Efrosinya Taozhnaya dragoste România 2018, jucând în toate seriile on-line

Yefrosinya a crescut în pădure, în mod miraculos a supraviețuit după accident de elicopter. Prokhorov și Pauline adus și educat-o departe de oameni și civilizație, conform legilor lui Dumnezeu și taiga. Ele sunt foarte mândru de Eufrosina și să încerce să-i dea toate cunoștințele sale și abilități: de vânătoare, pescuit, credință. Singurul lucru pe care sunt preocupați - ce se va întâmpla cu Euphrasinia după moartea lor, pentru că cel din pădure ar fi greu, iar lumea umană este atât de crud. Și odată ce se ajunge la un grup de geologi, care preia fata într-un oraș în care Frosya trebuie sa se obisnuiasca cu oameni noi, o nouă viață.


Terenul de pădure virgină. Este prezentat ca un Taiga pur copil nevinovat. Cu toate acestea, datorită variabilității de gânduri sau scriitori în sine, imaginea nu sa dovedit la fel de versatil ca și contradictorii. Simbioza ortodoxe și păgânismul, atât în ​​sens contrar curentelor culturale și religioase provoacă rezonanță neplăcută.

Nu pot menționa o viata sexuala destul de frivol a eroinei, care a venit în mod repetat în relația de căsătorie sub diferite pretexte de compasiune de a iubi și din nou de suferință. Și toate acestea într-o perioadă relativ scurtă de timp.

Imagini bărbați Yefrosinia de către director, în cazul în care au fost scrise principiul păpuși, în interiorul căruia se ascunde fata: dezosat, incertă, slab. „Omul“.

Acest film creează o poate, în mod deliberat inversat ideea perversă, a ceea ce un bărbat și o femeie ce! Relațiile dintre sexe în serie este fum fără foc!

Această serie spune povestea de dragoste și Khushi Arnava. Personajul principal - o femeie frumoasă, puternică care vrea doar să iubească și să fie iubit. Arnov - un om de afaceri crud, nemilos și concurenți persoană foarte cinic. Doar sora lui era o inimă pic arogant înmoaie Arnava. Soarta ar fi ea, protagoniștii întâlnit și acolo a fost ceva între ei. Dar place? Și modul de a iubi nemilos Arnau?Rămas orfan în copilărie Kim In-ha unchiul a adus, carte de jucător Kim Chi-soo. Într-un om curajos și de încredere, există mulți prieteni apropiați, printre care fiul unei familii bogate Choi Young-Won. În curând Ying-Ha întâlnește o fată pe nume Min Soo-Yong, iar doi tineri se încadrează în dragoste. In-Ha introduce Yong-Won Su-Yeon, care se îndrăgostește de prietenul său. În continuare, In-Ha, care cade pe suspiciunea de uciderea care au fost ajustate Tatăl Yong-Won, forțat să fugă în Statele Unite ale Americii ilegal.

Acolo sa întâlnit cu un profesionist jocuri de cărți și de a începe un jucător de cărți de carieră. În primul rând, el a luat primul loc la concursul internațional de jucători profesioniști și apoi studiază la hotel și jocuri de noroc de afaceri. Având un succes realizat în America, John Huh se întoarce în Coreea, în cazul în care se va lupta cu cel mai bun prieten al său, și, în același timp, inamic fatal, Yong-Vaughn.

Istoria rapitorului inimile de sex feminin vesel colegi Konkan. Și ar fi rămas afemeiat inactiv. în cazul în care mama nu a decis să se căsătorească cu el. Și să se căsătorească cu o fată de propria alegere.

Scară largă epic, dedicat viața fondatorului legendar al Goguryeo, marile regate ale Coreei antice (37 î.Hr. - .. 668 AD ..).

Cha Song-ju și Jeong Han la crescut împreună. Ei au fost întotdeauna aproape unul de altul. Povestea începe atunci când Cha Song-ju a trimis în străinătate, fără Han Jeong Din moment ce, în acest moment tatăl ei se căsătorește a doua oară, noua lui soție are doi copii din prima căsătorie - Tae Hwa și Yu-ri. Yu-ri este gelos pe viață, care este o soră vitregă, și intenționează să ia departe de toate, inclusiv Song Ju. Yu Ri încearcă să-l ademenească, dar încă mai aparține Han Jeong în inima unui băiat cu.

Tragedia vine după cinci ani, atunci când Han Jeong De la ajunge într-un accident de mașină, ceea ce a dus în memoria pierdută. Împreună cu Yu-ri, el decide să înceapă o viață nouă, dar un accident îl aduce înapoi la Chung Cu acest gând în primul morți. Dragostea rupe cu un bang, și atunci când soarta în cele din urmă din nou, le dotează cu fericire, ei se confruntă cu o nouă provocare.

Scurtă biografie a actorilor.

Filme și Anime Serai:

telenovele indiene cu traducere română. A se vedea cele mai bune drame și seriale indiene și asiatice on-line, telenovele indiene traduse în ceas de bună calitate online gratuit. Și, de asemenea, pentru tine: telenovele indiene. noutăți, romantism și comedie, thrillere și filme indiene în calitate bună. asiaserial.ru - conceput pentru a vă oferi cele mai bune fotografii de telenovele indiene renumite. avem cele mai bune și cele mai populare TV indian prezinta on-line fără a se înregistra, doar alege show-indian preferat și Motrin on-line în fiecare zi, pe noua asiaserial.ru serie.