Firmware-ul este un muluri cornișă, material care este utilizat pentru depunerea streașină, opțiuni

Firmware-ul este un muluri cornișă, material care este utilizat pentru depunerea streașină, opțiuni
Probabil că mulți oameni nu știu că constructorii cred streașină. De fapt, totul este foarte simplu. Proiecția dincolo de fațada casei căpriori, considerat streașină.Cu condiția ca aceste două variante ale dispozitivului de streșini. Prima opțiune - este un design simplu. În al doilea rând - aceasta este o versiune îmbunătățită „cu eliminarea.“ Dacă faci cornișă, fără a complica sarcina sa, în primul exemplu de realizare, este posibil complicații ulterioare, în formă de zumzet zgomot de fond a vântului. care poate fi foarte neplăcut. Al doilea exemplu de realizare elimina aceste inconveniente.

Streașină este de două feluri:

streașină frontale

Firmware-ul este un muluri cornișă, material care este utilizat pentru depunerea streașină, opțiuni
Front-end casa de design streașină pentru a proteja partea sa din față. Reprezintă o astfel de structură excentricitatea marginilor laterale ale acoperișului pante înclinate. Pe acoperiș ipohondru, sau cum este numit de șold, nici o astfel de margine.

Pentru a face pe un design acoperiș fronton a consolei din față, este necesar să se elibereze grinzile de susținere. care sunt fixate la căpriori. Este de asemenea posibil să se întâlnească construcție diferită și dispunerea acoperișului, în care porțiunea frontală este făcută plăci streașină mantale așezate pe un material de strat barieră de vapori pe acoperiș. Această structură este atașată bord cornișă, care a fost suturată ulterior intrados sau pardoseli.

streașină laterale

Toate acoperișurile cu o pantă au o proeminență laterală și formarea lor se datoreaza căpriori pentru limitele de performanță specificate ale pereților casei. Proiecția ar trebui să fie între cincizeci și șaptezeci de centimetri. calcula cu precizie performanțele la distanță, în fiecare casă în construcție în detrimentul relațiilor de înălțime și lățime a zonei orb.

Unele case sunt realizate cu o dimensiune minimă a consolei, care este mai mică decât standardul de cincizeci de centimetri. Acest lucru aduce un inconvenient considerabil pentru proprietari, care ar trebui să ofere un perete bun de protecție a vântului. ca de exemplu înclinarea de ploaie, aceasta va contribui la umezire. Prin urmare, pentru a nu modifica deja construite și pentru a evita greșelile, toate calculele și munca de redactare, bazate pe ajutorul și sfaturile experților sunt rugați să efectueze.

ventilație adecvată prin streașină acoperișului

Firmware-ul este un muluri cornișă, material care este utilizat pentru depunerea streașină, opțiuni
fenomene atmosferice sunt expuse în mod constant la toate părțile casei, astfel încât construcția de cornisa deoparte loc grave. Acest lucru se întâmplă deoarece casa streșini importantă sarcină - pentru a proteja acoperișul de intemperii. În timpul construcției de structuri încă mai trebuie să se țină seama de faptul că cornișă ar trebui să permită ventilarea naturală avea loc în spațiul acoperișului. Aceste condiții trebuie să fie îndeplinite, pentru acoperiș neuteplonnyh și pentru case în formă de spații de acoperiș.

Ar trebui să fie condiție observată sub care se ridică de la suprafața aerului cald ar putea intra liber de la streașină și coama departe din exterior, fără a opri abur material izolant și acoperișuri. Prin urmare, depunerea ieșitură ar trebui să aibă loc fără utilizarea de materiale, cum ar fi materiale de etanșare și spumă de asamblare.

Când foaia set streașină folosind material de etanșare spumă și poate duce la faptul că izolația de acoperiș va primi umed din condensatul rezultat, ceea ce este inacceptabil.

Dar această regulă nu se aplică în consola față, care trebuie să fie închisă complet fără nici un fel de ventilație.

Materiale pentru streașină depunere

Pentru depunerea streașină la moment pe piața construcțiilor o gamă largă de materiale de înaltă calitate, potrivite pentru acest scop. Desigur, fiecare material trebuie să fie tratate separat și să cumpere, luând în considerare nu numai aspectul produsului, dar, de asemenea, pe durata de viață, și alte figuri importante prezente la punctul de marcare.

Pardoseala profesionala

Profilata este format din straturi: • Firmware-ul este un muluri cornișă, material care este utilizat pentru depunerea streașină, opțiuni
  Un strat de lac protector.
 • Stratul de grund.
 • Un strat de acoperire anticoroziv.
 • Strat de zinc.
 • Tabla de oțel.
 • Un alt strat de zinc.
 • Acoperire anticorosivă.
 • Stratul de grund.
 • Acoperirea polimerică a unui poliester.
 • Pelicula de protectie.

Un astfel de oțel galvanizat, îmbunătățite diverse acoperiri polimerice, rezistente la schimbări ale temperaturilor exterioare, fără teama de deteriorare mecanică transportă în mod normal sarcini eoliene.

ventilație adecvată prin intermediul acestui material este furnizat atunci când se pune este luată în considerare înălțimea cartonului ondulat val, și care este diferența dintre peretele casei și materialul folosit.

