Este posibil să se construiască o saună dintr-o caramida - secrete pentru femei on-line

Baie - ceea ce este sensul acestui cuvânt! mături Aroma, abur fierbinte, apa rece in cada, racoare delicioase camera de așteptare la cabana ... Toate acestea nu este respectat numai de strămoșii noștri, care au trăit în secolele trecute, dar vom continua să apreciem și noi - societatea modernă. Chiar și acum, există o armată de fani și cunoscători de cald bun și curat nu numai corpul tau, ci și sufletul.În cazul în care pentru a construi o saună în zona? Înainte de începerea lucrărilor de construcție există această întrebare. Alegerea locației va depinde de mai mulți factori, de fapt, ea va afecta nu numai progresul de construcție, dar, de asemenea, cu privire la utilizarea ulterioară a clădirii.

Experții recomandă alegerea zona situată în apropierea unui iaz. Cu toate acestea, nu ar trebui să fie inundate în timpul de toamnă și de primăvară inundații. În cazul în care se pune întrebarea, la ce distanta de casa pentru a construi o baie, cel mai bine este să-l construiască, cât mai departe de clădiri. Acest lucru va permite să-i protejeze în caz de incendiu.

bai de Windows ar trebui să meargă la vest sau mai spre sud. Ușile de intrare este mai bine pentru a localiza pe latura de sud. Acest lucru va permite iarna, pentru a evita acumularea de cantități mari de zăpadă alături de ea. Atunci când alegeți un site pentru construcții este necesar să se ia în considerare nevoia de energie electrică în baie.

În cazul în care pentru a începe construcția de o baie? Aceasta este o întrebare frecventă. După selectarea site-ului, ar trebui să pregătească o estimare. Acest lucru va permite să calculeze, în cazul în care economiile de costuri ar putea fi trecut la construirea de ieftine.

Calcularea costului

Care este costul de a construi o saună? Înainte de începerea construcției este necesară pentru calcularea estimării. Acest lucru este necesar pentru calcularea mai ușoară a cheltuielilor viitoare. Pentru a face acest lucru, face o listă a lucrărilor:

proiect caramida baie

Important! Proiecte bai caramida mare atenție este acordată izolare termică pentru a minimiza pierderile de căldură posibil. În acest caz, nu numai pereții izolate, dar, de asemenea, tavan, podea, fereastra și deschiderea ușilor.

baie Construirea de cărămizi necesită un dispozitiv sub toate structurile portante ale fundației fundație de încredere. Pentru pereții nu au mers fisuri, petrec punând bazele benzi, care este capabil să susțină greutatea lor.

Puteți salva, de asemenea, pe peretii zidarie portanta ei înșiși, de a utiliza metoda de construcție a sondelor. Esența ei constă în faptul că pereții exteriori sunt lăsate golurile verticale care pot fi umplute cu zgură uscată dorită. Și nici măcar nu adormise, acestea sunt izolatori termici excelente. Pentru că știm cu toții că diferența de aer este o modalitate bună de a păstra cald.

Este posibil să se construiască o saună dintr-o caramida - secrete pentru femei on-line

Decizia de a construi propriile lor mâini o astfel de structură, ca baia ar trebui să însemne, de asemenea, că materialul este selectat de înaltă calitate. Cărămizi au nevoie de a cumpăra un lut (roșu ars) sau silicat. Dar cuptorul pentru o baie, este necesar să se stabilească numai din cărămizi refractare. In mod ideal, cel mai bine este de a utiliza produsele din șamotă lut, dar din cauza costului ridicat al acestora a unui astfel de material este doar camera de ardere se poate face prin așezarea arcului interior. Piesele rămase ale sobei pot fi făcute din cărămizi de lut roșu.

Efectuarea cuptor - problema cea mai complicată, care necesită cunoștințe și abilități specifice. Prin urmare, în cazul în care nu există experiență în construirea de structuri similare cu propriile lor mâini, este mai bine să nu riște timpul și materialul lor. În cazul în care cuptorul este căptușit cu corespunzător, fumul va merge direct în camera de baie, iar temperatura nu corespunde de așteptat - cuptorul va trebui să fie eliminate complet.

Este posibil să se construiască o saună dintr-o caramida - secrete pentru femei on-line

bai de constructii de cărămizi

În timpul construcției eliberării principale băi cărămidă pentru a decide este construirea zidului.

