ferestre de recuperare complete 8 pe laptop acer

ferestre de recuperare complete 8 pe laptop acer

Laptop-urile Acer companie au o caracteristică minunat și convenabil pentru a restabili Windows. fără a utiliza discul cu imaginea sistemului. Producătorul companie de date notebook-uri înregistrate de recuperare a imaginii, care durează doar câteva GB într-o partiție ascunsă.Pentru a restaura Windows 8 pe laptop. trebuie să vă opriți PC-ul și asigurați-vă să conectați încărcătorul.

Atunci când notebook-ul este pornit imediat ce logo-ul Acer, apăsați simultan tastatură Alt + comanda rapidă F10, mai bine de mai multe ori.

ferestre de recuperare complete 8 pe laptop acer

După ce utilitarul a încărcat, trebuie să selectați „resetare completă din fabrică a sistemului“, această opțiune readuce sistemul la starea din fabrică. De asemenea, este necesar să se acorde o atenție la prezența funcției de recuperare cu salvarea fișierelor de utilizator și datele. Dar, dacă vă decideți să utilizați a doua opțiune, deoarece viruși sau de lucru instabile - pentru o lungă perioadă de timp nu ajută sistemul.

ferestre de recuperare complete 8 pe laptop acer

Acum, că v-ați decis cu privire la metoda de recuperare, citiți avertismentul și faceți clic pe butonul „Next“.

ferestre de recuperare complete 8 pe laptop acer

Începeți procesul de backup și restaurarea fișierelor de sistem. Această procedură durează aproximativ 15 minute. Așteptați până la sfârșitul anului.

ferestre de recuperare complete 8 pe laptop acer

Apoi apăsați pe butonul «OK», sistemul va reporni.

După repornirea laptop-ul pornește pentru configurarea inițială a Windows 8 sistem.

Recuperarea completă a Windows 8 pe laptop Acer este finalizat. Apoi, porniți sistemul de operare desktop și în partea de jos a ecranului va apărea o fereastră, în cazul în care va fi afișat procesul de instalare a utilităților și driverele necesare. Așteptați până când instalarea este finalizată. Este nevoie de aproximativ 20 de minute.Dacă în timpul instalării driverelor și utilităților vor apărea repornirea PC ofertele - alegeți opțiunea „Reporniți mai târziu“. Software pre-instalat anti-virus se va afișa, uneori, o cerere de înregistrare a unei schimbări - sunt de acord.

La sfârșitul instalării de drivere și software utilitar va elimina toate fișierele temporare și reporniți laptop-ul.

Vă recomandăm să eliminați pachetul standard antivirus instalat și a pus un program antivirus obișnuit ca Kaspersky Internet Security și ESET NOD32 Smart Security.

Asta este! Ați restaurat sistemul de operare Windows 8 pe laptop-ul dintr-o partiție ascunsă de hard disk.

Recomandările noastre:

Bună ziua. Am Acer Iconia W510 prima vindosa..reshil ați uitat parola de la o unitate flash USB pentru a restabili nastroyki..na fabrică descărcate de pe Vindos 8 Internet (nu nativ, dar în conformitate cu normele) TK în recuperarea solicitată ... dar după vostanovki oprit senzor și un ecran tactil și de lucru nu tastatura tozhe..esli printr-un mouse USB sau conectați Claudia funcționează. conducătorii auto trebuie să conducă, dar cum să le conecteze. pe o unitate flash? USB singur și ocupat cu brațul sau altceva nu nikakogo..chto de control nu știu?

Resetarea din driverul de disc pe o unitate flash USB și instalați. Sau le descărcați de pe site-ul web al producătorului și a instala.

Timp de trei zile peste Conjure nim..no astăzi tablet proizoshol.k progres, conectați adaptorul la un YUSB convențional micro și HUB conectat conectat la acesta Claudia și mouse-ul și un DVD extern pus sistem disc de pornire în cazul în care este scris ... vopschem cumva zapustil..gruzilsya lung și a schimbat roțile la cerere sistemy..vopschem alăturat vindos..vrode bine poluchilos..i senzor de câștigat și de sunet și conectate la internet ... dar un zagvozdka..ne mare este conectat la o taxa de andocare stantsii..ni nu trece prin ea. nici yusb nu funcționează pe ney.A chiar și atunci când este conectată dispare myshka..drayvera ca arată că toate est..mozhet l-am acosta zaglyuchila?
Se opri utrom..kogda de lucru pe încărcare pentru stânga noapte

Buna ziua!
În general, eu nu înțeleg de calculatoare, din păcate, prietenii mei, prea - toate umaniste solide.
De aceea, mă adresez ție. Această problemă a plecat clatite, lăsați laptop-ul pentru o vreme în modul standby: porniți pur și simplu pe desktop. M-am dus în sala - agățat logo-ul acer verde și cuvintele „upgrade-ul sistemului“. Așa cum am înțeles, laptop-ul a decis să mă upgrade. Apoi, după această linie are o alta, ceva de-a face cu recuperare de date, atunci cuvintele „recuperare automată“, apoi „Rezolvarea problemelor“. Ce fac? Cel mai urcare în BIOS-ul mi-e teamă - pot face nimic pentru a lipi. Am doar două întrebări: Pot să spun la revedere de la datele lor pe disc? Și se poate obține în condiții de siguranță din acest mod, nu ștergeți toate informațiile de pe disc? Am fost doar citind despre acest mod este că, la fel ca mine, un om a mers la o bere, dar când m-am întors, nimic pe unitatea nu mai există.
Ps cu inscripția „Depanarea“ notebook-ul este în valoare de mai mult de 10 ore.

Sistemul Otnksite în funcțiune prin acordarea. Aceasta nu este o glumă. Să unitate podkyuchat la un alt sistem, copiați datele pentru a continua vizionarea.

Dar garanția a fost de peste ... Și poate că am stat ferestre de judecată 8 pentru o limbă? A fost destul de o lungă perioadă de timp, 1 ani :(

Sophia! Motivele pot fi multe. Dacă aș fi în locul tău, preocupat în primul rând cu privire la problema de a salva datele lor. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie pentru a da un laptop pentru oricine poate face acest lucru în mod corect. Pentru a face acest lucru, scoateți hard disk-ul, conectați-l la un alt computer și de a salva datele.

Vă mulțumesc foarte mult pentru răspunsurile dumneavoastră prompt și asistență!
Apelați master, problema este unitatea hard disk - acoperi. Actualizarea și recuperarea ulterioară a servit doar distrugerea finală.