Imprimanta HP - o eroare conexiunea la rețea la scaner (ferestre), helpdesk HP®

Când încercați să scanați un calculator sau un scaner pentru a fi găsit, sau există o scanare eșec. Următoarele mesaje apar pe erorile de legătură sau de conexiune, și scanare eșuează.Imposibilitatea de a conecta la scaner

Atunci când interacționează cu eroarea dispozitivului HP a avut loc pentru procesarea imaginii

Calculatorul nu poate fi găsit

Calculatorul nu este detectat

Scanare către PC-ul nu este disponibilă în prezent

Scanarea pe un computer nu mai este activat

Scanarea nu a avut succes

Scanerul nu este detectat

Nu se poate comunica cu scanerul

Nu se poate inițializa scanerul

Activitățile descrise în acest document, eliminarea erorilor de comunicare și conectivitate care apar doar în timpul scanării.

Dacă o eroare de conexiune se produce atunci când scanare și imprimare. Utilizați următoarele resurse pentru a rezolva această problemă:

Atunci când prin cablu conexiuni, asigurați-vă că cablul este conectat la portul Ethernet de pe imprimantă și într-un port disponibil pe șasiu router. Dacă indicatorul luminos verde rămâne aprins, iar indicatorul luminos de activitate portocalie nu clipește, resetați routerul, imprimanta și computerul pentru a elimina orice condiții de eroare de rețea.

Dacă apare problema cu conexiunea numai la scanarea. du-te la pasul următor.

Reporniți computerul și imprimanta poate restabili conexiunea pierdută pentru scanare.

Asigurați-vă că cablul de alimentare al imprimantei este conectată la o priză electrică în mod direct, și nu printr-un dispozitiv de protecție la supratensiune sau priză multiplă.

Închideți toate aplicațiile care rulează pe calculator, închideți computerul.

În bara de căutare pentru Windows, introduceți numele imprimantei și selectați numele imprimantei din lista de rezultate ale căutării.

Când va ecranul HP Assistant imprimantă. faceți clic pe Scanare document sau o fotografie, sau gestionarea scanări pe computer. apoi verificați dacă pavilion este setat să pornească automat scanarea de lângă un computer, atunci când logare în Windows.

Efectuați din nou scanarea.

Dacă eroarea persistă, treceți la pasul următor.

Asigurați-vă că rețeaua funcționează în mod corespunzător și că imprimanta este pregătită pentru setările de scanare.

Asigurați-vă că imprimanta este conectată la o rețea.

Conexiune de rețea fără fir. Pe imprimantă, deschideți meniul meniul „Wireless“ sau „Opțiuni“ pentru a vă asigura că aveți un semnal de rețea fără fir. Asigurați-vă că rețeaua fără fir indicatoare luminoase cu LED-uri în mod continuu.

conexiune la rețea prin cablu. Asigurați-vă că cablul este conectat la portul Ethernet de pe imprimantă și într-un port disponibil pe șasiu router. LED-ul verde ar trebui să fie pornit, nu clipește, iar indicatorul luminos de activitate portocalie trebuie să clipească.

Fig. Conectați cablul la imprimantă și router

Multe routere pot funcționa în ambele benzi de frecvență: 2,4 GHz și 5,0 GHz, dar nu toate imprimantele HP suporta ambele benzi. Asigurați-vă că router-ul este pornit pe banda de frecvență de 2,4 GHz și poate transmite. Dacă routerul identifică alt nume de rețea (SSID) pentru fiecare bandă, pentru a conecta SSID-ul imprimantei 2.4 GHz. Dacă imprimanta are suportul unei game de 5.0 GHz, conectați imprimanta la SSID-ul la o frecvență de 5,0 GHz.

Notă.

Dacă utilizați o rețea privată virtuală (VPN), deconectați-l de la scanare.

Fig. Un exemplu de pictograma de rețea fără fir pentru a afișa numele stării rețelei și a conexiunii

Dacă rețeaua nu este afișată (de exemplu, dacă sunteți conectat la oaspete sau orice altă rețea), înainte de a scana este necesar să vă reconectați la rețea.

În cazul în care conexiunea la rețea lipsește. Asigurați-vă că rețeaua funcționează corect, iar apoi verificați starea conexiunii la rețea. Asigurați-vă că lângă numele de rețea este afișată caseta de selectare.

Dacă vedeți pictograma pentru modul de zbor. faceți clic pe pictograma, mutați cursorul la modul de zbor la Oprit. apoi conectați la rețeaua fără fir.

Fig. Exemplu activa „Airplane“

Efectuați din nou scanarea.

Dacă eroarea persistă, treceți la pasul următor.

