Essence alege cel mai bun

Despre Essence poate fi nici o îndoială spun - tineri și brash. Acest brand de cosmetice de tineret a cucerit lumea în doar 14 ani. În nedăunător Esența filosofiei - în primul rând, produsele cosmetice nu sunt testate pe animale, și în al doilea rând, nu este produs selectiv, accesibil și fiecare linie de-produse cosmetice și accesoriiEssence alege cel mai bun

Ca și în cazul altor mărci de produse cosmetice, în esență, există bestseller-uri. Mulți bloggeri de frumusete bine cunoscute cred linia de rujuri de lungă durată ruj una dintre cele mai bune rujuri de buget. Paleta de zece culori reale - de la blând la nyudov Berry și formulă rezistentă la roșu și aplicarea ușoară la un preț scăzut - aproape combinația perfectă de calități.

Essence alege cel mai bun

De asemenea, iubit de femei de mozaic de moda Smokey Set ochi umbre. Două soluții de culoare în culorile gri și maro și nisip de fum potrivite pentru orice culoare ochi.

Essence alege cel mai bun

Pentru cei care iubesc ruj și vrea un creion de buze versatil, în esență are o soluție practică: creion contur incolor în umbră 13 transparent. Are o textură moale, este ușor de aplicat pe buza, creând o barieră invizibilă care împiedică răspândirea ruj sau luciu.Essence alege cel mai bun

Printre selecție largă de produse pentru lacuri de unghii cu formula gel Gelul de unghii sunt lideri în vânzări. 51 umbra - de la lumină la negru, crem, shimmernye, sclipici, rosu, roz, profund, neutru, și fiecare dintre ele este aplicat ca o acoperire convențională, dar acoperirea are o durabilitate ridicată. Altele decât lacurile, marca produce, de asemenea, accesorii pentru unghii si proiectare - ștanțare elemente plăci, fișiere, autocolante, sfaturi, și decor.

Essence alege cel mai bun

Nu cu mult în urmă și esența tendințele modei în domeniul machiaj facial. Printre resursele tonale au populare BB și CC smântână. Crema BB este diferit de cadrul tonală obișnuit, astfel încât, în plus față de efectul de defecte latente care efectuează caracteristica a pielii. Crema CC - o bază de nivelare pentru persoanele cu o textură ușoară. În acest caz, ambele mijloace adaptate la tonul pielii.

Essence alege cel mai bun

Essence alege cel mai bun

Essence alege cel mai bun

Cu toate acestea, cu o astfel de varietate de produse ceea ce este - o Essence fată? Ea este energic, plin de viata, știe cum să se bucure de lucrurile mici și să trăiască în mod activ. Young, fără griji și ușor - este o promisiune vine de brand iubit. Dar dacă dintr-o dată fata asta vrea să devină un pic mai în serios, ea va alege pentru ei înșiși nuanțe mai profunde și texturi austere, știind că, în acest caz, „ieftin“ este perfect combinat cu „calitate“.

Fotografii din arhivele serviciilor de presă