Engleză pentru comunicare

Engleză pentru comunicare


Click pe imagine pentru marire.

Laboratorul educațional THG.ru înscriși unitate multimedia de instruire „engleză pentru a comunica ce să spună și cum să acționeze în limba engleză“ ( «Ce să spun și cum să se comporte în Marea Britanie») de la compania «Magnamedia». Acest program vă va ajuta în faptul că discursul dumneavoastră limba engleză a sunat ca și cum ar trebui să sune și om educat.Publicația conține un curs complet de limba engleza vorbită de comunicare de zi cu zi a negocierilor de afaceri, precum și testul de limba engleză, proiectat de centru lingvistic profesional.

În plus față de lecții multimedia și o varietate de exerciții, există, de asemenea, elemente de învățare povestea jocului, și cântece educaționale chiar speciale, cântând karaoke că în modul activ, utilizatorul stabilește vocabularul învățat.

Lucrul cu disc

Programul nu necesită instalare și rulează direct de pe CD-ul original.

În același timp pe termen de un singur utilizator poate programa. moduri separate pentru profesor și student nu este furnizat.

Engleză pentru comunicare

interfață foarte convenabil și simplu a programului. Pentru început, va fi oferit. Înregistrarea este necesară pentru a continua a fost posibil să-și amintească ce au fost deja finalizate părți ale programului. Programul vă solicită să introduceți numele. În sesiunile ulterioare, programul de lucru va recunoaște acest nume.

Engleză pentru comunicare


Click pe imagine pentru marire.

Engleză pentru comunicare


Click pe imagine pentru marire.

clase de subiecte pot fi selectate în orice ordine. Trebuie doar să faceți clic pe mouse-ul pe volumul dorit.

Programul este bine gandit pentru a ajuta utilizatorul. În primul rând, există un buton „Help“, în fiecare secțiune, care, la fel ca toate butoanele principale, amplasate pe panoul din dreapta. În al doilea rând, pentru a obține o explicație a scopului unor butoane, aveți nevoie doar de a aduce la ea cursorul mouse-ului, și veți obține un tooltip.

Pentru a începe, trebuie să faceți clic pe butonul „Start“. Dacă nu aveți timp sau nu înțeleg ceva, atunci aveți posibilitatea de a opri prezentarea, făcând clic o dată cu mouse-ul pe orice punct al textului de pe ecran, și se reia din orice locatie prin dublu click pe fraza corespunzătoare. La dreapta ferestrei curente apare benzi. Poziția unui cursor mic pe ea arată cât de mult timp este lăsat până când fragmentul este completă.

Pentru comoditatea utilizatorului, partea dreapta este butonul „Traduceți“, făcând clic pe care o puteți activa sau dezactiva traducerea. Dacă se dorește, se poate activa și dezactiva muzica de fundal, făcând clic pe imagine clef treble.

Fiecare dintre cele zece secțiuni constă din revendicările 10-20, care cuprinde administrarea la un subiect, de bază lexical cântec materialul karaoke în modul activ, precum și o varietate de exerciții pentru a consolida mostre de vorbire. secțiunile anterioare sofisticate evidențiate în roșu.

Engleză pentru comunicare


Click pe imagine pentru marire.

În studiul regulilor de eticheta si masterizarea formule de vorbire vă va ajuta un amuzant papagal-conductor Parrot (Parrot) și amiabil englezul dl Gudmennerz (dl Goodmanners), care va deveni mentorul dvs. principal și ghid în lumea de politețe și bune maniere.

Engleză pentru comunicare


Click pe imagine pentru marire.

Lucrul cu discul, a continuat

Parcela este un joc de învățare este simplu: la Londra să vină la turiști dl Gudmennerzu și oameni de afaceri din România, care se confruntă cu situații reale de viață, care cu siguranță se va confrunta cu cineva într-o țară străină. Toate de învățare se bazează pe dialoguri dl Gudmennerza și invitații săi, din care puteți obține o mulțime de informații utile și interesante despre obiceiurile și tradițiile regulilor britanice de eticheta și să învețe cum să corect în situații formale și informale, prezentați-vă, salut oameni, să-i mulțumesc, să își ceară scuze pentru a accepta sau refuza invitația și mai mult. Desigur, toate conversațiile sunt efectuate în limba engleză.Pentru comoditatea utilizatorului, dialogurile sunt întotdeauna afișate în colțul din dreapta jos și însoțite de imagini pline de culoare, care reflectă natura situației.

Engleză pentru comunicare


Click pe imagine pentru marire.

După examinarea fiecărei secțiuni, puteți efectua exercițiul: asculta si repeta modelele de vorbire, cântă în modul karaoke de fraze traversate subiectului, ridica fraze într-o imagine, pentru a alege pentru fiecare situație expresia din dreapta, pentru a restabili ordinea cuvântul corect, elimina excesul de gheață, un dialog complet și etc. Înainte de fiecare exercițiu sunt date explicații privind modul de a îndeplini sarcina.

