ia în mână“ om-Taur, de fapt, ar putea fi soțul perfect pentru tine - iubitori, muncitor și de încredere.

 • După cum se încadrează celule
  Arma secretă a fiecărui semn al zodiacului
 • După cum se încadrează celule
  Ce se întâmplă dacă omul nu vrea relații
 • După cum se încadrează celule
  Cum de a cădea în dragoste cu un om-taur
 • După cum se încadrează celule
  Frumusetea Zodia: Berbec, Taur, Gemeni