Gazelle next-cumparare, comentarii, pret, caracteristici, fotografii, avtobelyavtsev - masini din toate timpurile

Gazelle next-cumparare, comentarii, pret, caracteristici, fotografii, avtobelyavtsev - masini din toate timpurile

Astăzi, vom discuta pe autobelyavcev.ru gazovskih mașină nouă - Gazelle NEXT, ceea ce este diferența față de modelul anterior - Business Gazelle? Vă atragem atenția asupra diferențelor de la Gazelle Business Gazelle următoare pe ambalaj și cu privire la caracteristicile tehnice ale acestuia.Dezvoltarea Gazelle În continuare a investit 5 miliarde de ruble - suma nu este mic, dar nu uitați că mai mult de 1,5 milioane au fost vândute la Gazelle astăzi. Ponderea GAZ Gazelle pe piața românească a vehiculelor comerciale ușoare 80%, iar acest lucru sugerează că dezvoltarea unui nou model merită efortul, și pentru a face masina de înaltă calitate.

Astăzi, compania a angajat șeful de GAZ este Bo Anderson, în trecut, această persoană clasat vice-presedinte al General Motors - cel mai mare producător de autoturisme din lume.

Un pic pe exterior.

Privind sub Gazelle urmatoare vei vedea un cadru care a fost moștenit de la Business Gazelle și condițiile de funcționare, prezența a cadrului - un mare plus.

Gazelle next-cumparare, comentarii, pret, caracteristici, fotografii, avtobelyavtsev - masini din toate timpurile
Uită-te la următoarea imagine Gazelle, farurile sunt ridicate destul de mare - acest lucru minimizează riscul de deteriorare, chiar dacă lampa și capacul din plastic, dar cu unele perseverenta se poate rupe prin chiar de sticlă blindate. În plus, luminile de mare altitudine sunt poluate nu este la fel de greu ca și lumini nizkoopuschennye. În fotografie puteți vedea că bara de protecție din față, împărțit în trei părți, și este, de asemenea, un plus, în cazul în care bara de protecție este deteriorat - nu va trebui să schimbe întregul panou complet - o reparație mai ieftin. Acum, proprietarii de Gazelle va fi capabil să uite de rugină, deoarece aripile fata din plastic si metal folosit pentru panourile caroseriei galvanizat cabină. Noul Cab a primit zona de deformare, care este, de asemenea, un avantaj, deoarece aceste zone au un impact direct asupra siguranței. Mânerele ușilor sunt realizate în conformitate cu noua prindere naturala Gazelle, pentru aceasta poate dura cel puțin de sus, de jos, deși. Gazelle a primit noi balamalele ușii de la producator Edcha.

Basic Gazelle NEXT are o parte de metal, dar pentru o taxă de 800 $, puteți cumpăra Gazelle Pe lângă perlele realizate din aluminiu. Etaj platformei de încărcare - (panouri) a pus placaj finlandez (mă întreb de ce era imposibil să placajul românesc?). Panourile de podea sunt ochet speciale prin care se poate face uz de fixare frânghii și curele.

Astăzi puteți cumpăra Gazelle NEXT în obicei „scurt“ și versiunea dlinnobazom,

Gazelle next-cumparare, comentarii, pret, caracteristici, fotografii, avtobelyavtsev - masini din toate timpurile
Opțiunea dlinnobazy are o suprafață mare de marfă DIN. Cu dimensiuni în: 5630mm - lungime 2068mm - latime 2137mm- si inaltime, de obicei următor Gazelle are ampatament 3145mm și 3089mm în lungime de bord. Următoarea Dlinnobazy are dimensiuni: 6709mm lungime - 2068mm - 2137mm lățime și - înălțime, ampatament lung Gazelle NEXT - 4168mm. Usual Gazelle calculat pe paleti 5 si 6 paleti lungime. Camion Obișnuit echipate GAS Greutate - 2060 kg greutate proprie lungă următor - 2230 kg.

