Felicitări pentru nunta fiicei mele în proză în propriile lor cuvinte

Fiica mea! Felicitări pentru o etapă importantă în viața ta și cel mai valoros activ în viața ta - de familie. Iubim unul pe altul și iertător omisiuni, diferențele de opinie. Învață să se înțeleagă reciproc și de a găsi un compromis, nu jura. Mult noroc mari și mici. Voi copii, dar nu uita ce o responsabilitate. Aveți grijă unul de celălalt și vom lăsa să îndeplinească cu ocazia noua dată de nunta, și bucurați-vă că unirea voastră să fie păstrate în armonie. Vreau, că în câțiva ani suntem notate și botezurilor. Fiica fi fericit! Dragoste și să fie iubit, nu uitați că învățăm pentru viață, nu vă fie teamă de a face greșeli, dar, în orice caz, nu le repeta. Fii o soție bună, dar nu uita despre tine.







Mei dragi copii! Astăzi, ați luat primul pas pentru a crea o familie. Crearea, ceva foarte dificil de a face acest lucru aveți nevoie de o mulțime de energie și efort, dar eu cred că poți. Fiica mea - asta e iubita mea, că-mi pasă, atâta timp cât ea nu este căsătorit, iar acum va avea grijă de soțul ei. Iubesc copiii mei, și soțul tău este acum și copilul meu. Vă doresc fericire și prosperitate tuturor dorințelor tale de a transforma în opțiunile. Visele de a deveni realitate și tot ce dorință a fost realizat. Vă doresc stelele de pe cer și luminozitatea impresiile vieții de familie. Fii tolerant de cuvinte și dragoste, în ciuda faptului că, uneori, doriți să renunțe. În orice moment din viata ta ca lumea ta și să dea lumii căldura.

Preferate copiii mei! La fel ca în iaz două lebede întâlni și să trăiască întreaga lor viață și să ridice copiii lor împreună. Vă doresc o fidelitate lebădă și să se asigure că viața de familie nu este afectată iaz cu bule de aer, dar rămân aceleași lebedele albe ca zăpada, care înota și aduce bucurie altora. Blândețea și dulceață, loialitate și mister, eternitate și instantaneitate, luminozitate și decolorare probleme, sănătate și răbdare, noroc și uitând toate afacerile neplăcute, dorințe și creații, nu uita copiii mei, și despre inspirația și bucuria și puțină durere, fără ea nu există nici o familie, un pic de regret, dar mai multă fericire și dragoste. Nu uita alegerile pe care le-ați făcut deja și acum avem nevoie pentru a lucra la consolidarea căsătoriei și a familiei. Vă doresc amintiri bune ale copiilor mei.

Dragi copii! Sunt fericit astăzi, mai mult ca oricând, ca un vis devenit realitate, iar acum fiica mea este ca o lebădă albă într-o rochie este grațios și frumos, căsătorit. Pentru o mamă este o zi minunata pentru fiica mea această nouă responsabilitate și intră într-o nouă familie și rol. Fiica, rolul soției lui - este nu numai rolul mamei, rolul amantei, rolul reciproc, dar, de asemenea, rolul femeilor. Nu uita-te pentru munții de feluri de mâncare și scutece. Proudly trec prin viață și să caute compromisuri. Iubirea vine pe neașteptate, iar noi trebuie să-l păstreze până la sfârșitul vieții. Draga sonny mea, acum am de gând să te sun, tu și mândru de alegerea fiicei sale îl felicit. Ai grijă de ea, o iubesc și amintiți-vă, lucrul cel mai important nu este ceea ce ai spus și ceea ce se face pentru tine. Pace vouă și armonie în noua familie.

Am produs copii cele mai remarcabile și talentați. Cele mai memorabile de o zi copiii, vă felicit pentru nașterea focului. Mi-aș dori ca focul care a fost aprins în timpul zilei, în mod constant arzând ca o flacără veșnică. Pretuieste amintirile care dau o moale și întâlniri calde ale acelor zile, când ai început doar întâlnire. După cum ți-a dat umbrela preferat și se udă la nivelul pielii, ca și partea din spate, ronțăind pantofi, pentru că poartă pantofi nu sunt pentru mersul pe jos, și a fost mulțumit de faptul că prietena ta a mers alături de te-ai bucurat când ea a mers, și a purtat-o ​​pe mâinile sale. O iubesc acum, atunci când ea gătește pentru tine, prețurile și spune vă mulțumesc, felicitări pentru nașterea unui nou incendiu și au amintiri noi, care va încălzi în serile de iarnă.






Fiica Iubiților te maiestuoasă așezat pe un tron ​​de iubire și de bunăstare. Ai preoteasă din noua lume care a apărut astăzi din cuvântul „da“. Pe lângă tine stă regele, cu care trăiești o viață fericită și resemnare, nu va fi up-uri, dar nu uitați căderea și să trăiască și să se bucure de viață aici și acum. Fără îndoială, lumina ta rochie, cum ar fi cea mai frumoasa printesa. Imaginea dvs. corespunde perfect, subliniind frumusețea și sensibilitate, dar amintiți-vă că viața - este nu numai frumusețe, dar, de asemenea, rutina de cărămidă trebuie să fie construite cu caramida de la o zi la alta, ceva nou și neîngrădit propriu. Felicitări, și îmi place alegerea ta, este foarte mare și maiestuos, el este demn de o regină. Armonia și prosperitate te iubesc și unul la altul.

