iconițe mirotochenie

Ce este Miro?


Testele de laborator au arătat că unguentul - un lichid de origine organică. Cum apare pe altare, ramane inexplicabile. Ca urmare, studiile de umiditate, luate de la una dintre icoanele plângând, sa constatat că „este foarte lacrimi reale.“ Miró apare pe pictograma literalmente „din nimic“. Uneori, există umiditate și se umflă pe altar de sticlă, care acoperă imaginea, sau acționează pe pictograma în sine dedesubt. Antichitatea sau icoane noutate, materialul său nu are o valoare; poate mirotochit imagine pe lemn, hârtie, sticlă, și așa mai departe. n.Aspectul, culoarea, textura rezultată lichid a variat de la o rășină groasă, vâscoasă înainte de roua, asa ca uneori vorbesc despre „eleotochenii“ sau „rosotochenii“. Ea poate avea aroma dulce. Forma și mărimea picăturilor este de asemenea diferit. Uneori, ele acoperă întreaga imagine, și, uneori, ca în cazul de streaming din anumite puncte. Într-un sens larg, un mirotocheniya înseamnă orice apariție miraculoasă a umezelii de pe icoane si obiecte sacre. De multe ori, după maslu exudat lumea aceasta are loc vindecarea diferitelor boli.

icoana miraculoasă


Istoria Bisericii Ortodoxe are aproximativ o mie de imagini, renumit pentru miracole. Cele mai multe dintre ele - imagini ale Maicii Domnului. Principalul motiv pentru venerarea imaginii ca un cadou miraculos a fost certificat de ajutor concret pentru oameni, vindecarea bolnavilor, mijlocirea de dușmanii lor, foc, și elementele. Uneori, această asistență precedată sau însoțită de un eveniment supranatural: Maica Domnului însuși vine într-un vis sau într-o viziune și tu unde și spune cum să găsească drumul; icoane defilat prin aer, a coborât sau înălțat de la sine; le strălucire atunci când a observat constatare (Elets-Chernigov, Czestochowa-Tyvrovsky, Tsarevokokshaisk, Zhirovitskaya, "Milostivul", Akhtyrskaya, Galich, Dubovitskaya) parfum pe bază ( "Eleotochivaya"), voci ( "Quick păzirea cuvântului" Yugskaya, Smolenskaya- Solovki), pictograma în sine este actualizată (Kasperovskaya) sau a revigorat imaginea pe ea ( „neașteptat Joy“ Serafim Ponetaevsky).Unele dintre imagini emana magic sânge, lacrimi, smirnă. Fluxul de sânge ( „care a fost ucis“ Dolisskaya, Jong-stohovskaya, Iver, Cipru, Pahromskaya „neașteptat Joy“), de obicei - de rănile provocate de imagine, de gând să disciplineze oamenii înjosit altar. Lacrimile curg din ochii Fecioarei ( "plânsul" Tihvin Athos, Elias-Chernigov, Pryazhevskaya, Ryaditenskaya, Kazan-Vysochinovskaya, Kazan-Kargopolskaya, "Tandrete" -Novgorodskaya, Kaplunovsky, Mirozhsky, "Omen" - Novgorod, Korsun-izborsk), și perceput ca un semn de doliu pentru păcatele oamenilor, și ca un semn al Doamnei milei, plânge chadah lui.

SEMNE CAMPANIEI

Și Miro, și sânge


Enoriașii de Sfânta Treime din satul vechi Valovay, la 200 de kilometri de la Penza, în ajunul Paștelui, a cunoscut un fenomen neobișnuit: cu pictograme care rulează în jos smirnă, și au stat afară de sânge. „Pentru anul trecut avem 27 de icoane de streaming smirnă, dar cu două săptămâni înainte de Paști, au devenit deosebit de puternică“ strigăt, „Un șase Icoane zakrovotochili generale.“ - a spus că biserica mai mare Ghenadie nedecorticat. „La început, am privit cum pictograma“ Răstignirea „pe fruntea lui Isus, a făcut o picătură de culoare roșie, apoi curgea un firicel de sânge După aceea a intrat în mâinile sale, picioare, coaste.“ - a spus el. Un pic mai târziu zakrovotochili „Face Sfânt“, „Mântuitorul binecuvântare“, „Mântuitorul Atotputernic“, „Boboteaza“, un alt „Răstignirea“ - numai acele icoane, care descrie Iisus Hristos. Toate acestea sunt fie pe altar sau în apropierea acestuia. După serviciu, enoriașii se adună lână și batiste din pictogramele care curg smirnă. Apoi, credincioșii le aplică la fața locului inflamat și vulcanizate. „Fiul meu Vladimir dureri de picioare, operațiunea chiar face un picior atât de bolnav încât el nu a putut dormi noaptea l-am pus o batistă îmbibată în lume, iar durerea dispare acum este mult mai bine ...“, - a spus unul dintre enoriași. Toate pictogramele mirotochaschie ale acestei biserici pentru a fi folosite în casele enoriașilor. Și nici unul nu au transmis smirnă, mult mai puțin sângerare. Și numai în templu a fost un miracol.