HP oferă un instrument gratuit de imprimare HP și scanare Doctor pentru a diagnostica și rezolva problemele de imprimare. Descărcați și executați HP Print and Scan Doctor pentru a rezolva rapid și în mod automat unele probleme cunoscute. Când faceți clic pe acest link încărcat HP de imprimare și scanare Doctor, folosind funcționalitatea browser-ul de internet.

Dacă există un punct de exclamare galben, testul nu este efectuat și măsuri necesare pentru utilizator, dar etapa a fost omisă.

Dacă există pictograme roșii X, urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a le elimina.

Faceți clic pe Test de scanare sau Omite.

Dacă faceți clic pe Test de scanare. Programul de imprimare și scanare Doctor va lansa HP Scan pentru a efectua o scanare de test. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a scana pentru a efectua o scanare de test.

Dacă faceți clic pe butonul Ignoră și nu va avea mai multe probleme, faceți clic pe Exit pentru a iesi din functie.

Dacă faceți clic pe Ignorați și probleme cu scanarea vor continua să apară, faceți clic pe Asistență și depanare. pentru a obține de îngrijire specializată pentru scaner sau faceți clic pe Suport Forumuri HP. pentru a obține ajutor de la alți clienți HP.

Dacă eroarea persistă, treceți la pasul următor.

Rezolvarea problemelor cu scanare, dezinstalați software-ul imprimantei înainte de a instala cel mai recent driver.

Nu deconectați imprimanta de la rețea atunci când eliminați software-ul.Urmați Windows căutare de cuvinte cheie dezinstala programul și apoi selectați Control Panel Dezinstalare un program în lista de rezultate.

În lista de programe instalate, selectați numele imprimantei HP și faceți clic pe Ștergere sau Yes. pentru a confirma ștergerea.

Pentru a finaliza programul de dezinstalare, urmați instrucțiunile de pe ecran.

Du-te la HP Customer Support pentru a descărca cea mai recentă versiune a unui driver cu caracteristici complete de imprimantă pentru imprimantă.

Notă.

Alternativ, puteți utiliza discul cu software-ul, în cazul în care susține sistemul de operare instalat pe computer.

În cazul în care imprimanta este conectată la un computer cu ajutorul unui cablu USB, deconectați cablul de la imprimantă.

Când vi se solicită, selectați o metodă de identificare a modelului imprimantei, și apoi urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a merge la pagina de descărcare.

Faceți clic pe Descărcare lângă șofer full-featured.

Utilizați Helper boot și instalarea HP. pași pentru a descărca și instala driverul, sau selectați Descărcați numai pentru a descărca și rula manual fișierul driver prin încărcarea browser-ul web.

În timpul instalării, selectați tipul de „tipic“ sau „recomandat“ ca răspuns la solicitarea Expertul de instalare. Dacă selectați tipul de instalare Min. pentru a evita pierderea accidentală a funcționalității imprimantei, citiți cu atenție descrierea fiecărei componente software.

Dacă eroarea persistă, treceți la pasul următor.

Windows Image Acquisition (WIA) - un serviciu, ca parte a sistemului de operare Windows care acceptă comunicarea între computer și scaner. Dacă WIA nu este activat, o lucrare de scanare poate să nu reușească.

Deschideți fereastra Servicii.

Dacă starea este listat ca „Started“ și tipul de pornire ca „Automatic“. Serviciul WIA funcționează corect. Du-te la pasul următor.

Dacă starea este listat ca „persoane cu handicap.“ faceți clic pe Windows Image Acquisition (WIA), faceți clic-dreapta. apoi faceți clic pe Proprietăți. faceți clic pe fila General. faceți clic pe Start, sub Stare serviciu, apoi selectați automat meniul derulant tipul de pornire.

Notă.

Dacă nu puteți porni serviciul WIA, asigurați-vă că serviciile enumerate mai jos au fost lansate, de asemenea, și tipul lor de pornire este listat ca un sistem automat.

Remote Procedure Call (RPC)

Shell Hardware Detection

RPC Endpoint Mapper

Notă.

Pe fila Scan, selectați aplicația Webscan.

Selectați tipul de imagine, apoi faceți clic pe Scan.

Faceți clic dreapta pe imaginea de scanare în fereastra browser-ului, faceți clic pe Save Image As. și apoi faceți clic pe Salvare.

După ce faceți upgrade la Windows 10, este imposibil să scanați de la imprimantă sau de calculator. Urmați acești pași pentru a rezolva problema și pentru a permite scanarea.

O parte a procesului de upgrade la Windows 10 include instalarea de actualizări software importante pentru a sprijini toate funcționalitatea computerului și a dispozitivelor conectate. În cazul în care sunt instalate toate actualizările, imprimanta poate să nu funcționeze corect. Asigurați-vă că toate actualizările și instalați-le setați instalate automat în Windows.

