Gândirea pozitivă, psihologie - gândire pozitivă, afirmații, atitudine

Gândirea pozitivă, psihologie - gândire pozitivă, afirmații, atitudine
Omul - o ființă economică, și orice acțiune (în special în cazul în care acțiunea se datorează investițiilor mari de timp personal și efort) face doar atunci când este o înțelegere de ce să o facă, și ce beneficii și beneficiul el va primi de la ea.Și capacitatea de a vorbi și a gândi pozitiv - aceasta este o lucrare mare internă, astfel încât trupurile noastre doresc să facă acest lucru, avem nevoie de el pentru a „ajutor“.

Pentru toate varietate de opțiuni Pozitvnogo gândire putem fi grupate în trei domenii principale:

  1. Afirmatii - „Afirmații“.
  2. Atitudine pozitivă - credința că totul se va dovedi.
  3. Gândirea pozitivă - abilitatea de a „corecta“, uita-te la lume.

Și acum despre fiecare dintre ele separat:

„În fiecare zi am noroc, mai mult și mai mult.“

„Fluxul de bani în viața mea toate creșterile și crește.“

„Eu sunt cel mai bun vânzător, și în fiecare zi, negustorie meu se simte mai bine și mai bine.“

Noi folosim puterea intelectului nostru, pregătiți-vă pentru faptul că, în viitorul foarte apropiat vor fi cu noi (sau loc) o schimbare uimitoare. Ei bine, Afirmatii funcționează atunci când recită dimineața (starea de spirit pentru a doua zi) și seara (fila subconștientului), fiecare afirmație de trei ori.

Bună și precise de desene animate Pixar despre gândire pozitivă și atitudine pozitivă))

Atitudine pozitiva - este o auto-atitudine internă sau convingerea că putem face acest lucru, putem. Expresia cheie în această gândire este, „eu pot“, „Eu sunt vrednic“, „voi“, „voi veni“, „voi face“, iar motto-ul vieții persoanelor cu o atitudine pozitivă este sloganul: „Dacă nu eu, atunci cine la fel? "

În acest aranjament, frazele avem mai aproape de prezent:

„Sunt încetinirea-jos în cursa cross-country până la capăt! Eu pot. "

În - În primul rând, peste tot există „eu“. Și noi știm că scrisoarea am în viața unei persoane de succes este sammmaya prima literă. Dacă o persoană spune: „Eu sunt responsabil pentru ea“, omul deja intern gata de a fi, sau a devenit un lider.

Exemplu: Am fost unul dintre programele de conducere a venit un reprezentant major al unei companii mari. În același timp, el a telefonat deja organizatorilor și a spus că în prima zi a evenimentului, el nu va fi în stare să vină, el a întârziat pentru una - două zile, și apoi dintr-o dată a sosit la timp.

L-am întrebat - „Ce sa întâmplat, de ce?“.

El spune - „Din avioanele noastre zboară oraș - fie la Moscova sau la Kiev. Aeronavele nu a fost în acest moment. Și din orașul nostru nu va zbura de aeronave în Harkov. Dar am fost sigur că am lua timp. "

El a sunat de la aeroport și spune:

- „Ne-ați întrebat, biletul la Kiev, dar avem un avion la Harkov.“

El a fost foarte surprins și a spus:

- „Mi sa spus că nu există zboruri directe către Kharkov.“

Iar răspunsul - „Da, dar astăzi nu există„- el ca persoană meticuloasă și aprofundată, a întrebat -“Și mâine este"?

- Vă mulțumesc, eu iau un bilet. " El a venit și a spus (în formarea noastră timpurie este un astfel de moment, toți participanții spun că pozitiv cu ei ieri) - „Aș dori să-i spun efectul unei atitudini pozitive față de viață. N-am crezut că aeronava va zbura acolo unde vreau și când vreau. chiar am sunat acasă. Toate acestea sunt foarte ciudat. Și iată-mă cu tine, am ajuns. "

Atitudine pozitiva, de asemenea, posibilitatea de a comunica cu „beneficiile pentru ei înșiși“ sunt, la prima vedere, nu se asociază conceptul, ca ploaia, iar rezultatul muncii lor. În cazul în care astăzi a început să plouă, atunci voi reuși. ​​Dacă ploaia este puternic, veți obține chiar mai mult în același timp, decât conexiunea logică programată nu contează, lucrul cel mai important -. atitudine a rupt placa -. din fericire, hainele murdare de pe stradă - în bani, profund colorate - pentru sume mari de bani.