Firmware-ul este un muluri cornișă, material care este utilizat pentru depunerea streașină, opțiuni
Un material cum ar fi spoturi luminoase, a fost special conceput pentru acoperișuri de depunere. El a fost atât de mult succes încât în ​​prezent depunerea intrados lungime în consolă a devenit foarte de actualitate.

Aparent, acest material arata ca siding. singura diferență este că Bagheta este deja asigurată de orificiile de ventilație producătorului. Mai mult, în compoziția materialului de acoperire adăugat la stabilizator UV care protejează stratul de efectele negative inevitabile ale soarelui.

Experții împărtășesc acest material:

 • Brass spoturi luminoase.
 • spoturi luminoase galvanizată.
 • scafe din aluminiu.
 • scafe de vinil.

Firmware-ul este un muluri cornișă, material care este utilizat pentru depunerea streașină, opțiuni
Alama spoturi luminoase, deși sunt scumpe materiale pentru acoperișuri. bine în valoare de prețul pentru caracteristicile sale tehnice. Chiar si exterior arata scump si prezentabil. rezistență ridicată și praguri refractaritate permite să aprecieze un material cum ar fi intrados de cupru.

proiectoarele galvanizată nu se tem de umiditate, foc, și nu necesită îngrijire specială. Dar, cu o greutate impresionantă, complicând instalarea lor și să agraveze construcția generală a acoperișului.

Aluminiu diferite spoturi luminoase ușurință, flexibilitate și rezistență la căldură. În ciuda faptului că acestea sunt disponibile în două culori - alb și maro, culoarea nu se schimba cu timpul, pentru că nu este expus la razele ultraviolete.

Cele mai populare materiale Experții distinge scafe de vinil. Este acest material combină cele mai bune calități ale lumina reflectoarelor. Prin urmare, depunerea streașină realizate din ce specie de vinil.

Vinyl intrados este disponibil în trei forme: un solid cu trei bandă perforat, realizate benzi centrale non-Vented și perforat - trei benzi. Toate tipurile de frumos și ușor poate fi instalat în locul potrivit. Singura condiție de instalare a acestora, care în mod necesar trebuie să fie urmată, nu este instalarea structurilor de-a lungul peretelui și perpendicular.

panouri pentru pereti din lemn

Firmware-ul este un muluri cornișă, material care este utilizat pentru depunerea streașină, opțiuni
Dacă cornișa acoperișului mantale a decis copac, alegerea lemnului este cel mai bine la stânga la profesioniști. pentru că în această privință sunt nuanțe importante necunoscute clienților. De exemplu, copacul ar trebui să fie destul de uscat, dar în același timp și nu prea umed. Ambele opțiuni de proiectare a obține orice deformare.

În plus, grosimea căptușelii de lemn joacă, de asemenea, un rol important în alegerea materialului liantului acoperișului. Deși la prețul de doi centimetri grosime de material va costa cumpărător mai scump, dar este această grosime este considerat printre cei mai buni profesioniști pentru locuri de muncă.

Pentru a corecta a avut loc ventilație, placa ar trebui să fie bătut în cuie la o distanță de doi centimetri distanță de peretele casei.

Caracteristici și opțiuni de acoperiș Binder

Experții se facă distincția între două tipuri de pilitură de consolelor.

Firmware-ul este un muluri cornișă, material care este utilizat pentru depunerea streașină, opțiuni
Prima opțiune este necesară, dacă doriți să crească înălțimea casei sau în panta acoperișului nu este foarte abrupt. Această opțiune este faptul că firmware-ul se face pe căpriori. Pentru această opțiune trebuie căpriori, care sunt în același plan. În cazul în care liniile nu îndeplinesc condițiile necesare, alinierea poate fi realizat cu placi suplimentare.

Plăci sunt fixate la căpriori se suprapun. Pentru a lucra a fost realizată în mod corespunzător, mai întâi fixat mai întâi de bord, apoi ultimul. Sfori se extinde între acestea, care va servi drept nivel de referință și pentru toate lucrările ulterioare. Apoi, asamblate restul bord. În cazul în care casa oferă o convergență cu două sensuri de raze pentru acoperișuri, munca se face pe ambele părți.

A doua metodă este mai popular și este potrivit pentru utilizarea pe acoperișuri cu pantă mare. Pentru a face o astfel de cutie trebuie să urce la patru centimetri grosime, ceea ce este necesar pentru a atașa marginea căpriori și peretele clădirii. În cazul în care un capăt atașat la căpriori, montarea a doua latură a fixării cerute a atașat la placa de perete, care se înșurubează la căpriori pe partea de sus.

La montarea structurilor posibile și a doua opțiune de a se alătura atunci când verticală substitut placa suplimentară pentru cherestea, pastilelor de pe dibluri.

Asta a făcut tot cadru caseta de instalare, atunci este posibil pentru a monta pe piele selectată. Pentru a proiecta este deja prea greu funcționează cel mai bine să se aplice colțuri și șuruburi. în loc de cuie.

Deci, pentru a efectua lucrările la streașină acoperișului este nevoie să posede atât cunoștințe teoretice privind regulile și nuanțele instalației, și abilități practice care funcționează suficient de-a lungul anilor efectuate astfel de lucrări intermitente. Prin urmare, nu a fost necesar să se modifice designul realizat mai bine pentru aceste lucrări invita un expert care efectuează fie în mod independent, toate lucrările necesare, și va supraveghea întregul proces de instalare, realizat de către noii veniți.