Salon de echipamente și Gazelle Următoarea

În fotografie puteți vedea cât de mult a devenit pragul ușii, în plus, în jos, pe suport pentru picioare 8cm în jos, ceea ce face, de asemenea, mai ușor pentru a se potrivi scaunul șoferului.

Gazelle next-cumparare, comentarii, pret, caracteristici, fotografii, avtobelyavtsev - masini din toate timpurile
Avantajele ușii largi completează ușa care se deschide până la 90 de grade. În opinia jurnaliștilor, toate văzut și testat-le NEXT, ușa și capota deschisă și închisă foarte ușor și la fel - pe toate mașinile. Gazelle NEXT este echipat cu scaun producător german ISRI conducătorului auto, observăm că același producător asigură fotolii modelul comercial Mercedes. Echipamentul de bază include Gazelle NEXT: inchidere centralizata, geamuri electrice și oglinzi încălzite. Este demn de subliniat faptul că, în ferestrele electrice NEXT este stabilit de către producător
Gazelle next-cumparare, comentarii, pret, caracteristici, fotografii, avtobelyavtsev - masini din toate timpurile


Brose, care este cunoscut pentru calitate înaltă. Adăugarea de 15 000 de ruble, puteți cumpăra Gazelle NEXT echipat cu scaune încălzite și un CD - player. Noua Gazelle a primit panoul de instrumente este fabricat în SUA, firma - Visteon. Coloana de direcție CSA Cactellon producător spaniol vă permite să reglați unghiul volanului, un alt avantaj al noului direcție românesc camionul, este prezenta pe butoanele de control audio. Noua GAZ echipate cu centuri de siguranță reglabile pe înălțime, precum și echipamente suplimentare GAZ pot fi echipate cu aer condiționat și airbag-uri.

Dintre minusuri poate fi observat din plastic dur, care dă din plastic moale, care este utilizat la finisarea Business Gazelle. În comparație cu analogi de import, lung punct de control „poker“ în căutarea decât depășite, dar pe răspunsurile experților GAS. În continuare, în viitor, este de a obtine un joystick de viteze, care va fi instalat pe panoul frontal.

Specificații Gazelle NEXT

În cazul în care în primul rând camioanele GAZ echipate cu motoare pe benzina incomparabil mai mic decît analogii străine, astăzi GAZ are caracteristici tehnice bune pentru care un camion românesc nu departe în spatele mașini străine.

În timp ce pe Gazelle următorul set de un singur motor - un turbodiesel în volum de 2.8L.

Gazelle next-cumparare, comentarii, pret, caracteristici, fotografii, avtobelyavtsev - masini din toate timpurile
Patru Cummins diesel are o putere de 120l.s și 270N.M. cuplului Diametrul cilindrului motorului diesel - 94mm si Stroke - 100mm. Raport de compresie turbo 2.8-16.5, care este un SJ comun pentru motorul diesel. Performanță bună a motorului permite ordinară În continuare se dezvolta pe autostrada 134 km, și dlinnobazy opțiunea Gazelle câștigă 132 km. În opinia reprezentanților GAZ, consumul de motorină la naștere, cu viteza de 80 km, este 10.3l. Randamentul declarat turbo GAZ este de 500 000 km. Unii dezavantaj este că, în timp ce, pe Următorul set doar un singur volum rezervor de 70 l, care, în unele cazuri, poate să nu fie suficientă.

Noutatea noii mașini placa de plastic GAZ a fost numit „fronted“, servește ca bază pentru montarea farurile și grila radiatorului. Placa de plastic este scos din metal mult mai rapid, iar când acesta este eliminat oferă acces gratuit la motor. Proprietarii de camioane pick-up vechi GAZ nu este din auzite știu ce să se supraîncălzească. Pentru a rezolva problema cu supraîncălzire, specialiștii români 85%, a crescut de răcire zona radiatorului.

