greșelile de bază pentru bărbați - cum să se familiarizeze cu fata pe Internet în contact și cu colegii -

Da, am auzit, citit și știu ce să ia cunoștință de pe Internet - e rău, e pentru fraieri, fraieri, frâne și membri ai partidului „United România“.

Dar iată ce am găsit. Este suficient să se aplice o picătură de umor spirit și de perseverență, folosind expresii specifice pentru a explora, care ar umple următoarea lor seara și noaptea, călătorii cu fete frumoase.Acum, în poziția de a alege deveniți.

Sunt sigur că dacă aveți acces la metodele și tehnicile secrete de pe site-uri matrimoniale, atunci multimea de frumuseti nu numai ca va vor aloca pe site-ul din mulțime, și aștept cu nerăbdare să vă întâlnire.

Desigur, sunteți îngrijorat întrebarea: Cum să scrie fetele de pe site-uri, astfel încât acestea să poată vedea că am fost special și aruncând restul de baieti vrea să vorbească cu mine?

Vă voi spune în detaliu, și arată de exemplu, cum să seducă o mulțime de într-adevăr o mulțime de fete frumoase, cu ajutorul internetului.

„Citiți metoda mea abona la newsletter-ul liber și de a primi gratuit materiale“
Mai mult de 30 de lecții puternice cu privire la modul de a seduce fetele sunt garantate pentru a intra rapid doar numele dvs. și un e-mail validă, și faceți clic pe „Obțineți acces!“

În expediere, am spune în detaliu secretele unei seductie pe Internet și să dea o mulțime de șabloane de mesaje, fără de care va fi dificil de a obține în jurul valorii de restul băieților, și atrage o mulțime de foarte frumos și starea de fete.

baieti greseli majore de pe site-uri matrimoniale:

Dar cel mai rău dintre toate, că cea mai mare parte a acestor mesaje nu vor trebui să răspundă.

De ce se întâmplă acest lucru? Că toți oamenii nu? Ele se pot aplica o altă abordare și căutați pentru acele fete care au înregistrat pentru o lungă perioadă de timp și așa a căzut în partea de jos a listei sau din contră cei care sunt pe cale de a fi luat profilul și nu a fost supusă atacului de masă de ceilalți băieți?

Poate. Dar această strategie nu va aduce un succes garantat, și cel mai important - va trebui să ignore cele mai frumoase fete și statutul de mare.
Și locul de muncă sau nu sunt fete foarte populare, sau pentru a concura cu ceilalți băieți pentru dreptul de a fi doar om 322nd care a scris un mesaj.

Deci, ce este greseala pe care multi baieti, de ce femeile nu răspund la mesajele lor?

In acest articol voi vorbi despre „greșelile bărbaților de bază a lui.“ care fac 99% dintre băieți și, probabil, veți fi de acord. Este posibil ca, după citirea acestui articol, veți avea pace pentru o baieti mai bune și mai luminoase, și decente acolo nu va mai fi în minoritate, ca negrilor.

Dacă într-o zi este o dorință de a asigura prostia umană și îngustime, rebobinat pe o formă de sex feminin datând site-ul, inserați fotografia o fată frumoasă, cu o simplă poveste despre tine. Vei fi foarte surprins când vor citi mesajele primite.

Ce băieți fată a scrie?

Vei avea un număr de posturi similare, cu complimente la fel de banale, întrebări și sugestii (după caz, să fie prieteni, întâlnesc prieteni, au făcut o mulțime de complimente, întrebați ceea ce faci pe site-ul, etc.). Unii vor oferi pentru a întâlni în curând (foarte cool, atunci când aceste oferte provin direct de la 40 de membri). Cel mai indraznet poate trimite chiar și imagini ale sale musculare. și să ofere rapid pentru a face dragoste sau ceva de genul încerca să facă de rușine pe fata să apară pe site-ul.

Având „foarte bogat“ fantezie doar cu ochiul;)


Cum a arata?

Victor astăzi la 14:35
Bună ziua copii! Faceți cunoștință? Eu vă va arăta cum să fie un bărbat adevărat!Denis astăzi la 15:21
Bună ziua.
Aș vrea să vorbesc cu tine. Propun să încep să sune, ei bine, sau pur și simplu pentru a vedea dacă există o dorință?

Alex astăzi la 13:30
fotografii Minunat. Ce este atât de frumos face in seara asta?!

Sanka astăzi la 17:15
Bună ziua, Minunat! arata minunat! întâlni?!

Vladimir astăzi la 15:43
Salutări! Este o astfel de fată dulce singur? Este necesar pentru a remedia problema;)

Timur astăzi la 01:49
Eu dorm și tu visezi despre mine, Zeita? Pot să vă rog să-mi schimb timpul în seara asta?

Lecn astăzi la 02:22
Mmmmmmmmmmmmmmmmmm! Yum! Îmi plac astea;) Ne vedem în seara asta?

Max astăzi la 03:28
salut ... știi că sunt aproape sigur că ai proignoriruesh, pentru că nu există nici o imagine, dar eu încă mai sper că azi e ziua mea si raspunzi ... .zavtra arunca de pe o fotografie, îți promit ...... .Nu împotriva Socializa?))))) )

Serj astăzi la 04:01
Nu există nici o dorință de a vorbi de a explora în continuare?


Cred că tot ce ai citit mai sus arata foarte convingătoare și sunteți angajat în crearea de profiluri de femei pe una dintre cele mai multe site-uri de dating online.
Când vii la tine, văzând confirmarea limitărilor și obtuzitatea marea majoritate a baietilor, inapoi la articol, și vom continua.


Au venit mintea la cap? Aproximativ Vom continua.


Cei mai mulți oameni să încerce să transfere sensul lor real al vieții pe site-uri matrimoniale. Banal „Bună. Arăți grozav. Ce mai faci? „- o plimbare undeva în club, și, dacă aveți o coaja, ea va aprecia.

Dar această abordare a rețelei nu va funcționa!

Fată frumoasă în fiecare zi primesc sute de posturi la fel de banale și plictisitoare. Fizic imposibil de 253 de mesaje primite pe tema: „Buna ziua ce mai faci, sau hai să ne cunoaștem“ găsi exact al tau, si crezi, „Cum te face“ pentru a descoperi plinătatea individualitate și personalitate. Cel mai probabil, dimpotrivă - personalitate atractivă individuale pentru a merge într-un dosar sub pompos titlul: „Lista neagră“, care va ajunge cu restul oamenilor care l-au scris, ce sau trimiterea o imagine a caracterelor.

Știm cu toții că băieții regulate absolut nu doresc să dețină o conversație lungă pe site-ul, și să aducă imediat la doamna reală. Care este sensul acestei palavrageala? La urma urmei, scopul principal al reuniunii.

Dar ideea este tocmai faptul că ea a crezut că restul băieților care au scris fata asta un mesaj. Prin urmare, cele mai multe dintre ele încercați să trageți în real sau într-una din cele două mesaje.

... Și nu au nici o șansă.

Cel mai important lucru! În seducția online - nu poți fi ca acei tipi care scriu prietena ta. Puteți surprinde o femeie, dacă o dau să înțeleagă că doriți să începeți cu un pic de chat și de a cunoaște mai bine. Alegerea tactica de comportament, vei iesi in evidenta de la alti tipi care doresc să-și retragă cât mai curând posibil la fata reală.

Ce va da? În cazul în care ea decide că frână?

Nu, și din nou nr. Tu dă-i să înțeleagă că nu la fel de foame ca restul oamenilor și alegerea de aici nu o face singur. Tu joci cu ea cel puțin egal cu, ceilalti stelă si improscat cu complimente, „cerșit“ consimțământul ei la o întâlnire.

a) în cazul în care au aspectul de photomodel revistei internaționale lucioasă.

b) Dacă ai învățat deja metoda mea de dating online.


Dar noi considerăm cazul în care nici A., nici B nu au. Singura sansa de a fi văzut și cum va sta afară din mulțime - acest lucru este de a oferi „pentru a începe“ un dialog fascinant ei.


III. Lipsa de perseverenta.

Perseverența și persistența (a nu se confunda cu obsesie) - o calitate foarte importantă pentru a atinge obiectivul. Cu ei, veți avea un avantaj semnificativ față de concurenții săi, nu numai în rețea, ci și în viață. Fetele incredibil de flatat atunci când caută și să câștige, chiar dacă nu au modelul arată băieți.

Perseverența - este astfel un argument important ca una dintre cele mai mari secțiuni de modele și tehnici dedicate ei.


Pentru prezentare și evaluare, citiți următoarele:

Fata în căutarea unui suflet frumos și trupul omului.


Era o fată foarte frumoasă.

Acum știi cele trei greșeli de bază, din cauza pe care fetele ignora aproape toate mesajele care vin de la ei,

le aproximativ 15 am numărat.

În mod firesc vă întrebați, „Dar atunci cum să fie? Cum se scrie pe site-ul să iasă în evidență din masa fără chip gri, fetele a dat seama că am fost deosebit și am așteptat întâlnirea cu mine? "


Eu spun și arată de exemplu, cum să seduce fetele, și modul în care puteți face o mulțime de romane sau amante pentru fiecare zi. Ceea ce trebuie să decidă pentru tine.

Am făcut un proiect Cum de a face cunoștință pe Internet. care oferă orientări clare și recomandări pentru trecerea la un nivel cu totul nou de comunicare cu sexul opus și creșterea ta personală, și este important în viața reală.

Dacă nu v-ați înscris pentru un buletin informativ gratuit, în care i-am spus câteva secrete și tehnici pe care le-ar putea bate rivalii și câștiga o mulțime de fete delicioase.

Atunci fă-o și apoi lăsați recenzia.