Ghid pentru Digital Video

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat!

Din ziua de lansare a programului a rămas practic neschimbate pentru o lungă perioadă de timp, proiectul a fost aproape suspendat; în cazul în care unele actualizări și a lansat, ei în nici un fel reflecta asupra arhitecturii programului. Actualizarea unui emițători de bibliotecă, de asemenea, ea particleIllusion era încă dependentă de dimensiunea ecranului, și ea nu a putut fi incluse în programul compunerii.Da, aproape toate disponibile Bullet Magic pare efect este destul de posibil să se stabilească fără ajutorul lui. Blur analogi, strălucire și alte filtre neapărat prezente în Adobe After Effects, Adobe Premiere Pro și alte mijloace de compunerii și editare. Dar, lucru ușor și rapid, acum în considerare în simplitatea ei pachetul nu poate fi comparat cu eforturile care trebuie făcute pentru a obține un efect similar prin orice alte mijloace.

[20.07.09] formă Trapcode - un puternic și feature-bogat plug-in pentru Adobe After Effects

titluri spectaculoase sau secvență din titlu atrage atenția asupra filmului, este dincolo de orice îndoială. Fa-i foarte dificil, uneori ai nevoie să-și petreacă o mulțime de timp. Dar rezultatul este în valoare de ea - de fapt, chiar din primele secunde, atentia privitorului va fi la dispoziția dumneavoastră (să-l țină, și apoi - întregul editor sarcină, dar este cel mai important lucru pentru noi - este de a atrage). Cu toate acestea, nu fi într-o grabă să profite de atenția privitorului de a merge prea departe și de a crea ceva grosolan sfidătoare; un om care are gust artistic, apoi peredornet de la ceea ce se întâmplă în imagine.

[11.07.07] Sapphire - un studiu detaliat al funcțiilor și caracteristici plug-in pentru Adobe Premiere Pro[07.05.07] proDAD Heroglyph - posibilități nelimitate plug-in cu complicate

ProDAD Heroglyph - nu doar un plug-in, multe dintre care incomensurabil. Capacitatea modulului este destul de comparabile cu cele ale oricărui program independent. Rulați scurt pe această grabă titrovalschiku sau comparati-l cu alte similare în scop - nedrept, proDAD Heroglyph este demn de mențiune specială și analiză detaliată.

Este o scurtă trecere în revistă a terțe părți add-on-uri (plugin-uri), care pot fi utilizate în programul Adobe Premiere Elements 3.0. Aproape toate dintre ele, cu puține excepții, se aplică, de asemenea, în programul principal - Premiere Pro.

[18.12.06] Iluzie particulelor. Lucrul cu formulare. Retrăiește logo-ul!

[04.12.06] 3D Album - prezentarea: profesional și pentru toate gusturile

[05.06.06] Utilizarea măștilor în programul Boris RED 3.0 GL - atenția, cuplul în cadru!

[30.01.06] ParticleIllusion: este timpul de lucru - să continue să experimenteze cu efecte speciale

În această parte a seriei noastre urmărim mișcările brațelor din cadru, și să facă efectul de rulare în ele. Asta-i drept, fulgi de zăpadă din nou! Stai, nu este perturbat. Tema fulg de nea evocă nu numai recenta vacanță; înghețurile de neuitat care au avut loc iarna trecută, contribuie, de asemenea, la „zbor de fantezie“. În cele din urmă, lucrul cu particule în ParticleIllusion același tip, și puteți alege întotdeauna elementele potrivite pentru cazul dumneavoastră.

[15.08.05] Empowering After Effects folosind plugin-uri

Acest articol va lua în considerare funcționarea unora dintre cele mai populare module încărcabile (plug-in-uri) la programul Adobe After Effects compunerii (AE). Materialul este conceput pentru nivelul inițial al utilizatorului și conține sarcina de a arăta modul în care extinde foarte mult pachetul disponibil cu module opționale de la alți producători. Accentul va fi pus exact pe fundamental diferite de filtre standard și generatoare. Dar, chiar și având în vedere cele de mai sus, este imposibil de a acoperi toate plugin-uri atentia existente - sute de ele. Să ne locui pe cel mai proeminent și bine cunoscute.

[02/17/05] O comparație între seturi de trei-dimensionale tranziții Canopus Xplode Professional 4 și Pinnacle Hollywood FX 5 - în mod clar nici un lider