În general, semnele negative pentru pesimiștii, pozitiv pentru optimiștii, a rupt oglinda - din păcate, etc. și suntem deja rezolvate. Am rupt o farfurie - că fericirea bate la casa sau probleme pe frontul de personal.

Și, de fapt, gândirea pozitivă. Ce este? Acest discurs și de gândire, bazată pe descrierea evenimentelor și a proceselor într-un mod pozitiv. De exemplu, în cazul în care o persoană nu este prost, este ceea ce? Clever. Nu este sărac - bogat. Nu prost - inteligent.

Există un exemplu celebru de un pahar pe jumătate gol și pe jumătate plin. Optimistul vede paharul pe jumătate plin - ca jumătate și pesimistă - jumătate goală. Un pahar de ceva din ea nu se schimba. Dar, o persoană din această percepție a vieții este fericit cel mai mult, iar celălalt de la acea supărat. Deci, vom alege modul în care răspundem la cutare sau cutare eveniment în viața noastră.

Un exemplu, este o poveste despre doi copii. Părinții au doi fii gemeni. Unul dintre ei a fost un optimist, celălalt pesimist. Toate optimist în viață a fost bună, iar părinții nu se întreabă cu adevărat ce să-i dea de ziua lui. Dar pesimistul crezut mult timp că pentru a da, și ia dat un cal de lemn pentru ziua mea, bun, cal de lemn. Și peste optimist ne-am decis să joace un truc și pus alături de gunoiul de grajd patul de cal. copil negativ se trezește dimineața și se uită cu tristețe la calul său și a spus: „Aici, din nou, culoarea greșită a dat calul, ea nu merge, este necesar să se efectueze. Ce ar trebui să fac și unde mă aflu este acum în camera mea mica pentru a pune? „Părinții sunt dezamăgiți, încă o dată nu a reușit. Cum rămâne optimist? Are el se supara? Optimistul spune: „cool, am fost prezentat cu un cal viu reală. Aici, chiar și bălegarul a fost, probabil, plecat pentru o plimbare. "

Există o expresie foarte familiar oamenilor. Ei au întrebat femeia: „Ești gata pentru a merge, draga mea?“. Femeile raspund de obicei? - „Eu nu pot ieși.“ În pozitiv, această frază sună așa - eu pot merge la o jumătate de oră. Această gândire pozitivă distinctiv? La ce oră este gândirea pozitivă? In prezent. Noi nu te înființarea, noi nu construim o afirmație convingătoare, noi suntem de actualitate, descriind aceleași evenimente, dar într-un mod pozitiv.Să ne uităm la câteva exemple de fraze negative și modul în care acestea vor suna în termeni de afirmații, atitudine pozitivă și gândire pozitivă.

„Nu am bani pentru a cumpăra un aragaz pentru $ 400.“

Cum va suna affermatsiya dacă nu am bani? - „În fiecare zi am câștiga mai mult și mai mult.“ Sau - „Am câștiga cu ușurință $ 400“ sau - „Am câștiga cu ușurință bani pe obiecte de uz casnic.“ Acestea sunt toate exemple de afirmații.

atitudine pozitivă fraze mai aproape: Eu pot, voi, eu sunt vrednic, iar motto-ul „Dacă nu eu, atunci cine“ Și va suna ceva de genul: „Eu voi fi capabil de a câștiga 400 $ la placa.“ Sau „Eu voi fi capabil de a face sau de a găsi pe aragaz banii pe care am nevoie.“ Observați că nu am spus unde să găsească. Posibilitatea de a găsi un soț, puteți găsi pe stradă. Dar cel mai important lucru în această propoziție? - „Eu pot.“ spirit interioară că voi reuși. Și gândirea pozitivă: dacă avem acum 400 $ pe placă nu, cât de mult avem? - $ 100 pe placa am acum. Și totuși, există o opțiune pentru gospodina zelos fraza: „Eu pot amâna acum 100 de placă $“ și a pus imediat în jos - „Puștiul a spus - băiatul a făcut.“