Iubito! Bucuria ochilor mamei mele, și bunăstarea sufletului meu. In acea zi a venit atunci când soțul va avea grijă de bunăstarea și fericirea fiicei mele. Vă doresc sănătate în toate privințele și intim prea. Dragoste și bucurie. Flori în altcuiva grădină și se estompeze fiica, neobișnuit flori de trandafir ca daca apa, devin chiar mai frumos, deși zyatek? Mi-aș dori fiica mea că soțul ei a dat întotdeauna la sol să înflorească, și că zâmbetul tău mulțumit pe toată lumea. Lumea peste fiecare decizie, starea de sănătate a organismului și nu uitați părinții lor pe care le iubesc și aprecia. Copiii mei dragi. Happy Holiday armonii irizate și amintiri pentru o durată de viață de câteva zile de naștere de familie pentru a crea o celulă a societății decizia ta.

Fiica mea! Asta a lovit ceasul, ești copilul meu a crescut. Și n-am observat când? Recent, doar tu codițe împletite și arcuri agățate pe ele pentru a merge la prima clasă. Te-am certat pentru doi, iar apoi a absolvit liceul și am plâns la absolvire, când ai stat în picioare și sa bucurat că, în sfârșit, calvarul a fost de peste într-o rochie frumoasă. Deci, te-ai dus la universitate, universitatea-ai intalnit băiat extraordinar de inteligent, iar acum eu stau la nunta fiicei sale. Eu amândoi, iubesc fiica pentru ceea ce ea mi-a dat dragoste și a fost lăsat să observe modul în care a crescut, și soțul ei, pentru că el a învățat-o să aprecieze tot ceea ce face ea. Harmony pentru tine și copiii, care vă va oferi o mulțime de emoții și momente plăcute, și amintiri vii. Copiilor le place și înțelegere pentru mulți ani.

Cute copiii mei! Evenimentele din viața ta vor fi multe, dar unul dintre evenimentele majore ale vieții - o nunta. Există o mulțime de energie pentru inițiative viitoare și o mulțime de dorințe, care trebuie să fie adevărat. Există un basm, numit „Frumoasa Adormita“ Acesta oferă ideea de bază, nu doresc nimic pot fi îndeplinite. Să dorim în această zi, nu doar bine, dar bunătate foarte ușoară și pură, care este acolo. Vrând nu doar dragoste, la foarte real, care este îmbibată, fiecare celulă. Pace și sănătate, fericit secunde, minute și zile. Pentru tot ce evoca tristetea se evapora si devine mai cald. Draga mea dragoste, construi o vacanță de familie fericită mea și mă bucur de fiecare moment, fie momente fericite, fie trist, ei sunt a ta și numai a ta.

Dragă și iubită fiică! În lumea ta sa schimbat și se adaugă condimente, care nu aveau. Condimente sub numele de: iubirea unui om, îngrijirea omului, fericirea în brațele bărbaților a avut loc, înțelegerea oamenilor, nu vorbesc despre nimic cu un bărbat, ca să dovedească tatălui său despre copilul său că copilul trebuie să poarte, și nu ceea ce. Toate aceste condimente simple și plimbare cu hopuri de la naștere la armonia familiei în ea. Aceste condimente pot da doar un om care iubește, blând și de caritate soția lui. Dragii mei copii și iubiți, vreau să vă doresc ca aceste condimente nu s-a încheiat și a fost întotdeauna nu o povară, ci o bucurie. Pace vouă și bine și lăsați accentul este întotdeauna cald, cu caldura sa, chiar dacă sunteți departe de casă. Trăiește și iubiți unii pe alții!

Dochurochka! În mlaștinile crește flori neobișnuite, el este blând și frumos despre ea este legendara. dawns Lotus și ajunge să zâmbească și să admire frumusețea ei. Astăzi, arăți ca un lotus. Și cum se spune yoga, trebuie să cultive o floare, care va dezvălui frumusețea și puterea spirituală. Vreau să doresc noua familie pe care au creat o floare, ca o familie, și să aibă încredere unul în altul. Credința unul în celălalt este principalul lucru în relațiile de familie. Live in perioada de bomboane buketny. Learn Lotus au unul pentru celălalt. Și niciodată nu renunțe înainte de dificultățile care vor sta pe drum. Obstacol va dispărea și cu ceea ce ai spus să trăiești. Preferata mea și costisitoare și nu se citesc reciproc Grieve. Longevitatea și noroc pentru tine!

Fiica mea! Te-ai născut în lume, și a fost mult timp așteptată. M-am dus la grădiniță și apoi la școală. Noi împreună facem temele și plânge cu privire la modul în care a tras impletituri. Apoi, balul și rochie roz pal. Și admiterea la universitate. Acum ai întâlnit un tânăr demn, și ne-am adunat cu ocazia nunții. Răbdare, micuța mea, și încredere în soțul tău. Familie - nu este ușor, și vei trăi la fel de mult ca și eu, și poate chiar mai mult, de asemenea, și vei umbla pe la nunta copiilor lor. Deci, aș vrea să nu regret, nu aproximativ o zi petrecută cu soțul ei. tu și relațiile de sacrificare iubire, așa cum spun ei ar putea și a vrut același lucru. Fericirea și sensibilitate. Rămân la fel ca tine sunt și lăsați să consolideze ani doar relația și respectul pentru celălalt.

Voce frumoasă tineri felicitări amuzante pentru o nunta