Găsiți densitatea de încărcare de suprafață pe planul - electricitate și magnetism

1) Pentru a încărcat uniform interminabile suspendate vertical pe firul asemănător talonului încărcat în masă m = 50mg și sarcină Q = 0.6nKl. Puterea tensiunii de filament, care cântărește minge, F = 0.7mN. Găsiți densitatea de încărcare de suprafață pe planul.


2) rezistor este R = 6 ohmi este conectat la două surse de curent conectate în paralel cu electromotoare E1 = E2 = 2,2V și 2.4V și rezistențe r1 internă = 0,8 ohmi și r2 = 0,2 ohmi. Se determină intensitatea curentului I la rezistorul R și tensiunea U la bornele a doua sursă de curent.

Cel mai bun răspuns (1)

41792/34177/6122

Bine ai venit! Am luat tema pentru tine cu răspunsurile la întrebarea Găsiți densitatea de încărcare de suprafață pe planul (electricitate si magnetism).


Găsiți densitatea de suprafață a taxelor legate - electricitate și magnetism
Vă rugăm să alegeți câmp electric sarcină tensiune uniformă perpendicular pe suprafața plană a dielectrica.

Găsiți densitatea de suprafață a sarcinii electrice - Electricitate și Magnetism
Buna ziua! Dată fiind următoarea problemă: o farfurie mare de grăsime de mișcări mntala non-feromagnetice cu constanta skoroti 0,9 m / s.

Găsiți o densitate filament liniar de încărcare - Electricitate și Magnetism
Ajuta la rezolvarea problemei. acesta din urmă problema a rămas. La o distanță de 0,05 m de sârmă infinit lung încărcată este de 1 mm, raza.

Găsiți densitatea de sarcină spațială de minge - electricitate și magnetism
Bună ziua tuturor. Băieți, este imposibil să înțelegem această problemă: Bila de rază R = 1 m este uniform încărcat în volum. Potential.