Foto Cum de a dota casa din mediul rural, cu propriile sale mâini


Foto Cum de a dota casa din mediul rural, cu propriile sale mâiniFoto Cum de a dota casa din mediul rural, cu propriile sale mâini

stil rustic, în interiorul unei case moderne de țară

Interior rustic va face apel la toată lumea. Dar, în scopul de a crea un stil rustic, nu neapărat propria lor. Echipați țara cu propriile lor mâini poate fi o viață și. în afara unei metropole tinute sub capac. Și proprietarii de tramvai de interior imobiliare în stil rustic este disponibil, la fel ca oricine altcineva. Primul lucru care vine în minte la menționarea unei atmosfere sat - pace și confort. Există mai multe domenii care corespund unui stil rustic. Prin urmare, atunci când creați designerii sunt acum încearcă să folosească o anumită direcție.Foto Cum de a dota casa din mediul rural, cu propriile sale mâini

bucatarie-living într-o casă de țară: podea din piatră, lemn tavan trim, mobilier realizate din materiale naturale

Foto Cum de a dota casa din mediul rural, cu propriile sale mâini

Condiții de viață într-o cabană casă

Foto Cum de a dota casa din mediul rural, cu propriile sale mâini

tavane, pereți, mobilă și chiar o balustrada scara stilizată: camere folosind lemn Dressing

Ce defineste o casa sat de interior în interior (foto)

stiluri rustice din diferite țări diferă radical una de alta. Acest fapt ar trebui să fie luate în considerare. Definiți interior:

 • Zona vamală.
 • Aromă.
 • Cultură.
 • meșteșugurile populare.

În Rusia interioară a fostei ferme am intrat în modă în mijlocul secolului IXX. În plus, țara a trebuit să treacă prin încercările și oamenii nu trebuie să se gândească la direcțiile de stil în proiectarea de locuințe. Dar, după câteva decenii, în stil rustic, din nou, a devenit popular și rămâne popular în ziua de azi.

Foto Cum de a dota casa din mediul rural, cu propriile sale mâini

Detalii, creând stil rustic în tradițiile românești

Deci, ce definește tendința rustic interior?

 • Principalele materiale pentru finisaje atât în ​​interiorul cât și în exteriorul și ies în afară.
 • Decorare este simplu, se poate spune chiar nepoliticos.
 • Interior rustic (fotografii pot fi văzute mai jos) include o mulțime de detalii și decorațiuni realizate cu propriile sale stăpâni. Astăzi este numit hendmeyd.
 • (Sau antic) lemn, durabil, dar fără a bibelouri. În cabana puteți vedea întotdeauna un piept mare, sau masiv.
Foto Cum de a dota casa din mediul rural, cu propriile sale mâini

bucatarie rustic: flori sălbatice, rafturi deschise, un șemineu și un portbagaj mare

 • Elemente de artă și mobilier din nuiele, de asemenea, sunt prezente în astfel de interioare.
 • În cantități mari aici sunt textile -. servetele, potholders.
 • Pentru cea mai mare casă tipic românesc. care, în zilele de demult, nu numai că se încălzește camera, pregătită pe ea și chiar a dormit (în pod).

Casa Village are multe alte caracteristici distinctive: log pereți fără decorațiuni, sculptate ornamente din lemn, Cockerel pe coama acoperișului, un samovar mare, care este întotdeauna în centrul compoziției pe masă. Pe fiecare parte cu mult înainte au existat bănci lungi, care pot găzdui toți membrii familiei și chiar vizitatori.

Foto Cum de a dota casa din mediul rural, cu propriile sale mâini

Elemente de decor din peretii casei din mediul rural sub „jurnale“, veselă, dantelă, butoaie

Bucataria din casa de țară

Bucătăria în cabana este una dintre principalele premise. În zilele vechi în celelalte camere numai dormit. Toate evenimentele sunt, de asemenea, au loc exclusiv în bucătărie. Aici, bea, mănâncă, salutat oaspeții, fac copiii lor temele, femeile fierte, cusute, tricotate, spălate.

