El sa căsătorit într-un vis - problemele femeilor

El sa căsătorit într-un vis - problemele femeilor
Fiecare dintre noi vise vin - ficțiune țese minunat și realitate.

Uneori, văzut într-un vis atât de vie și interesantă, care sa trezit, nu ne-am dat seama că a fost un vis sau realitate.Apoi vom începe să căutăm o explicație a ceea ce am văzut, în căutarea prevestiri. Multe fete doresc să înțeleagă ce înseamnă să se căsătorească într-un vis.

„Dacă am avut un vis pe care am fost căsătorit, ce înseamnă asta?“ - experți în vise, care descifrează le auzim la această întrebare destul de des. Se pare că acest vis este foarte frecvente. Pentru a descifra corect, ar trebui să încercați să vă amintiți toate detaliile viziunii de noapte.

În acest caz, importanța, chiar și cele mai mici detalii. În cazul în care tânăra a avut un vis pe care ea se căsătorește bine - în realitate așteaptă noroc, fericire și o mare iubire. Dacă într-un vis ea a oferit mâna și inima ei - în viața reală totul înapoi la normal în curând.

El sa căsătorit într-un vis - problemele femeilor

Interpretare vis Vanga: un vis să se căsătorească

  • În cazul în care visul de o alta, nunta altcuiva, visul este privit ca un fel de validare a sentimentelor partenerului tau.
  • A se vedea nunta ta într-un vis - să fie sănătoși, nu numai din punct de vedere asociat cu tânărul, cu care va trece o cale comună, legăturile de familie, dar, de asemenea, încătușat spiritual.
  • Când visezi că ești căsătorit, vă sunt susceptibile de a fi decizii dificile care vor schimba în viitorul vieții tale.

El sa căsătorit într-un vis - problemele femeilor


Ce vise că fiica ei se însoară, interpretarea vis explică separarea iminentă de la cineva de la rude. Interpretare vis consideră că nunta fiicei lui - un semn pozitiv, boding bunăstarea tine si ea.

Un vis care trebuie să se căsătorească neiubit, sugerează că relația ta cu sexul opus o mulțime de ipocrizie. Fiul vede deschiderea la noi cunoștințe și să flirtezi ca o încercare de a compensa lipsa de sentimente adevărate.

Casatoreste-te într-un vis, dar nu ies - o mare dezamăgire.

În situația dumneavoastră de viață se va întâmpla în curând, de la care va trebui să aștepte mult, cu toate acestea, visele și speranțele tale nu au fost destinate să fie îndeplinite și realizate.

Pentru a visa ca cineva se casatoreste - viitor fericit; la tristețe.

În interpretarea tradițională a unor astfel de vise prezice schimbări pozitive în afaceri și în viață, în general. Cu toate acestea, Amintiți-vă - care se căsătorește într-un vis. Poate că parcela de vis a fost centrat în jurul valorii de prietenul tau apropiat (fata într-adevăr există în realitate și familiară). În acest caz, visul indică faptul că te simți subconstient invidiez din fericire prieten care sa căsătorit cu mult mai devreme decât tine.


Valori de căutare vis:

Vis carte Freud Psiholog

Ce vis să se căsătorească:

Un vis în care o femeie este încununat cu propriul său tată sau frate înseamnă că este puternic legată de rudele lor. În principiu, acest lucru nu este un vis prevesteste nimic, ci doar stabilește faptul.

Potrivit cărții visul lui Miller, o femeie într-un vis să se căsătorească vechi și ramolit om - boala probleme. Și dacă în timpul nunta va trece logodnicul ei, uite mustrător la ea - prietenii ei să-și schimbe atitudinea față de ea.

Un vis în cazul în care o femeie căsătorită din nou pentru fostul ei soț - arată lipsa de încredere în prezent partener, nostalgie pentru apuse. Acest vis avertizează că nu este necesar să se amintească comanda, si uita-te la prezent, astfel încât să nu pierdeți fericirea.

Vis carte spune că, dacă într-un vis străin dvs. redus - așteptați pentru orice probleme cu cei dragi.

Familie carte de vis spune că, dacă o femeie visează, așa cum ea apare într-un vis să se căsătorească cu un străin - va fi probleme în familie. Ar trebui să fie gata pentru orice și nu au încredere în oameni necunoscuți.

Potrivit cărții Visul Veles este mic, să ia o femeie căsătorită într-un vis - prevesteste anxietate si pierderea de somn.

Vise despre căsătorie în cele mai multe interpretări indică unele modificări pentru schimbări mai bune sau doar neutre. Foarte rar fac ei prevestesc ceva rău, neplăcut sau chiar periculoase pentru viața unei fete ale cărei vis. Prin urmare, nu ar trebui să vă faceți griji de mult despre astfel de vise, ele nu sunt foarte importante pentru starea de veghe visătorului.