Există mai multe opțiuni de pereți din zidărie de baie și izolarea sa:

 1. pereți de zidărie solide
 2. pereți kolodtsevoy zidărie cu umplutură a încălzitorului spațiului interior
 3. zidire grosime mică și izolația termică din exterior, din față
 4. zidire grosime mică, cu încălzirea sa interioară

Prima opțiune nu mai este doar din cauza faptului că necesitatea de a face o zidărie foarte groasă și de încălzire a unui zid de cărămidă solidă este arătare foarte mare!

Aici sunt rezultatele calculului de baie de încălzire de perete de cărămidă cu următoarele date de intrare:

construcție Phased include construcția fundației, pereții și acoperișul. Apoi, aveți nevoie pentru a izola interiorul și exteriorul băii.

Prima etapă - alegerea locației pentru construirea unei băi și subsol. Alegerea unui loc pentru fundația trebuie să fie atent, acesta trebuie să fie complet uscat. Dacă există vreun râu sau corp de apă, distanța până la acesta să fie nu mai puțin de treizeci de metri.Este posibil să se construiască o saună dintr-o caramida - secrete pentru femei on-line
Tipul cel mai convenabil și optim de fundație pentru baie cărămidă - bandă, care trebuie să fie plasate orificii de ventilare.

În primul rând, trebuie să sape o groapă, care este umplut aproximativ 20 de centimetri de nisip, bine udată, și toate atent compactat.


Este posibil să se construiască o saună dintr-o caramida - secrete pentru femei on-line

- Sistem Mnogoryadovaya - alternând o targă perpender și cinci rânduri. În rândurile tărgi cusăturile transversale verticale sunt deplasate cu o jumătate de cărămidă, iar în liant. respectiv, - cu un sfert. Acest sistem permite utilizarea de cărămidă sub standard sub formă de jumătăți și salvează materiale. Dar această putere nu-i place odnoryadovaya sistem.

Executie colțuri zidărie

Primul unghi unghi extins de început al seriei cu stivuite trei sferturi din cărămidă. În cazul în care pereții sunt încărcate un pic sub deschiderile ferestrelor pot fi folosite cărămizi, rupt în jumătate. Pentru a evita deplasarea lipituri pe un sfert de milă cărămizi stivuite. Când numărul impar de - tychkovymi (cărămizile sunt plasate peste), și chiar și un număr - targă (cărămizi sunt plasate de-a lungul). mila interioară poate efectua oricare dintre metode, în funcție de grosimea peretelui. Pentru a forma lacune în colțuri netede în jos, folosind un sfert de cărămidă. Construirea o baie de cărămizi ei înșiși și se utilizează un poligon de control al unghiului corect zidărie. De asemenea, este necesar să se verifice, prin intermediul unor norme și sondeze unghiul vertical. Atunci când a constatat abateri minore, care au nevoie pentru a rectifica în următorul rând de zidărie.

 • convexe;
 • concave;
 • dreptunghiular;
 • dvuhsreznoy și odnosreznoy (o forma de a face o spatula).

construcţii de poduri

Buiandrug funcționează, aplicând cofrarea panourilor cu o grosime de 4-5 cm. Este posibil să se utilizeze ca atare într-un ambreiaj montat cutii de ferestre și uși, strat preliminar de protecție a lemnului de acoperiș simțit.

Pentru a construi o saună dintr-o cărămidă cu amplasarea ferestrelor și a ușilor în pozițiile dorite este necesar să ia în considerare construcția de poduri. Este ușor de realizat cu propriile sale mâini sunt poduri obișnuite. Ele pot fi folosite pentru deschideri care sunt mai puțin de 2 m. Jumperii face în conformitate cu regulile de zidărie pansament și rânduri orizontale. picior normal are o înălțime de 6-9 rânduri, și o lungime mai mare decât deschiderea lățime de 50 cm. buiandrug trebuie să stabilească doar o cărămidă bună.

Jumperi sunt realizate dintr-un cofraj din lemn. Grosimea panourilor trebuie sa fie de 40-50 mm. În acest scop, puteți utiliza setul în ușă și fereastră zidărie cutii, dar lemnul în prealabil trebuie să fie protejate de un strat de pâslă de învelitoare. Trebuie aplicat mai întâi soluția de cofrare de 2-3 cm grosime. Apoi este pus tijă de armare 3 Ø 4-6 mm. Supapa trebuie să fie îndoit în jurul unei cărămidă și zidărie intră cel puțin 25 cm.