Astăzi, desigur, lucrurile sunt diferite, dar caracteristicile de design au supraviețuit. Când creați un interior rustic în bucătărie face acest lucru:

 • Plafoanele sunt văruite.
 • Pentru pereți utilizați. motive florale.
 • La etajul este necesar pistă de cârpă țesute covoare, covoare realizate manual.
 • Cutie decorate cu perdele de dantelă albă, cu panglici și luat.

În bucătărie rustic, trebuie să existe mobilier din lemn. Versiunea modernă este utilizată cu o suprafață mare. Pe peretele de deasupra biroului atîrna cifrele de paie și ierbarul plantelor.

Foto Cum de a dota casa din mediul rural, cu propriile sale mâini

Bucătărie într-un stil rustic: mobilier din lemn, un ierbar, perdele de lumină

Casă cu un cuptor include un stilizat. care ar trebui să fie în armonie cu mediul înconjurător, și să nu iasă în evidență din fundal.

Sfat: accesorii de bucătărie textile (fețe de masă, prosoape, șervețele, perne) ar trebui să se potrivească cu culoarea peretilor si perdele. broderii de mână pe toate aceste produse trebuie să fie binevenită.

Provence si tara

lumină și confortabil. Pe pereți sunt tapet cu flori mari. Unul dintre pereții pot fi finisate cu cărămidă sau. Culorile din Provence blând, calm:

Foto Cum de a dota casa din mediul rural, cu propriile sale mâini

bucatarie rustic în „Provence“ stil: piatra de perete lumina decorare, albastru în bucătărie din lemn natural

designeri de mobilier sunt folosind o tehnica speciala: vybelivayut cu vopsea acrilica, apoi șlefuit cu hârtie abrazivă, părțile proeminente emit aurire. Flori în bucătărie Provence trebuie să fie prezent peste tot:

- o culoare calda (verde, roșu, galben), celule mari pentru perdele, fețe de masă și șervețele. Atunci când decorarea pereților ar trebui să fie preferată și cărămidă. După cum peisajul de aici ar fi oportun

Foto Cum de a dota casa din mediul rural, cu propriile sale mâini

Casă de bucătărie în stil „țară“

Interiorul rustic într-o casă de țară - cameră de zi

Stilul rustic în camera de zi necesită înregistrare, care amintește de interiorul bucătăriei în multe feluri. Plafonul ar trebui să fie, de asemenea, perete văruit preferabil ales cu modele florale.Foto Cum de a dota casa din mediul rural, cu propriile sale mâini

Condiții de viață cabana casa: lemn de culoare închisă în interior, lumini estompat, semineu

ajunge doar la mijlocul ferestrei. Deci, ei nu vor închide vase cu flori, plasate pe pervazul ferestrei. rustic ar trebui să fie confecționate din materiale naturale. Dacă acest lucru nu este posibil, utilizați.

Bibliotecã de masă și de perete rafturi sunt decorate cu ajurata șervețele croșetate. Paul voalat Palatul sau covor. De iluminat poate fi orice:

Foto Cum de a dota casa din mediul rural, cu propriile sale mâini

Condiții de viață într-un stil rustic: mobilier din lemn, rafturi deschise, un piept, un șemineu, flori proaspete, o fereastră cu obloane

Casă - interior În interiorul dormitor

În dormitor rural prezintă în mod necesar o sculptură în lemn sau elemente. Este mai bine să nu utilizeze produsul sau umpluturi sintetice moderne, și să cumpere un pat de puf reală și un număr mare.

Foto Cum de a dota casa din mediul rural, cu propriile sale mâini

Dormitor în stil rustic: o mulțime de ferestre, mobilier sculptat si decor pat cu lemn

pat Kit și capacul trebuie să fie realizate din fibre naturale (cotton grosier, lenjerie). nuanțe prea luminoase în camera de odihnă nu este acceptabilă, trebuie să selectați și modele de dimensiuni medii.

