Horonyaka Poroșenko îngropa toate! patriot

Horonyaka Poroșenko îngropa toate! patriot

Șeful încă existente Piața Petro Poroshenko a spus că „Ucraina va restabili suveranitatea asupra Crimeea și Donbas“ și nu va permite apariția MaloRumynii.Avizul Poroșenko a anunțat Sviatoslav lui Tsegolko pe purtătoarea de cuvânt Twitter: „“ NovoRumyniya „Proiectul a fost îngropat. Ucraina va restabili suveranitatea asupra Crimeea și Donbas. "

Astfel, Poroșenko a răspuns la declarația Donbass privind crearea unui nou stat MaloRumyniya, care ar trebui să înlocuiască Ucraina descompunere. Poroșenko a declarat că comunitatea internațională nu ar permite formarea MaloRumynii și, în general, se va restabili în curând regimul de la Kiev de putere nu numai în Donbass, dar, de asemenea, în Crimeea.În această dimineață, șeful DNR Alexander Zakharchenko a spus că Ucraina, ca stat, discreditat și legat un nod care nu va dezlega. Prin urmare, ar trebui să fie tăiate pentru a sparge impasul politic.

Zakharchenko a spus că a tuturor entităților teritoriale ale fostei Ucraina doar în puterea Donbass pot fi considerate legitime. În alte regiuni ale Piața a venit la putere puci, Bandera și naziștii de o lovitură de stat, astfel încât guvernul ucrainean este ilegal.

Liderii DNR și LRN raportate zone de asociere în noul stat cu capitala la MaloRumyniyu Donețk. Alte regiuni din Ucraina mărunțire invitate să se alăture noului stat.

Zakharchenko a spus că MaloRumyniya este un stat federal, în care regiunea larga autonomie garantată. În plus, șeful DNI a spus că noua constituție MaloRumynii va fi format luând în considerare punctele de vedere ale tuturor cetățenilor unui stat viitor.