fapte interesante despre spectacolul „Cum mi-am întâlnit cu mama ta» - jo-jo este locul în soare

Piesa de deschidere numit «Hei Beautiful» efectuează grup «Solidele», ale căror fondatori sunt creatorii seriei - Tomas Kreyg și Karter Beyz.Prototipul «MacLaren lui» bar - un bar favorit dintre personajele principale este un real-viață New York, barul «McGee». In serie, un bar numit după asistent Carter Base - Karla Maklarena, barmanul în spectacol este, de asemenea, numit Carl.

În timpul unei serii de rolul de secretar în cabina dermatologic. în cazul în care Ted a mers, a cântat Britni Spirs. De asemenea, ea a apărut în mai multe episoade. în serie ulterioare.

fapte interesante despre spectacolul „Cum mi-am întâlnit cu mama ta» - jo-jo este locul în soare

A treia serie sezonul 7 îndeplinește rolul de agent imobiliar actrita Meggi Viller, care a jucat rolul lui Janice în serialul de televiziune „Friends“.

gazdă TV numit Sandy, care a lucrat cu Robin, este adevăratul soț al actriței să joace rolul lui Lily.Apartamentul Marshall și Ted, la fel ca în celebrul film de „Pulp Fiction“, ceasul arată întotdeauna 04:20.

Actorul care a jucat Scooter, fostul iubit Lily este un tip real, Neil Patrick Harris'a.

Dermatolog pentru a scăpa de tatuaj Ted, interpretat de Sara Chok. Ei se poate vedea cum ar fi Elliot Reid în seria „Clinica“.

2 sezonul 17 serii. Robin și Lily au un accident într-o mașină Marshal. Și în scopul de a ascunde urmele șederii lor o fac ca eroi Tarantino, filmul „Pulp Fiction“.

Sezonul 5 Episodul 9 îndeplinește rolul lui Lily bunica Actrita Kristina Piklz, care joacă rolul Dzhudi Geller, mama lui Ross și Monica din serialul „Friends“.

fapte interesante despre spectacolul „Cum mi-am întâlnit cu mama ta» - jo-jo este locul în soare

Treilea sezon seria 14. Când Barney își amintește de fete a sedus și a aruncat fotografiile Fermoare Madlen Olbrayt.

La începutul sezonului 3 al emisiunii apare Enrique Iglesias, care joacă rolul lui Robin Man în mai multe serii.

La început nimeni nu știe seria, unde lucrează cu Barney. Aceasta este o referință la seria de televiziune „Friends“, în cazul în care știa nimeni care lucrează Chandler.

Sezonul 9 va fi ultima, în partea finală a care va fi prezentat dragă Ted.