Dormitorul rustic este recomandat pentru a pune un trunchi mare sau un dulap cu sertare din lemn masiv. Pe podea, aveți nevoie pentru a pune câteva mici. Pereții sunt decorate.

Sfat: În colțul roșu trebuie să stea în mod necesar pictograma cu un prosop și un raft pentru o lumânare.

Foto Cum de a dota casa din mediul rural, cu propriile sale mâini

A face casă de țară dormitor: ziduri de piatră, covor pe podea, lenjerie de pat naturale, candelabre, picturi ale naturii

Principalele direcții de stil pentru casa de țară

Atunci când face un sat acasă sau într-un stil rustic apartamente designeri folosesc trei domenii principale:

Toate cele trei zone în mare măsură strâns legate, dar, de asemenea, caracteristici distinctive datorită culturii, modul de viață și de mentalitate a oamenilor. De exemplu, interiorul românesc se caracterizează printr-o sobă din Rusia cu un Woodpile, vase de fier, căpușă, poker, vase de lut. In prezent. culori luminoase mobilier, textile carouri. Direcția franceză - este în culori luminoase și țesături.

Foto Cum de a dota casa din mediul rural, cu propriile sale mâini

Interior bucatarie rustica in stil francez: culori deschise din interior, din lemn vopsite în alb, scaune garnituri textile

Casă în stil românesc este realizat din busteni rotunzi caulked cu câlți. Felling de lemn naturale arata spectaculos, suflă într-adevăr din zilele vechi. preferabil cu culcușuri. Un loc de relaxare în cuptor nu trebuie să fie suficient de mare pentru a dota-un singur loc canapea.

Foto Cum de a dota casa din mediul rural, cu propriile sale mâini

Tradiționalul sobei rusesc în interior bucătărie

În magazinele de astăzi puteți găsi mai multe tipuri de ornamente pentru o casă de țară în stil rustic rusesc.

 1. Ceramică și ustensile din lemn.
 2. LAR și paie păpuși.
 3. și pături, quilt făcute în domeniu.
 4. statui forjate.
 5. samovar mare.

Prezența materialelor sintetice (plastic) perturba armonia interiorului. Prin urmare, acestea ar trebui să fie evitate în regenerarea casei într-un stil rustic.

Foto Cum de a dota casa din mediul rural, cu propriile sale mâini

Decorarea casei într-un stil rustic va fi trofeele de vânătoare, case din lemn din lemn ca mobilierul și decorarea pietre semineu

Sfat: Dacă nu aveți un adevărat cuptor rus, acesta poate fi înlocuit. Un incalzita permite de a dota o cameră de zi suplimentară.

Interiorul rustic în spiritul Franței

Pentru interior francez sunt tipice de culori luminoase și festive. Aici pasteluri perfect alături de și. Acestea din urmă pot fi prezente în bijuterii, în țesuturile tapițeriei mobilei. casă de țară franceză este înrudită cu limba română. Atunci când decorarea pereților bun venit cărămidă și piatră artificială. Vizitatorii casei creează un sentiment de prezență într-un vechi castel. Prin urmare, pentru casele satului franceze sunt caracterizate prin. și chiar și placebo cu lumânări interior. casa va arata singur și incomod, fără un șemineu.

Foto Cum de a dota casa din mediul rural, cu propriile sale mâini

casa de locuit mare în stil francez: perdele, întuneric mari și picturi pe pereți și mobilier cu căptușeală textilă

Pentru orice stil rustic tipic vechi, linia franceză nu este o excepție. Mobilierul din acest design poartă marca secolelor trecute, pentru care. În ciuda simplității de sertare, scaune și canapele, din care emană eleganță și noblețea. Acest lucru se datorează materialelor din care este fabricat mobila (stejar, nuc, castan).