RECEPTIONAREA noi cuzineți de ieșire de la producator SKF.

Una dintre cele mai importante inovații ale noului mașină GAZ, a devenit un nou suport de direcție și o suspensie față independentă ZF.

Gazelle next-cumparare, comentarii, pret, caracteristici, fotografii, avtobelyavtsev - masini din toate timpurile
amortizoare de șoc GAZ suspensie echipate cu coreeană firma Mando. Se spune că, până la o opinie clară cu privire la confortul unei astfel de suspendare nu este, în opinia unor proprietari, o astfel de suspendare este destul de confortabil, dar pe alte comentarii proprietarii de mașini gol destul de greu. Minge pentru GAZEL Urmatoarele suporturi sunt realizate în România, compania „Belmag“ și unitățile companiei ANVIS tăcut vin cu Germania. firma Shaeffler Rulmenti schimbat separat de hub. În opinia reprezentanților GAZ, în timp ce lucrează la camion au fost sugestii cu privire la modul de a face hub-ul nu este pliere, dar ar face funcționarea mașinii mai scumpe. În opinia jurnaliștilor, noi de direcție și o nouă punte față GAZ îmbunătățit în mod semnificativ de manipulare, atât pentru o rolă camion în colțuri nu este mare, ceea ce nu se poate spune despre modelele anterioare Gazel.

Versiunea Gazelle Cumpara NEXT de bază poate fi de până la 21 000 $. pret Gazelle NEXT doar 600 $ mai mare decât cea a motorinei Business Gazelle. Se spune că fundalul tuturor inovațiilor, prețul unui camion nou GAZ nu pare a fi prea mare.

Nu a obține o nouă mașină de succes și recunoaștere românească? Se pare că această mașină este destinată pentru succes. Nu numai produse GAZ, dar, de asemenea, vehiculele vazovskaya în ultimii ani au crescut foarte mult în ceea ce privește calitatea. Nu-mi fie frică de aceste cuvinte, dar de fapt este o masina care aduce proprietarul său un minim de probleme. Vânzările de noi Gazel nu a început mult timp în urmă și va avea nevoie de timp, astfel încât clienții au văzut calitatea și fiabilitatea mașinii românești.

În ciuda deja depășite, lung, ieșită din maneta schimbătorului de viteze de podea, ergonomie interior a atins un nou nivel. Conform acestui indicator Gazel comparabil cu camioane ușoare importate. În viitorul apropiat, în serie va merge și microbuz cu 18 locuri. Poate o nouă Gazel va fi exact masina care va permite uzinei GAZ pentru a face bani și să investească-l în dezvoltarea și livrarea producției de noi modele - ne-ar dori să-l credem. Toate aceste, în ciuda tuturor avantajelor, cumpărătorii nu ia GAZ Siber. și aș dori să planteze, cum ar fi produs GAZ masini bune, deoarece România - o țară mare în care există mulți oameni talentați.

Mesaj de navigare

Bună ziua, vreau să te întreb cum te-ai dus la masina, care este adaptat pentru un taxi? Treceți între rândurile de o mare problemă. Și du-te la oprire dacă cineva a apărut la sfârșitul acestui salon astfel încât toată oroarea. Data post Cum ar putea un astfel de monstruozitate, asta e sigur nu este făcut pentru locuitorii din mediul urban, care se întorc acasă după locul de muncă, dar atunci când vine iarna va fi o acrobație circ.

Buna ziua Andrew). Nu m-am dus la o astfel). Călătorit în microbuze în cazul în care partea de jos sub picioare în mișcare, și du-te prin „dublu-perete“ Am avut mai mult de o dată). Pe unele rute mașină de oraș doar laminate hlammm ... Ultima dată când conducea un Sprinter ucis, și nu a fost gândit la modul în care voi merge, dar dacă la toate doedu)