În primul caz - ne formăm afirmația: „În fiecare zi am câștiga mai mult și mai mult. fluxul de numerar meu este în creștere și în creștere ... „Noi forma o frază cheie pe care apoi pronuntand în mod repetat, se va folosi în avantajul lor. Fraza influențează mintea subconstienta, mintea subconștientă este treptat reconstruit și putem lua cu ușurință banii. În al doilea caz - ne asigurăm că suntem demni, putem, putem face acest lucru. Expresie cheie începe cu cuvintele „Eu pot ...“ sau „Eu voi ...“. În al treilea caz - o situație care este acum, noi percepem și să descrie baza perspectivei pozitive, optimiste asupra vieții.

De exemplu, suna un coleg, și el răspunde: „Sunt bolnav“

Cum ar suna afirmarea în acest caz? - „Toate bolile se îndepărtează de mine, trupul și sufletul meu este în creștere în fiecare zi, în orice mod.“ După cum spune Sytin, „celulele corpului meu mai tineri și mai puternice“ sau „mai tineri și corpul meu este plin de sănătate.“

Acum, o atitudine pozitiva: „Ma simt bine și de a recupera mai repede.“ Ce este important? Prezent acțiune. Am ton mie însumi că nu recupera în șapte zile, dar pentru 4. Sau, de exemplu, în cazul în care o persoană care are nevoie de patru zile pentru a efectua o prezentare, ceea ce spune el? „Voi fi patru zile întregi.“

Gândirea pozitivă: „Sunt de recuperare.“ Ce faci? Sunt recuperarea - imagina reacția celor din jurul ;-). Sau o altă opțiune este mai aproape de femei: „Eu mă predau.“ (Încearcă să ghicească ce faci o doamnă dulce? Fie pictat fața oglinzii, sau recuperare).

** Unele secrete afirmații pentru Manipura - zona de presa (încredere st, eficacitatea, și așa mai departe) funcționează cel mai bine dacă pronunțat: în haine de afaceri, în picioare în fața unei oglinzi, cu o voce puțin mai tare decât să vorbești în mod normal. Affermatsii pentru Anahata - zona inimii (iubirea de sine, mulțumire, compasiune, empatie, etc.) funcționează mai bine atunci când sa pronunțat într-un mediu confortabil și condiții (o baie cu apă caldă, un scaun moale).

De ce ne-am despărțit trei moduri de a gândi pozitiv?

Declarație pozitivă permite de a transforma centrul intelectual - Ajna și este prezent ca „reutilizabile“ și Muladhara. La urma urmei, ce se întâmplă dacă repetăm ​​o afirmare de peste si peste din nou? Ea se mută de la conștient la nivelul subconstientului. Dacă suntem corect contabilizate afirmare, atunci repetiție durează ore, iar feedback-ul asupra vieții noastre prin afirmarea are o perioadă lungă de timp (săptămâni, luni).

O astfel de gândire este potrivit pentru cei cu o zonă de cap de lider chiar acum. Cum va merge oameni cu Ajna de conducere, lasă-mă să ghicesc? Ce parte a patra? Head. Prin urmare, dacă știți mai mult decât sunt în măsură, pentru început, este deosebit de bine adaptate pentru a lucra cu afirmații.

Atitudine pozitiva: am spus că expresiile de bază într-o atitudine pozitivă este: „Eu pot“, „voi“, „Eu fac“ și „Eu sunt vrednic.“ Aceasta este a doua parte a vaselor comunicante cu numele voinței. „Puștiul a spus - este în capul nostru (afirmare), iar băiatul a făcut-o la nivelul stomacului (atitudine pozitiva). Atitudinea pozitivă ajută să se acumuleze și eficiență, și este potrivit pentru acei oameni care știu deja cum să acționeze. Pentru ei, acest lucru este familiar. Prin urmare, această tehnică este de asemenea potrivit pentru cei care au nevoie să devină mai eficiente și pentru cei care au deja eficacitatea pentru a învăța cum să gestioneze eficacitatea lor și în viitor, pentru a oferi cunoștințele și abilitățile lor de a celor dragi și structura lor.