Sfat: efect de vârstă sublinieze lămpile kerosen, sfesnice din fier forjat și felinare. Iluminatul trebuie să fie naturale. Dispozitivele luminescente nu sunt adecvate.

Stil cabana - vânător casa

Aceasta înseamnă că, casa este decorată într-un stil de vânătoare. Această tendință este tipic pentru elvețian, dar câștigă popularitate în rândul locuitorilor din România în ultimii ani. Casă în stil cabană, este decorat cu trofee de vânătoare:

 • coarne de cerb;
 • păsări și animale de pluș;
 • bearskins.
Foto Cum de a dota casa din mediul rural, cu propriile sale mâini

ziduri de piatra, canapele masive de culoare închisă, elemente forjate de interior în lojă cabana camera de zi

Spațiul principal în camera de zi canapea si se pune deoparte un întuneric masiv. Este pe acest mobilier se concentrează. Canapea ar trebui să fie practic și funcțional, care este transformat într-un pat mare. lojii trebuie să fie în mod necesar, și de preferință prezent. Pe lângă șemineu este plasat.

Cel mai bine este să cumpere set de-a gata, toate elementele care sunt în armonie unele cu altele.

Foto Cum de a dota casa din mediul rural, cu propriile sale mâini

Semineu in living cabana casa interior

Podeaua casei sostarivayut în mod artificial și să-l ponosit. Traseu pe covoare podea și piei de animale, cum ar fi atârnă pe pereți. În cazul în care proprietarul nu este posibil pentru a obține piele naturală, acesta poate fi înlocuit cu o imitație. Astăzi, există disponibile în comerț, și astfel de produse.

Sfat: vânătorul, desigur, au arme și alte muniții de vânătoare. Toate aceste elemente pot atarna, de asemenea, pe perete. picturi murale de mari dimensiuni înfățișează peisaje frumoase, scene de vânătoare.

Interior rustic: aristocrației și noblețe a stilului englezesc

Principala diferență între stilul englezesc, care este vizibilă și în interioarele din mediul rural -. În cazul în care mobilierul este de culoare închisă - aceasta nu este o casă engleză.

Foto Cum de a dota casa din mediul rural, cu propriile sale mâini

Confortabila camera de zi într-un stil englezesc: finisarea pietrei naturale, mobilier lumina, perdele translucide și un șemineu

Vatră ar trebui să fie obligatorie. Nu contează - o ardere a lemnului sau electrice, principalul lucru care este. Britanicii și șemineu - acestea sunt două concepte strâns legate. Aproape de oameni semineu se relaxeze, înfășurat. citit, susțin conversații, doar uitam flăcările.

Foto Cum de a dota casa din mediul rural, cu propriile sale mâini

A face casa sat dormitor în stil englezesc

Pe lângă șemineu pe traseul podea covor cu un teanc mare și a pus două scaune, puteți. Setați o masă mică în cazul în care puteți juca șah sau pus echipamentul de cafea.

O altă trăsătură caracteristică a stilului englezesc -. Ferestrele E ei înșiși sunt segmentate, această caracteristică ar trebui să fie luate în considerare în etapa de proiectare a casei. Jaluzele pentru ferestre sunt selectate într-un pătrat mare. Pentru toate interior englezesc este tipic de imprimare carouri.

Sfat: pentru bucătărie sau dormitor englezesc este mai bine să cumpere un set de comandă sau în studio de cusut. Apoi, camera va domni armonie și confort.

Foto Cum de a dota casa din mediul rural, cu propriile sale mâini

Foto Cum de a dota casa din mediul rural, cu propriile sale mâini

Foto Cum de a dota casa din mediul rural, cu propriile sale mâini

Foto Cum de a dota casa din mediul rural, cu propriile sale mâini

Foto Cum de a dota casa din mediul rural, cu propriile sale mâini

Foto Cum de a dota casa din mediul rural, cu propriile sale mâini

Foto Cum de a dota casa din mediul rural, cu propriile sale mâini