Engleză pentru comunicare


Click pe imagine pentru marire.

Acest set de exerciții contribuie la eficientă și memorizarea unui vocabular activ de expresii verbale și conduce la selectarea automată a eșantioanelor vocale relevante, în conformitate cu fiecare situație specifică de comunicare.

Engleză pentru comunicare


Click pe imagine pentru marire.

Exerciții sunt organizate în funcție de nivelul de dificultate. Exercițiul final este de a instrui memoria atunci când aveți nevoie să vă amintiți, nu numai sunetul cuvântului este cerut de situația, dar așa cum este scris.

Engleză pentru comunicare


Click pe imagine pentru marire.

„Pentru desert“, se oferă să joace cărți într-o cameră de zi confortabilă în Londra.

Engleză pentru comunicare


Click pe imagine pentru marire.

Program de instruire „engleză pentru comunicare“ nu este destinat pentru învățarea unei limbi străine „de la zero“. Se presupune că aveți deja aptitudinile necesare pentru a lucra cu limba, familiarizați cu structura fonetică și gramaticală a limbii engleze, să fie capabil să înțeleagă conversațiile obișnuite ale vieții. Cu toate acestea, pentru a începe cu programul, există un volum suficient de formare școală de mijloc.

Programul „engleză pentru comunicare“ poate fi recomandat celor care doresc să îmbunătățească nu numai abilitățile lingvistice și să stăpânească marea magazin de expresii în engleză utile, dar, de asemenea, pentru a le folosi pe site-ul, ținând cont de tradițiile și eticheta țărilor vorbitoare de limba engleză. Ca urmare a acestui curs va fi util pentru muncă, de studiu și de viață în țările vorbitoare de engleză.

În program există imagini, muzică, cântece, animație, exerciții sub formă de jocuri. Dar secțiuni separate dedicate astfel de subiecte „destinate adulților“, cum ar fi întâlniri de afaceri, chat cu gazdele în limba engleză casa, cumpărături și restaurante. Potrivit editorului, „acest program este pentru copii care vor fi adulți de mâine și pentru adulții care nu au uitat că au fost copii.“ Acest lucru va ajuta să se simtă în largul ei în „complot“ al programului, să fie participanți, nu fac parte din privitorului. Pentru cei care sunt mai tineri, putem recomanda un program personalizat de partiționare.

Lucrul cu acest tutorial vă permite să învețe în mod activ limba „viu“, deschizând calea pentru comunicarea ușoară în limba engleză. Veți găsi că o mulțime de expresii foarte importante se acoperi de limba, se simt relevanța unei expresii particulare într-o anumită situație, vei învăța multe lucruri utile și interesante despre tradițiile și obiceiurile din Regatul Unit.

Din păcate, acest program nu oferă formare de control al calității. Nu există nici o învățare, cum ar fi capacitatea de a compara pronunția cu standardul. Cu toate acestea, pe de altă parte, nu este scopul acestui program de formare.

Editorii a asigurat că face timp de două ore în fiecare zi, aveți trei luni, va fi capabil să vorbească fluent în limba. Este adevărat? Să ne amintim că un astfel de program educațional multimedia conceput pentru studiu la domiciliu și vă permite să planifice procesul de învățare, ținând cont de muncă dumneavoastră. În acest caz, trebuie să vă amintiți întotdeauna că succesul în achiziția limbii depinde de regularitatea claselor. După învățarea limbii - este așa să învețe să o plimbare cu bicicleta: cel mai bun exercițiu pentru o oră în fiecare zi decât întreaga sâmbătă în fiecare săptămână. Prin urmare, doar depinde de tine cat de mult timp va trebui să treacă materialul de program. Fiecare dintre cele zece secțiuni ale programului include zece la cincisprezece lecții. Dacă știți limba bine, și va fi de lucru intens, grăbindu-se pentru a prinde plecarea în Anglia pentru a studia, apoi conta pe două luni de lecții de zi cu zi. Pentru utilizatorii mai puțin experimentați, acest lucru poate dura întregul an universitar.

Această plată poate fi bine recomandat pentru utilizare, deoarece promovează dezvoltarea limbii vorbite și percepția înțelegerea de ascultare limba engleză în situațiile de zi cu zi cele mai comune.

Engleză pentru comunicare


Click pe imagine pentru marire.

„Engleză pentru a comunica ce să spună și cum să acționeze în limba engleză“ - o unitate de bun. Acesta vă poate ajuta să stăpânească limba engleză vorbită destul de ușor și eficient să învețe utilizarea corespunzătoare fraze diferite în situații de comunicare de zi cu zi, și, de asemenea, pentru a învăța o mulțime de lucruri utile și interesante despre tradițiile și obiceiurile din Regatul Unit.

Textbook testat pe AMD platforma hardware dual-core. Editorii mulțumesc companiei pentru platforma AMD cu condiția THG.ru. de laborator educațional