Faq pentru câștigurile din sistemele de publicitate active,

Ce este Sara și cum funcționează?

Noua Sara. Trebuie sa ma inregistrez?

Iată câteva opțiuni:

Cum de a recunoaște un site necinstiți?
 • De multe ori un astfel de site „pus la cale în grabă.“ Ill-a considerat de proiectare, informații puține.
 • Pe site-ul nu există nici un sistem de reguli sau acestea sunt suspect de simplu
 • Nu există date statistice ale sistemului.
 • Nu există forumuri, cărți de oaspeți etc. - probabil administratorul nu vrea să rămână pe ea recenzii.
 • Site-ul este situat pe un hosting gratuit, cum ar fi narod.ru, fatal.ru, boom.ru, by.ru etc.

Cum de a organiza activitatea în mod corespunzător?Dacă aveți un internet gratuit (sau ieftin)

 • Serios angajat în câștiguri poate, din păcate, numai în prezența „khaljavnogo“, adică Internet gratuit, sau cel puțin mai ieftin o noapte. La timp pentru a câștiga un pic mai greu, pentru că o parte a va merge la câștigat datorita plăti on-line.
 • utilizează în mod activ „Recomandări generale“, utilizarea acestor metode și software.

combinarea de muncă

Alte tipuri de conexiune - plata pentru trafic

Cum de a lucra cu principala Sara

browser-
Pentru o lungă perioadă de timp lupta continuă între browsere, cum ar fi Internet Explorer, Netscape Communicator, Opera, si altele.
Atunci când această luptă nu a fost exact egal, din moment ce Internet Explorer a fost construit inițial în sistemul de operare cel mai frecvent - Windows.
Și începând cu a cincea versiune de Internet Explorer situația sa înrăutățit, deoarece Această versiune a fost în cele din urmă destul de succes.
La viteza de moment de stabilitate și Internet Explorer aproape nici un fel inferioare alte browsere. Asta - alte browsere există unele funcții care pot, în anumite situații fi de ajutor
Dar se pare că - nu este o problemă. În momentul de față, un număr mare de așa-numitele „programe de completare“ pentru Internet Explorer, care sunt de a lucra cu utilizarea pe internet a tuturor caracteristicile sale, dar au propriile lor de proiectare și unele caracteristici suplimentare utile.
Și versiunea cea mai de succes a unei „suprastructură“ (în special pentru surferi), în opinia mea este MyIE. A treia versiune poate fi descărcat de pe acest site. Această versiune a „Lite“, dar, în ciuda dimensiunii sale mici (330kbayt), se completează perfect Internet Explorer.
Acest add-in are următoarele caracteristici:

 • Deschiderea mai multor ferestre într-un singur exemplar de rulare - în browser-ul Opera
 • Rula mai multe copii și setare din fiecare copie a lui proxy-server. Foarte convenabil de a folosi o copie pentru fiecare Sara. Atunci când într-una dintre cele din urmă Sara arată, puteți comuta proxy și pentru a naviga pe, independent de ceilalți Sara.
 • Dimensiunea redusă a butoanelor, configurarea panoului pe cont propriu. În același timp, mai mult spațiu util rămâne navigarea fereastră. Ca urmare a naviga ferestre mai lungi (cu diverse Sara) pot fi plasate pe ecran.
 • Formele fi completate automat.


Există și alte caracteristici utile. Acesta funcționează bine și fiabil.

sistem de operare
Pentru a lucra cu sisteme diferite în același timp, aveți nevoie de un un sistem bun, fiabil, și cel mai important de operare stabil, cu un multitasking bine implementat. În momentul de față, un astfel de sistem este Windows XP.
Cu toate acestea, există o concepție greșită că Windows XP necesită mult mai multe resurse și încetini computerul nu poate rula în mod normal.
De fapt, atunci când cantitatea de memorie RAM și până 128Mbayt Windows XP este mult mai rapid și mai stabil.
Am fost convins personal, începând cu Sara rula sub Windows 98, Windows ME, și apoi în cele din urmă a decis, după gândit mult, pentru a încerca să instalați Windows XP.
În acest sistem de operare modificat, iar configurația computerului a rămas neschimbat: Pentium II-350 și 128MBayt RAM.
Dacă nu este necesar pentru Windows XP - Vă sfătuiesc să vă gândiți serios. Nu vreau să risc - pentru partiționarea un disc disc 2 și instalați Windows XP pe un al doilea, vechiul sistem de operare va rămâne, și apare un meniu din care puteți alege oricare dintre aceste sisteme la pornirea calculatorului.
Singura problemă - Windows XP ar trebui să fie foarte atent pentru a instala programe mai vechi care nu sunt proiectate să lucreze cu el.

Firewall
Până în prezent, nimeni nu va fi un utilizator experimentat al lucrării de Internet fără firewall (de firewall-ul în limba engleză). Inițial, programele de firewall-uri au fost proiectate pentru a proteja computerul împotriva hackerilor, troieni, etc. Pana in prezent, acestea au evoluat în mod considerabil și „prea mare“, o mulțime de caracteristici utile:

 • Urmărirea tuturor conexiunilor, și deschideți calculatorul și porturile de utilizator de avertizare în situații periculoase sau conexiuni neautorizate bloc.
 • Blocarea bannere si descarca imagini grafice, care reduce lățimea de bandă și, în consecință, crește viteza de Internet cu un (modem) conexiune lentă.
 • Setarea controalelor ActiveX ban (Java, ferestre pop-up, Cookie, etc.)
 • Blocarea site-uri de download nedorite (liste negre)
 • cache DNS.
 • Detectarea scanarea extern porturile de calculator și suprimarea acestor acțiuni
Și multe alte caracteristici utile. Foarte bine pus în aplicare toate aceste caracteristici în Outpost Firewall. Puteți descărca de pe site-ul htrp: //agnitum.ru. Există o versiune gratuită 1.0, ceea ce este destul de mult. Dacă există o dorință, puteți cumpăra o versiune comercială 2.0 (costa aproximativ 500 de ruble).

antivirus
Desigur, un kit de software descris mai sus, nu dispune de un antivirus bun. Nevoia lui de a părea să știe totul. Sper că este deja instalat pe computer.
Dar daca se intampla ca nu, asigurați-vă că pentru a instala. Și cu siguranță unul care conține programul de rezident, care este întotdeauna în memoria calculatorului și monitorizează memoria și descoperirea de noi fișiere.
Este dificil de a consilia orice specifice, dar încă uita-te la câteva dintre cele mai comune opțiuni. Și le va alege. Și nu uita de timp pentru a actualiza baza de date anti-virus.

Ispitele de pe Internet, sau despre cum poate fi păcălit.

concluzie
Deci, sper că, după toate lectură sunteți gata pentru a naviga peste vaste întinderi de Internet și de a face bani. Sper că nu podsteregut nici o problema.