ganglionilor limfatici de la nivelul gâtului Uzi

I-am trimis pe fiul meu cel mai mare de 5,3 ani la un gastroenterolog, imunolog și endkrinogolu. Cine are nevoie să meargă mai întâi? Ce teste sunt necesare pentru aceste medici. Problema ne-am extins ganglionilor limfatici (spun că este necesar să se supună cu ultrasunete a zonei gâtului) și afectat de scaune tari pentru un timp suficient de lungganglionilor limfatici de la nivelul gâtului Uzi

Acum fiul de 6 luni în timpul rujeolă au apărut ganglionilor limfatici la nivelul gâtului și inghinală. Dupa rujeolă a avut varicela după 2,5 săptămâni. Pe gât și inghinală stânga la dreapta și la stânga, după 2 luni, a apărut pe partea dreaptă a gâtului mare, a fugit în SUA, a crescut beznagnoeny si alte .sleva 1,4 cm, 1,8sm dreapta. Mare a trecut foarte repede. Stânga este încă aici. Ieri a văzut că spravaopyat a venit la fel de mare. Doctorul nu a spus nimic. Sângele donat în urmă cu 2 săptămâni, monocitele au fost 12 toate.

ganglionilor limfatici de la nivelul gâtului Uzi

ganglionilor limfatici de la nivelul gâtului Uzi

Bună, mamă. Doar peste o lună în urmă, am găsit gâtul fiicei o minge mică, am crezut că un nod limfatic. Pediatrul a spus că în acel loc nu există nici un nod limfatic. El a spus ceas, și dacă nu treci, și va crește în dimensiune, de a consulta un chirurg. Astăzi a mers la chirurg. Fingered, el a spus că fibrom poate face Uzi și elimina. Maine fiica mea un an, ea era încă foarte mic. Poate cineva are o situație similară, care va sfătui, șterge, sau puteți aștepta până când copilul crește. E un laș, mergem la.

ganglionilor limfatici de la nivelul gâtului Uzi


Copilul este deja mai mult de un an, nu trec ganglionii limfatici în gât și inghinală, sa dus la spital cu febră, 3 zile mai târziu, ea a fost de dormit, apoi m-am dus erupții cutanate pe tot corpul. Câteva zile au trecut. Dar ganglionii limfatici nu a trecut. Sangele a trecut in toamna anului trecut, totul a fost normal. Acestea au loc, în general, vreodată? Dimensiunea de 1,4 cm la nivelul gâtului, zona inghinală mai mică de 0,8. Ultrasunete a facut un an în urmă, a spus că a crescut fără supurație și altele. Ce să faci în continuare?

ganglionilor limfatici de la nivelul gâtului Uzi

Fetele, dureri în gât, apoi înghiți-l doare. Ganglionii limfatici pot fi simțit în gât. Când atinge schitovitki pe de o parte, ca o rană puțin excrescență. Acum șase luni, a facut ecografie schitovitki - norma. Sora spune ca schitovitka nu poate răni la atingere. Ce crezi?

ganglionilor limfatici de la nivelul gâtului Uzi

Fetelor, am ajuns recent top pro adenomul tiroidian zhelezy.Tak sa întâmplat că am făcut-o de 2 ori străpungere a făcut cu o pauză de 1 ned.Pervoy rezultat neinformativ, a spus, poate, adenom poate și coloidal zob.Vtoraya puncție-rezultat nu este prea dala.Vrach El a spus că se poate datora faptului că mici 0,8 mm.i a declarat plimbare nod du-te, va veni într-o lună sau două pentru a repeta zanovo.Vse ceva, dar am fost reticenti de dureri în gât, după punktsii.Proshlo de aproape două săptămâni, și ei nu trec, nu numai ca vor avea nici o astfel de com au început să apară din această parte, Rez de un fel, uneori, ca și cum ar trage ceva to.Mne nu le place, am înțeles că.

De 2 ori luat într-o ambulanță cu dureri abdominale severe - apendicita suspectate, apoi a avut o ecografie, au spus în ganglionii limfatici și abdomen gât inflamat, a pus mesadenitis. Ei au spus că totul este normal - reacție la un fel de infecție. Cine - a avut vreodată? Este infricosator?

ganglionilor limfatici de la nivelul gâtului Uzi

Astăzi la ora 10, am avut o întâlnire cu un medic care a primit și a studiat toate mi-a făcut și analizează rezultatele anchetelor deja în Ichilov. Doctorul a fost foarte popular și rupt lui în afară, determinând apoi sala de operație, trimiterea de persoane pentru consultarea recunoașterilor, unitatea sondajului. Dar detaliile totul.

ganglionilor limfatici de la nivelul gâtului Uzi