 1. În primul rând Clack este din caramida solida.
 2. De stabilire ar trebui să înceapă cu un număr de cărămizi de zidărie exterioare.
 3. În cazul în care există o nevoie, apoi utilizați cărămizi sparte atunci când se stabilesc lozhkovyh rânduri pe interior.
 4. Nu puteți utiliza cărămizi sparte cu coloane de zidărie, cheiuri, rulmenți și unghiuri.
 5. Grinzile trebuie să se bazeze pe seria bonder.
 6. Înainte de stabilire cărămizi de argilă să fie umed, mai ales în timpul cald.

Când baia este construită din cărămidă, zidărie pot transporta în jurul zidurilor perimetrale rândurilor, care se stabilesc următoarea serie pentru a începe după sfârșitul celui precedent. Dar această metodă este foarte incomod, mai ales în cazul în care activitatea se desfășoară la înălțime. Prin urmare, construirea de bai pot fi realizate din caramida, la o așezare a secțiunilor individuale ale pereților și a plecat în loc pentru întreruperea temporară a găinilor liniuță, care apoi vă oferă posibilitatea de a bandaj de înaltă calitate, cu un nou stil de asamblata anterior.

Înapoi la conținutul ↑

Spațiul interior al băii

Cum de a construi o saună dintr-o cărămidă corect

baie Disposition caramida incepe cu marcarea dispunerea elementelor individuale ale clădirii pe verticală, sunt asociate cu pereții, trebuie reamintit faptul că toate dimensiunile în verticală trebuie să fie un multiplu de 150 (75) mm, aceasta este pentru cărămizi 240h120h65 mm și 100 mm - pentru o cărămidă 240h120h88 mm.

Deasupra uși și ferestre este necesară pentru a pune jumper-ul.

Sfaturi pentru băi clădire din cărămidă

În plus față de baia de mai sus caramida tehnologie de construcție, aș dori să atrag atenția asupra unor nuanțe foarte importante, ci mai degrabă sugestii:

 1. Pentru construcția băii de cărămidă folosind cărămizi roșii
 2. Pentru a împărți cărămizi în două sau patru piese cu un ciocan-kirochka
 3. La proiectarea dimensiunile pereților de baie a crea mai multe dimensiuni de cărămidă. De exemplu, în cazul în care dimensiunile cărămizii 240 * 120 * 65 mm, dimensiunea peretelui trebuie să fie un multiplu de 75 mm, iar în cazul în care dimensiunile de caramida 240 * 120 * 88, dimensiunea peretelui trebuie să fie un multiplu de 100 mm.
 4. Rânduri de zidărie realizate, cu accent pe cordon prichalku, care se întinde pe fiecare rând, și este fixat la unghiile antrenate în rosturile orizontale.

Este posibil să se construiască o saună dintr-o caramida - secrete pentru femei on-line

De stabilire a unui număr de cablu de-prichalku

 • Asigurați-vă că pentru a urmări poziția orizontală și verticală a zidăriei folosind nivelul de un constructor lui.
 • În nici un caz, nu folosiți cărămizi cu defecte zidărie colțuri, partiții. precum și coloane portante.
 • Dacă utilizați pentru construirea băii de cărămidă cărămidă de lut, asigurați-vă că pentru a pre-ud-l în apă.
 • Se prelucrează cusături între rânduri de un instrument special - îmbinarea. Prelucrarea trebuie efectuată primele cusături verticale, și apoi pe orizontală.
 • In baie sauna zidarie de caramida caramida este recomandat pentru a efectua cuptor. în timpul construcției de pereți.
 • De asemenea, în timpul baie de construcție ar trebui să ia în considerare imediat și punerea în aplicare a coșului de instalare (în cazul în care, ulterior, se va folosi un cuptor electric. Chimney nu este necesară).
 • Indiferent de cât de bine este efectuată de vapori, și izolarea termică, va depinde de băile de încălzire / răcire, precum și consumul de combustibil pe eveniment.
 • De stabilire a unui număr de cablu de-prichalku

  Acesta este cel puțin cunoștințele pe care trebuie să aibă o baie în construcția de cărămizi cu mâinile lor. Vă rugăm să rețineți că acest eveniment este mai bine să treacă în mâinile experților, ca repararea bai prost construit va costa mult mai scumpe.

  Pe de altă parte, materiale de finisaj și materiale de fațadă pot fi selectate pur funcționale, fără nici o bibelouri. În orice caz, costul total al proiectului este necesar să se calculeze cu atenție ținând cont de izolație și de finisare.