Ghicitul pe palme de-a lungul liniei de iubire - un semn de noroc

Dacă credeți că linia de iubire - este o linie lungă, care începe sub degetul mic si se duce la degetul arătător, atunci te înșeli. Aceasta este - linia inimii. Întoarceți mâna bokom- pe margine și un pic de îndoire. Vezi tu? Între linia inimii și baza degetului mic degetul, există încă o liniuță. Aceasta este linia de dragoste (încercuită cu roșu în figură).În cazul în care este clar, direct, fără furci, o astfel de persoană poate iubi și nu se va schimba a doua jumătate a acestuia. Dar, din păcate, există oameni care au - nu există nici o linie de căsătorie sau de dragoste. O astfel de persoană nu are nici o valoare spirituală la așa-numita persoana iubita. Afișează de emoție în timpul relației strânse va arata frumos, dar, din păcate, cu mândrie.

Puteți găsi numai ce se va termina relația cu partenerul tău, și dacă vă simțiți interesul în căsătorie și familie. Rețineți, de asemenea celălalt braț. Este posibil ca pe linia din stânga a iubirii este clar și lung, iar pe dreapta este inexpresiv și scurt. Este posibil ca la început relația ta a fost perfect, dar mai târziu a existat un eveniment care a schimbat profund căsnicia. Dar, rețineți că chiromantie - este o știință complexă și nu pentru a face o greșeală, trebuie să te uiți la cifrele prezentate mai jos și să navigați prin ea. Pentru a face concluzii mai precise, este necesar să se ia în considerare linia de inima ta, fericire și destin. Numai atunci puteți face orice concluzii.

Ghicitul pe palme de-a lungul liniei de iubire - un semn de noroc

Ghicitul pe palme de-a lungul liniei de iubire - un semn de noroc

Trebuie remarcat faptul că linia căsătoriei pe de o parte, este relația strânsă și aceasta nu înseamnă o ștampilă în pașaport sau un inel de nunta. trei sau mai multe semne de dragoste poate fi situat la un om și, în același timp, de către și nu a reușit să primească un semn în pașaport, ci pentru viața lui a avut mai multe relații strânse pe dragoste „față.“

Acum, să ne uităm mai în detaliu.

Înainte de a studia linia iubirii prin intermediul chiromanție, va trebui să ia în considerare mâna stângă și dreaptă. Mâna stângă ne va spune, ce fel de karma umană de iubire, iar pe dreapta, puteți determina modul în care o persoană se referă la partenerul său.Ghicitul pe palme de-a lungul liniei de iubire - un semn de noroc

Sloping line pe partea de jos a căsătoriei înseamnă de dragoste rupte, iar în cazul în care există un contact cu linia inimii, aceasta înseamnă că o persoană cu o mână de trai mai mult decat sufletul pereche.

Ghicitul pe palme de-a lungul liniei de iubire - un semn de noroc
Nu este nici un secret faptul că mulți oameni interesați de această întrebare - și dacă a schimbat soțul meu inselat pe mine sau soția mea frumoasă? Pentru a afla răspunsul la această întrebare, aveți nevoie pentru a viziona palma partenerului său iubit și iubitor.

Dacă vedeți în mână un pic mai subțire și o linie paralelă - 1, acest lucru indică o relație strânsă și de lungă durată pe partea. Și când linia alăturată mica - 2, se spune că trădarea a fost sau va fi, dar nu cu mult timp.


Ghicitul pe palme de-a lungul liniei de iubire - un semn de noroc

Două linii de dragoste înseamnă că proprietarul acestor mâini va avea două atașamente. În cele mai multe cazuri, prima linie (mai aproape de linia de inima) vorbește despre dezamăgirea partenerului nu este întotdeauna clar.

În cazul în care prima linie de dragoste este gros și gras, aceasta înseamnă că a fost utilizată o persoană.

Partenerii sexuali într-o durată de viață ar putea fi mai mult de două, dar este doar un hobby sau de divertisment și nimic mai mult.

Ghicitul pe palme de-a lungul liniei de iubire - un semn de noroc
Trei linii de atașare, care sunt cunoscute sub numele de linia iubirii, pe chiromantie înseamnă că o astfel de persoană va avea trei romane de dragoste.

O astfel de persoană poate avea pentru viața lui pentru mai mult de trei atașamente, dar foarte sincer, că va părăsi „ștampila pe suflet“, este exact trei.

În cazul în care linia este gros și gras, aceasta înseamnă că a fost utilizată o persoană, iar sentimentele dintre partenerii nu sunt reciproce.
Linia subțire, profundă și lungă de dragoste de chiromanție a fost interpretată ca o dragoste reciprocă și pasionat cu partenerul tau.


Ghicitul pe palme de-a lungul liniei de iubire - un semn de noroc

Dacă furca la începutul mâini coaste, un semn indică faptul că separarea este atașat apoi din nou cu aceeași persoană.


Ghicitul pe palme de-a lungul liniei de iubire - un semn de noroc


Atunci când se deplasează departe trei linii de dragoste din același loc, astfel încât semnul spune pe cele două în afară. În aproape toate cazurile, a treia linie este cea mai precis și durabil. Acest lucru se datorează o dragoste puternică și reciprocă pentru a treia oară.