Este important pentru baieti cum sa se imbrace o fata

Uuuuuu. cum toate de funcționare.
Da, relațiile de piață în curte. iar în discuție a atras Bazaar. Cluburi bazar fum.

Dar acum unele sunt remarci destul de pertinente.


Toate scris bine, în principiu. Dar numai unul a încercat-o pe el însuși. Și cu turnul clopotniță a început să se generalizeze, chiar și cu toleranțe, astfel încât promisiunile originale sunt pierdute în dezlănțuite lopețile flux moare cu adevărat.

Pratoria: - Cine ți-a spus că cifra de sex feminin nu a fost creat pentru pantaloni. Poate nu pantalonii uitat.
Ceea ce nu este stabilit de sex feminin figura pantaloni observat încă (!) Pentru mine, dar eu susțin pe deplin. anatomia corpului este diferit. Sau te cu asta, de asemenea, nu sunt de acord? Este adevărat că a fost o adevărată figură feminină, cu proporții de sex feminin. Tip „modele de top“ - o conversație specială - care posedă cea mai mare parte din figura de sex masculin așezat pe pantalonii lor mai bine, cu toate acestea, negarea rămâne. Nu sunt pantalonii? Nu, cei. Și nu numai acestea, ci și o mulțime de alte. Jeans (și întindere, și funduri) cu figura frumoasă, proporțională este destul de acceptabil.

- tricotate (sau mohair) pulover + jambiere + cizme tocuri. În cazul în care ai văzut-o. Coșmar.
Da, există explicații necesare: (! Despre creioane de vorbire, nu despre pat) Cardigan și dresuri (colanți sau altfel) ale Angora, un tonuri pastel, sau vice-versa, contrast luminos. Și, se pare că, explicațiile necesare (altfel nu ajung!) - SION nu pentru a se potrivi la birou, nu pentru teatru, nu pentru un restaurant sau club, cât și pentru călătoria în țară, în primăvara sau toamna. Aceasta este în cazul adăugării corespunzătoare (explicați: dacă e frig) - o jachetă scurtă (iepure, castor miel, blană sintetică - gust).

- Prietenul meu, nu va fi Dior ..
Desigur, draga mea! Nume încă nu se va schimba. Stai, ce-i problema de fapt, Christian? Porți machiaj rebotezate? Oprit: Știi, de fapt, ceea ce „stil Dior“ in machiaj? Sansele sunt ai văzut doar una sau două imagini de acum cinci ani: un luminos buze roșii și un curcubeu pe pleoape. Polyubopytstvuyte la petrecere a timpului liber pe ceea ce au de mult.

-In iarna - un strat scurt (scrib-vulpe enot), atâta timp cât pufos. Și ce e în neregulă cu mult timp?
Pe termen lung nu nu-i rău. Doar personal, îmi place să soția mea (a fost ea am avut în minte) este scurt, cu blană (păros, pletos, lânos.) Coat. În plus, se deplasează numai conduce o mașină, în cazul în care haina de blană pentru a schikotolok pur și simplu nu sunt relevante.

-Imaginați-vă merge de mare. spune blonda. Picioare în ciorapi transparente din urechi, cizme de acolo, tocuri centimetri 15. Nu merge și scrie cu. Și haina pe ea, astfel wow, chinchila de exemplu. mult timp. Este ea însăși, disperseaza strat de burete, zâmbet, cu ochii strălucind. Ce ??


Tu ce rassityvali? Că apele de gură? Mă grăbesc să te dezamăgesc. Au totul în suprugi- meu arsenal și o haină lungă, și picioarele de la urechi, și tocuri pyatnadtsatisantimetrovye și ciorapi (nu numai transparente), și bureți, și ochi (acestea încă mai trebuie să caute). Și dacă ea nu a fost în spatele roții, și lângă mine, toate acestea pentru tine este. Și se pare chiar mai bine decât ați descris vampsha.

Olga: -Ce a atras o imagine:
Mai multe caracteristici ale acestui inca din anii perestroikăi stilul de lucru - pe termen scurt și accident pergidrolnymi pene în breton, sacou scurt cusute din piele maro și cizme de plastic proklopana blestyuchkami sunt rupte si tocuri cupinatory deformați. De altfel, într-un buzunar TREBUIE să fie cemechki, în caz contrar imaginea este considerată a fi neterminat. Ei bine, machiaj de astfel de femei, desigur, întotdeauna luminoase. Adevărat neglijent făcut, ei bine, este fixable, nu-i așa?
Amintiri din tinerețe? Nostalgia? Tu chiar a mers bine? O copilărie dificilă?
Nu invidiez. Ei bine, nimic, sper pentru cel mai bun. Cel mai bun, poate (?) La partea din față.

Alisiya: - Hale. Ați putea argumenta că scoțienii nu sunt oameni?

De ce, omule. Dar acest costum național, poartă un caracter local, ca utilizarea și distribuția. Nici scotianul nu folosește nats.kostyum cum ar fi haine casual, doar de câteva ori pe an, pentru sărbători. În plus, dacă luăm în considerare dimensiunea populației de sex masculin din Scoția (puțin peste 2 milioane.), Proporția bărbaților „uneori, în fuste“ nu echivalează cu o zecime de procent de oameni din lume. Nu este corect. Valoarea poate fi neglijată.
Sau vă oferim toate țăranii din Celt nu? Da și nu chilotei pentru a merge într-un fel ciudat de a fi. Nu doriți să încercați să defăima o fusta mini pe un corp gol? Mai ales în transportul public? Apoi, în subiectele forum va nu numai despre faptul că cineva, undeva, uneori, cineva „simțit“, ci despre altceva.

-Nu, desigur Keltie - nu este o fusta. Dar dresuri.
Nu este o fusta. Ce dresuri?

- Și tu Dostum nu a încercat?

Ceea ce nu este stabilit de sex feminin figura pantaloni observat încă (!) Pentru mine, dar eu susțin pe deplin. anatomia corpului este diferit. Sau te cu asta, de asemenea, nu sunt de acord?

Hale: stop-stop-stop. Să înțelegem un pic despre ceea ce spunem.
Nici nu voi vorbi despre faptul că, în funcție de tăiat și stilul, pantalonii pot fi „plantate“ pe orice figură feminină, indiferent de caracteristicile sale. Nu voi spune că anatomia corpului feminin este, fără îndoială, o alta - pentru că, după toate, cu siguranță celelalte pantaloni! (Vă puteți imagina un om într-o întindere tricotate ușor evazată pantaloni cu un fermoar flirtând spate / fata?)
Aș prefera să vorbesc despre faptul că unele figuri feminine sunt - nu anatomică! - dar nu a fost creat în mod proporțional doar pentru fuste lungi. Obține destul de urât optic (care este o iluzie optică, știi? Nu mă îndoiesc).

Este adevărat că a fost o adevărată figură feminină, cu proporții de sex feminin. Tip „modele de top“ - o conversație specială - care posedă cea mai mare parte din figura de sex masculin așezat pe pantalonii lor mai bine, cu toate acestea, negarea rămâne.

Este posibil ca (desi fuste lungi doar înalte și cu picioare lungi merge); Dar eu doar să spun „adevărată figură feminină.“ Dar pantalonii unei figuri poate fi reprezentat ca un perfect proporțional și foarte atractiv.

Nu sunt pantalonii? Nu, cei. Și nu numai acestea, ci și o mulțime de alte. Jeans (și întindere, și funduri) cu figura frumoasă, proporțională este destul de acceptabil.

Stai, deci „perfect acceptabil“ sau „negare este“?