Ierburi fotografii cu nume

Ierburi cu fotografii de la A la Z

Tratamentul pe bază de plante - aceasta este cea mai veche modalitate de a face cu tot felul de boli. De mii de ani de existență, proprietăți de vindecare umane a sute de plante medicinale au fost descoperite și studiate, pot ajuta pe langa o anumita boala. De-a lungul istoriei lungi, au existat multe rețete eficiente, dintre care multe au venit în jos și utilizate în medicina populară și în zilele noastre.Ierburi fotografii cu nume

În această secțiune a site-ului este reprezentată de numeroase specii de plante medicinale, inclusiv tipuri de câmpuri, cu imagini de înaltă calitate, numele fiecărei plante, și descrierea detaliată a proprietăților și a aplicațiilor lor utile.

În ciuda ritmului extraordinar de dezvoltare de medicina tradițională și toate noutățile oferite de industria farmaceutica, utilizarea plantelor medicinale pentru tratamentul diferitelor boli, este încă relevantă și nu și-a pierdut popularitatea acestuia. Ele pot fi folosite atât pentru prevenirea cât și pentru tratamentul diferitelor boli cronice și acute în orice domeniu de medicament.

Plante medicinale utilizate în medicina tradițională, pot fi proaspete sau uscate, folosite atât în ​​afara și în interiorul. Ierburi semnificativ mai sigure pentru sănătatea umană decât produsele farmaceutice. Ei au, de asemenea, mai puține contraindicații și efecte adverse asupra organismului.

Pentru tratamentul utilizat:

În ciuda simplității aparente și nocivitate, non-tradiționale de tratament necesită cunoștințe și atenție. La urma urmei, pentru un rezultat pozitiv, saponină, trebuie să fie colectate în mod corespunzător. Fabricate tincturi, decocturi De acolo sau extracte preparate numai pentru rețete exacte. Nu trebuie să uităm despre dozele. Acest lucru este valabil mai ales de medicamente care trebuie să fie utilizate în interior.

Este recomandabil, înainte de prepararea medicamentelor pe bază de plante, de a explora site-ul nostru, care identifică plante medicinale foto cu numele, afla mai multe despre indicații și contraindicații ale unei plante medicinale, metode de preparare a acestora. Nu trebuie să uităm cu atenție și să examineze în sine și materii prime pentru medicamente. Nu ar trebui să fie un mucegai, murdărie și alte defecte.

Se recomandă ca înainte de a utiliza plante aromatice, consultați un medic. Nu uitați, utilizarea improprie a plante medicinale, poate dăuna sănătății dumneavoastră.

Armurariul (de asemenea, cunoscut sub numele de ciulin) - plante din familia Aster, care este folosit în medicina populară. Este în valoare de vedere proprietățile utile și contraindicațiile ciulin de ulei, dacă este cazul.Ierburi fotografii cu nume
 • Schisandra - dar este numit shizandra este o planta cataratoare cu flori albe, fructe de padure rosii, care au un gust dulce și sărat și miros de lămâie. magnolie de viță de vie din China.

  Ierburi fotografii cu nume
 • Juniper - plante conifere veșnic verzi, care nu numai place ochiului cu creșterea sa, dar, de asemenea, are multe proprietăți utile. Este un arbore mic cu ac.

  Ierburi fotografii cu nume
 • Drojdie - necesare pentru mediu utilizat la fabricarea multor produse diferite de gătit, fără drojdie imposibil să pregătească un fel de pâine sau bere. Produsul poate fi întotdeauna găsite.

  Ierburi fotografii cu nume
 • Plante medicinale - un mod accesibil și eficient pentru a face un par stralucitor, frumos și sănătos. Timp de mai multe secole, femeile folosesc conuri de hamei par - acestea în mod eficient.

  Ierburi fotografii cu nume
 • Lapte - o plantă care mulți oameni stiu ca o buruiană. Cu toate acestea, aceasta planta înțepător are o compoziție utilă și proprietățile sale sunt utilizate pe scară largă în scopuri medicinale. Este în mod eficient.

  Ierburi fotografii cu nume
 • De multe ori, pe terenurile virane lângă șinele de cale ferată, grădinile pot fi găsite un ciulin buruiană destul de comune, de asemenea, cunoscut sub numele de armurariu. Planta este o plantă medicinală proprietăți utile.

  Ierburi fotografii cu nume
 • Lapte - o planta util, care este adesea folosit în medicina populară. De obicei, din cauza plantelor fac masă, o pulbere fină, pe baza de semințe și altele.

  Ierburi fotografii cu nume
 • Lapte - o plantă medicinală, iarbă înaltă, cu flori mari, mov, care seamănă cu asters ceva. Aceasta planta este folosita in tratamentul diferitelor boli, consumate la.

  Ierburi fotografii cu nume
 • Bloodroot alb - este o plantă rară, care se găsește în natură. Aceasta este o planta perena din familia de roz, ajunge la 30 cm în înălțime. Infloreste alb frumos.

  Ierburi fotografii cu nume