Iată cum se întâmplă ca de vorbire și de a scrie corect, dar spiritul

Iată cum se întâmplă ca de vorbire și de a scrie corect, dar spiritul

Cu oameni este uneori dificil.

Mai ales cu cei care se considerau exponenții cei mai înfocați ai ortodoxiei. Am venit, amintiți-vă că unii oameni tineri lungi și fervoare pentru a dovedi ceva, a zguduit ziarul cu un vultur cu două capete, au cerut binecuvântare. Părintele John pentru o lungă perioadă de timp pentru a le asculta. Obosit. Glume au suferit puternic. Serios să le binecuvânteze pentru salvarea programului pe toată România a refuzat cu fermitate să Bătrânului. Și poate, tocmai au avut noțiuni diferite de gravitate. Hopeless severitate, clinic rănit inima sensibilă a omului vechi. În cele din urmă, au plecat, trântind ușa. Părintele John cu un sfert de oră, răsfoind un ziar considerat antetele, apoi nedumerire a spus: „Așa se întâmplă: cum ar fi cuvinte și să scrie corect, dar spiritul - nu unul“

După o pauză, încet, a adăugat el „Când ideea de har mai mare. - este Fascism Ei doresc fără dragoste toate Dumnezeu să predice iubirea, spune vrăjmașii voștri, și ura -! Inamicii din România, dar ceva confundă Dacă există în inimă pentru a .. o ființă vie și ură, nu există nici un Dumnezeu. " Cat a observat, se pare că bătrânul era foarte obosit. A sărit în poala lui, toarce. „Aceasta este o pisica - și ea înțelege și ei. - nu doresc să“ Și, dintr-o dată - din nou o lumină răutăcios în ochii lui:

- Asta crezi, va paradisul pe pământ?

- Asta e, că ceea ce! Ei cred că vor construi un paradis în România.

- Pentru că ei au construit deja. Mai mult de șaptezeci de ani.

- Pentru despre ... Acum ceas. Așa că spun, Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu ... și El aude! Și nu este nevoie pentru a merge oriunde formarea! El e-România va depune, dacă ne rugăm doar!