Uneori se întâmplă că o persoană poate face ceva, dar când a fost întrebat: „Cum o faci?“ - pentru a da un răspuns clar, el nu poate. El este capabil să facă o mare vânzare, el este capabil de a comunica cu oameni minunati, oamenii lui cer - ne învață, spune el - ei bine, uite cum o fac. Dacă ne-am format deja încrederea în sine și eficiență, vom începe treptat să folosească o atitudine pozitivă, și putem acele formule pe care le folosim pentru a oferi oamenilor cu care comunicăm.

Gândirea pozitivă ajută să acumuleze o astfel de calitate importantă ca o inimă - Anahata. Și, în același timp, așa că este mai ușor să se gândească la toți acei oameni care au această calitate deja. Inima noastră este responsabil pentru iubirea de sine, pentru iubirea altor oameni, și la toate mingea pământ, în general. Suntem, în principiu, au fost învățați să iubească, dar nu ei înșiși. Practic - altele. Gândirea pozitivă potrivit pentru o astfel de persoană, care vrea să dezvolte o căldură și dragoste pentru tine și pentru alții, empatie. Cei care sunt deja, în principiu, aparține oamenilor de bine, cu aceasta tehnica este cea mai simplă pentru a începe drumul spre o viață pozitivă. În cazul în care ei încep să asculte discursul său, și de a asculta gândurile lor, apoi dintr-o dată, ca prin magie, este mai ușor de a rezolva unele probleme și obiectiv ușor de atins.

P.S. Există două abordări principale ale dezvoltării personalității în psihologie:

-(Prima apare mult mai frecvent, - .. Este o abordare negativă, atunci când o persoană se luptă cu calitățile lor negative sau deficiențe în acest caz, o persoană poate fi în lupta pentru o lungă perioadă de timp după ce persoana a terminat lupta cu unele de o calitate negativă, apoi intră în joc altul și așa. - la infinit și, astfel, persoana care trăiește în lupta în curs de desfășurare și, în mod surprinzător, în lupta ... cu el însuși și, ca urmare a unor astfel de calități luptă, cum ar fi căldura, recunoștința și naturalețe în procente. lupta CCE scade treptat și capacitatea. - de a monitoriza și analiza devine mai adevărat culoare în ele nu este faptul cel mai pozitiv este posibil să se studieze lupta pentru a deveni întreg și sănătos, și este posibil să se răzbune, este un accident în est spun .. loc - nu cea mai bună motivație.

-) A doua tendință - pozitiv - bazat pe faptul că persoana bazându-se pe punctele lor forte, ripens calitatea sau capacitatea, care este în prezent mai mult decât este necesar. În acest caz, creșterea calitățile pozitive ale unei persoane, concentrându-se pe frumos și pozitiv, umple viața lor de către aceste componente. Un dezavantaj al acestei devine mai puțin.

De exemplu, o afacere de succes a adus profituri considerabile partenerului, și aveți în această privință, există două stări: una - bucuria tarabelor, al doilea - invidia. Să presupunem că bucuria - 70%, și invidie - 30%, respectiv. Puteți începe să se confrunte cu faptul că sunteți încă acolo. Invidia, să aibă mai puțin decât înainte, dar este prezent. În acest caz, începe să se ocupe de o parte din el însuși, chiar dacă această parte este - este energia de invidie și, ca rezultat al luptei, uitați despre faptul că toată bucuria era mult mai mult, și, în plus, procesul de luptă afectează destructiv zona inimii a gâtului și inghinală. În cazul în care o persoană, conștientă de invidia lor, crește în mod conștient bucuria, bucuria este angajat la 100%, și despre ceea ce a fost și invidie în procesul de creștere bucuria ca este uitată. Pe langa lupta cu ceva, în sine, o persoană care închide zona inimii, zona inghinală și coccisul.

Și, odată ce vom decide cum să gândească și în cazul în care să trăiască în fericire sau durere. Mult noroc.