Este dăunător pentru a folosi tampoane populare asupra sănătății

Multe femei folosesc tampoane interne ca mijloace primare de igienă personală. Este foarte important de a avea informații fiabile cu privire la utilizarea lor corectă. Medicii nu recomanda utilizarea tampoanelor continuu, invocând faptul că igiena poate irita membranele mucoase ale vaginului și a le determina să se usuce. În plus, se crede că ele provoacă o încredere excesivă proliferarea bacteriilor patogene, care, în anumite circumstanțe poate ajunge în sânge.Pentru a evita problemele inutile, expertii recomanda pentru a înlocui tampoane după fiecare două până la trei ore, ca după această dată începe multiplicarea activă a agenților patogeni. Acele femei care au unele inflamație, în principiu, nu pot fi aplicate astfel de produse de igienă, așa cum au deja o infecție în corpul lor.

Cu utilizarea tampoanelor este conectat o mulțime de mituri, noi le considerăm în detaliu, în scopul de a determina măsura în care acestea sunt adevărate.

Deci, tamponul este o piesă dintr-un material absorbant cel mai frecvent utilizate tifon sau bumbac, care este utilizat pentru a preveni pătrunderea lichidelor pe suprafețe solide. In domeniul ginecologiei este folosit de obicei igiena special conceput cu aplicatori, care sunt concepute pentru a absorbi evacuarea in timpul menstruatiei.

Multe femei încă piosenie asigurat că utilizarea tampoanelor poate fi periculoase pentru sănătatea lor. Risipească temerile lor și de a ajuta să răspundă la punctele de vedere ale medicilor calificați și ginecologi.

Primul mit. Nu puteți folosi tampoane în fiecare zi, deoarece acestea sunt periculoase pentru sănătatea femeilor. De obicei, o astfel de afirmație este susținută de fraza care tamponul este capabil să blocheze evacuarea sângelui în timpul menstruației. Dar, de fapt, cercetarea științifică medicală confirmă faptul că este nerealist și simplu fizică este de acord cu aceasta sută la sută. În cazul în care tamponul este impregnat cu întreg, lichidul sau care curge prin el, sau altceva curge în jurul exterior. Plasarea corectă a produselor de igienă nu pot interfera cu secrețiile normale.

Al doilea mit. Tampoanele nu trebuie să fie utilizate pe timp de noapte. Și apoi toate dimpotrivă, pentru că este noaptea, aceste produse de igienă sunt un avantaj pentru multe femei, pentru că indiferent de mișcarea corpului, acestea rămân în vigoare și să protejeze în mod fiabil împotriva scurgerilor. Este important să se ia în considerare atunci când aleg ce dimensiune Tampoane depind în mod direct de numărul de selecții, și timpul zilei nimic de a face cu. Este cunoscut faptul că, în primele zile ale menstruatiei este, în general, mai abundent decât la sfârșitul anului.Al treilea mit. Tampoane poate deteriora colul uterin și vagin, în plus, acestea încalcă flora bacteriană. In timpul mediu vaginal lunar se schimbă în direcția unei alcaline, pe lângă modificările chimice și hormonale în compoziția mediului contribuie la creșterea mai rapidă a bacteriilor. Dar studiile științifice au confirmat faptul că tampoanele aici tocmai pentru a face cu, și utilizarea lor nu poate cauza modificări semnificative ale organismelor de femei. Ca vagin, iar colul uterin este suficient de flexibilă și se poate adapta la noile condiții.

Mitul Patru. Tamponul poate fi pierdut. Este imposibil să punct de vedere fizic. Deschiderea colului uterin nu mai este capul unui ac, astfel încât să nu poată aluneca chiar și un mic tampon. De asemenea, nu trebuie să se teamă că instalația de sănătate este prea adânc, pur și simplu nu uitați că șnurul trebuie să fie întotdeauna la exterior, pentru a putea să-l.

Al cincilea mit. Lanyard se poate rupe cu ușurință departe de tampon. La pasul șir de producție bine atașată părții interioare absorbant pe toată lungimea sa, prin urmare, probabilitatea de rupere este redusă la zero.

Mitul Șase. După ce a dat naștere, nu puteți folosi tampoane. De fapt, nu există cerințe medicale care ar limita utilizarea acestor fonduri după sarcină. Este cunoscut faptul că procesul de recuperare după naștere și timpul de normalizare a ciclului menstrual sunt diferite, astfel încât această problemă este cel mai bine să contactați medicul dumneavoastră.

Mit Seven. Tampoane nu sunt virgine adecvate. Întrebare - „Este posibil să Tampoane fetele“ sunt foarte populare. Acest mit afirmă că prin această igienă ar putea afecta integritatea himenului, dar studiile au infirmat această teorie. Membrana este prevăzută cu elasticitate ridicată în afară este absolut firesc orificiu de evacuare a menstruației. Datorită acestui fapt, sexualitatea chiar și fetele nu au mai trăit pot fi folosite fără teama de a tampoanelor.

Mitul Opt. Folosind un tampon este plină de șoc toxic. TSS sau sindromul șocului toxic este o boală foarte rară, care poate avea loc nu numai la femei, ci și la bărbați și chiar copii. Mensual forma și poate dezvolta fără tampoane igienice, aceasta este cauzată de Staphylococcus aureus. TSS este individuală și este foarte rară.

In timpul menstruatiei nu ar trebui să abandoneze distracție activă. Trebuie doar să aibă grijă de corpul tau de la hipotermie și să acorde o atenție la produsele de igienă. În acest caz, doar recomandă utilizarea tampoanelor, pentru că numai ei pot oferi cea mai eficientă protecție împotriva scurgerilor. Cu ei puteți înota în iazuri sau bazine de înot, să ia o baie și de a face orice sport.