gratuită pe Internet

Oamenii noștri sunt oh atât iubește un drum liber. Și, în marea majoritate a acces gratuit la internet aceasta înseamnă în sus.

gratuită pe Internet

Există mai multe modalități de a obține on-line gratuit.gratuită pe Internet

În opinia mea, Internetul mobil, de asemenea, gratuit, va fi întotdeauna inferior. înfundare permanentă din cauza congestiei rețelei. astfel încât Internetul este aproape imposibil de a descărca un film plin.

Există o opinie că era liber, atunci când este de a câștiga, și astfel încât să plătească pentru accesul lor.

Felul meu de acces gratuit la internet este foarte simplu și accesibil.

Eu folosesc întotdeauna timp de doi ani. Este foarte simplu. Astăzi, Wi-Fi peste tot, chiar și în orașele mici. Multe rețele utilizează o casă deschisă de acces, astfel permițându-vă să utilizați Internetul. Nici o parolă, iar Wi-Fi este deschis - utilizarea Internetului nu este o crimă. Și viteza de mobil va fi mai bine. Dar, dacă aveți deja o parolă sau de rețea este închisă (ascuns). hacking-ul de rețea este o crimă.gratuită pe Internet

Astfel, în primul rând, suntem interesați în rețelele deschise, datorită utilizării lor pentru acordul nostru nu este necesar. Ce se poate face după toate rețelele din apropiere deschise nu poate fi. Este simplu cumpăra un puternic adaptor Wi-Fi (tip Zhabko ALFA), bun cablu de 50 ohmi rezistență, puternice externe conectori de antenă Wi-Fi. Tot ce conectați configurarea antenei (stabilită de preferință de mai sus copac) poate fi utilizat. Antena poate fi făcută la (în net este plin de informații), principalul lucru pentru a remedia problema bine, că vântul nu va scutura (să fie interferențe). Oamenii de obicei, nu opriți routere - asa mi primi non-stop la internet gratuit.

gratuită pe Internet

Dacă această metodă nu se potrivește, puteți negocia cu vecinii despre plata reciprocă și parola (dacă este necesar). pune pe un adaptor Wi-Fi este un vas mic sau arunca doar o pereche de fire răsucite.

Parolele pe rețelele Wi-Fi poate fi rupt de o distribuție Linux - cale întoarsă 5. încărcate de flash sau disc, și, astfel, a obține acces gratuit la internet, dar pentru acest lucru poate fi pedepsit.

A se vedea, de asemenea: