Herpesul zoster pentru acoperiș în ce avantajele și beneficiile sale

Herpesul zoster pentru acoperiș în ce avantajele și beneficiile sale

zona zoster flexibile

Atunci când există o problemă cu alegerea unui material pentru acoperișuri decente pentru construcția de case, bai sau casă de țară, este în valoare de atenție la cele mai recente materiale pentru acoperișuri, care sunt mai mult cucerirea piețelor de construcție.Deja plecat epoca si ardezie. Acum un alt timp, și asta înseamnă că e timpul altor analogi moderne și practice de acoperișuri. Zona Zoster, este tocmai faptul că o nouă dezvoltare, care este capabil de a crea o competiție clară a deveni materiale învechite.

Este numit în diferite moduri, mulți au auzit astfel de fraze ca: țiglă moale, zona zoster, zona zoster. Dar întrebarea este aici despre unul și același material. , Bogat limbaj simplu română, este capabil să-și exprime în mod repetat și cu acuratețe proprietățile și compoziția „inovații“. Acest articol va încerca să înțeleagă dispozitivului, avantajele și dezavantajele zona zoster bitum acoperiș.

Ce este herpesul zoster?

Herpesul zoster pentru acoperiș în ce avantajele și beneficiile sale

Culorile de herpesul zoster

Chiar numele - bitumul, vorbește deja de la sine. În esență este zona zoster din fibră de sticlă, sau cum este numit - fibra de sticla. Mai puțin utilizate în mod obișnuit structură pe bază de celuloză, care este capabil să reziste la excelent orice efecte climatice. In plus, celuloza sau fibra de sticla acoperite cu o compoziție bituminoasă care este cunoscut a fi în măsură să fie sinterizat într-un singur monostructural solid în timpul verii.

Această situație este valoros deoarece nu dale, chiar dacă un vânt puternic va sufla, nu va fi niciodată zbura departe. Pentru o rezistență suplimentară, producătorii folosesc în mod obișnuit, fie bazalt granule sau chips-uri minerale. Cu ajutorul lor, și a atins culoarea dorită a materialului. Acest copil se referă la partea de sus, de lucru spre țiglă, iar partea din spate este acoperită de o compoziție bituminoasă adezivă, care este protejat de o folie de polietilenă.

Herpesul zoster pentru acoperiș în ce avantajele și beneficiile sale
Instalarea unui acoperiș moale
Herpesul zoster pentru acoperiș în ce avantajele și beneficiile sale
Acoperiș cu formă „pauză“
Herpesul zoster pentru acoperiș în ce avantajele și beneficiile sale
țiglă moale, într-o baie mică

Pentru țiglă moale, nu a putut lipi împreună în timpul călătoriei lungi, interiorul producătorului se presara nisip de cuarț obișnuit. In cele din urma metru pătrat de acest tip de material nu poate cântări mai mult de 20-25 kg, care este considerat un rezultat acceptabil. Dacă doriți o comandă de a reduce costul de construcție al clădirii - poate fi folosit construcții de clădiri ușoare. Toate acestea sunt un impact pozitiv asupra costurilor de construcție a clădirii.Sindrilele este un astfel de lucru ca o șindrilă. Sindrilele în acest caz înseamnă unitatea individuală a materialului de acoperire placă de moda. Cu alte cuvinte, această țiglă este făcută sub formă de foi plate cu decupaje în formă de-a lungul unei margini. Aceste degajări pot fi sub forma unui hexagon, val, dreptunghi, oval, triunghi. Totul depinde de tipul de țiglă și producătorul de brand.

Avantajele acoperișului flexibil

Sindrile bituminoase și a apreciat faptul că păstrează perfect căldura în interiorul clădirii. În cazul în care casa va avea un pod bine încălzit separat folosit ca un dormitor pentru copii, sau baie cu un pod, pierderile de căldură, chiar și în cele mai reci ierni, vor fi minime.

Acest lucru se datorează faptului că șindrilele calitative are la origine izolare termica excelenta din partea datelor. Același lucru este valabil și pentru izolația - în cazul în care acoperișul este cel mai puternic ploaie tobele, la nimic de jos va fi auzit. metal „Odihnindu“ în acest caz.

Herpesul zoster pentru acoperiș în ce avantajele și beneficiile sale
vale adăpostită în siguranță,
Herpesul zoster pentru acoperiș în ce avantajele și beneficiile sale
Instalarea de zona zoster
Herpesul zoster pentru acoperiș în ce avantajele și beneficiile sale
baie de Shingles

zona zoster flexibile este ideală pentru acoperișuri cu o structură complexă de linia întreruptă. În cazul în care camera sau casa ta au doar o astfel de configurație a acoperișului, cel mai bun material pentru acoperișuri este pur și simplu nu imagina. În acest caz, deșeurile vor fi minime, iar „pete probleme“, cum ar fi vale vor fi închise în siguranță, de ploaie și umezeală.

În cazul în care zona zoster sunt stivuite în mod corespunzător, adică, cu un gradient mai mare de 12 de grade, cu debutul de vreme caldă, atunci când gheața se topește un pic, tot stratul de zăpadă spolzot în jos, în mod independent. Și proprietarul structurii nu mai trebuie să urce pe acoperișul casei sale și manual, curățați-l de lopata zapada. Cu toate că de multe ori există momente când topirea zăpezii stick doar la suprafața unui acoperiș. Instalarea de zona zoster merită o atenție specială, astfel încât acest lucru - data viitoare.

Concluzie: argumente pro și contra de herpesul zoster

Vom începe ca întotdeauna cu argumente pro:

Herpesul zoster pentru acoperiș în ce avantajele și beneficiile sale

Baie de acoperiș, acoperit cu un acoperiș moale

 • - Siguranța împotriva incendiilor.
 • - izolatie excelenta.
 • - un material ecologic.
 • - durabilitate și rezistență.
 • - Estetica unice ale clădirii.
 • - O gamă largă de culori.
 • - rezistența la îngheț și elasticitate.
 • - Amestec rezonabil de preț și calitate.
 • - Material light, nu se cântărește în jos pe acoperiș.
 • - proprietăți de impermeabilizare uimitoare.
 • - caracteristici de izolare termică bună.
 • - rezistență excelentă la condițiile atmosferice agresive.
 • - Poate fi utilizat pentru acoperișuri structurale complexe geometric.

Acum, pentru contra, care este mult mai mică:

 • - montaj pe termen lung laborios.
 • - Necesitatea unei baze solide sub plăci.
 • - Incapacitatea de a monta în timpul iernii.
 • - Necesită întreținere și curățare a acoperișului (există resturi, mușchi, etc.)
 • - Complexitatea instalației: rădăcina tehnologiei diferă de „clasice“.
 • - O opțiune pentru acoperișuri mai scumpe în comparație cu foile de metal convenționale.

Dacă adăugați la toate avantajele pozitive ale herpesul zoster, este clar pentru mulți - în ciuda prețului ridicat, are astfel de avantaje, prin care orice proprietar care se respectă a casei, bai sau cabana nu mai au loc. În concluzie, un punct mai mult pozitiv: acoperișul cu sindrila arata foarte atractiv și oferă un design unic al structurii. Aspectul general al clădirii se va schimba dincolo de recunoaștere, în cazul în care, înainte de acoperiș a fost acoperit cu metal.

Citat de înțelepciune: Cine nu este învățat în tinerețe la bătrânețe este plictisitor.