Urmați Windows căutare de cuvinte cheie modifica instalarea. apoi selectați Setări Panou de control Editare instala un dispozitiv în lista de rezultate.

Selectați Se instalează actualizările automat în lista drop-down de actualizări importante.

Efectuați o căutare pentru Windows pe linia Windows Update. apoi faceți clic pe Actualizare pentru Windows Control Panel Settings din lista de rezultate.

Faceți clic pe Verificare actualizări.

Dacă sunt disponibile actualizări. așteptați până când acestea sunt instalate, reporniți computerul și încercați să imprimați din nou. Dacă aveți posibilitatea de a imprima, problema este rezolvată.

În cazul în care nu sunt disponibile actualizări sau încă nu se poate imprima. du-te la pasul următor.

Dacă Windows Update raportează o eroare atunci când instalați unele actualizări și afișează numele imprimantei, împreună cu eroarea inscripție 0x800xxxxx sau un număr similar, urmați acești pași pentru a rezolva eroarea.

Fig. Prima eroare de imprimantă în Windows Update

Efectuați în Windows Căutare Device Manager și selectați Device Manager din rezultatele.

Faceți clic pe butonul Printer.

Selectați, faceți clic dreapta pe dispozitiv necunoscut. apoi selectați Ștergere pentru a elimina dispozitivul.

Notă.

Dacă nu vedeți numele imprimantei în „Imprimante“, continuați cu pasul pe reinstalarea driverului de imprimantă.

Depanarea și rezolvarea problemelor comune de conectivitate depinde de tipul de conexiune.

Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre conectarea la o imprimantă sau conectarea unui mesaj de eroare, examinați pagina de asistență pentru clienți HP. Introduceți modelul imprimantei și căutați documentul privind instalarea imprimantei într-un mesaj de rețea sau de eroare cu fir sau fără fir.

Următoarele orientări și proceduri care vor depanează și se rezolvă probleme de conectare la o rețea fără fir.

Reporniți imprimanta și computerul. Reporniți computerul și imprimanta poate oferi ajutor eventualelor erori.

Verificați conectivitatea imprimantei și numele corect de rețea. Asigurați-vă că lumina albastră de lângă pictograma fără fir () de pe imprimanta este pornită și lumini în mod constant, și apoi du-te la meniul de rețea fără fir și asigurați-vă că imprimanta și computerul sunt conectate la aceeași rețea.

Așezați imprimanta și routerul mai aproape unul de altul. Glisați imprimanta și calculatorul la router, dar nu mai aproape de 1,8 m. Distanța mai mare între imprimantă și semnalul wireless router poate deveni mai slab.

Conectarea imprimantei la rețea manual. Multe imprimante HP furnizate Expertul de configurare rețea wireless, accesibilă din meniul de configurare a rețelei sau conexiunea fără fir la panoul de control al imprimantei. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a introduce numele rețelei și parola pentru a conecta imprimanta la rețea.

Reboot router. În cazul în care conexiunea fără fir este lentă sau întreruptă, reporniți router. Pentru instrucțiuni privind repornirea router-ul poate fi obținut de la producător, ISP sau administratorul de rețea.

Verificați setarea router lățime de bandă. Multe routere pot funcționa în ambele benzi de frecvență: 2,4 GHz și 5,0 GHz, dar nu toate imprimantele HP suporta ambele benzi. Asigurați-vă că router-ul este pornit pe banda de frecvență de 2,4 GHz și poate transmite. Dacă routerul identifică alt nume de rețea (SSID) pentru fiecare bandă, pentru a conecta SSID-ul imprimantei, care corespunde banda de 2,4 GHz.

Verificați setările de firewall. Un paravan de protecție poate împiedica circulația imprimantei la computer. Confirmați sau rezolva orice interogări firewall, sunt afișate în timpul descărcării și instalați software-ul imprimantei, sau configurați software-ul pentru a permite descărcarea și instalarea software-ului HP.

Verificați obstacolele dintre imprimantă și router. Îndepărtați toate obiectele metalice situate între imprimantă și punctul de calculator sau de acces (router). Elemente cum ar fi dulapuri metalice sau frigidere, poate provoca interferențe dăunătoare pentru a transmite un semnal de rețea fără fir.

Iată câteva sfaturi și proceduri care vor depanează și se rezolvă probleme de conectare la o rețea prin cablu.

Reporniți imprimanta și computerul. Reporniți computerul și imprimanta poate oferi ajutor eventualelor erori.

Verificați conexiunea la rețea. Asigurați-vă că imprimanta este conectată la o rețea fără fir, verificați cablu și lumini pe portul Ethernet al imprimantei. În cazul în care este conectat cablul, LED-ul verde se va aprinde fără să clipească și activitatea LED-ul portocaliu va clipi.

Reconectați cablul. Deconectați și reconectați cablul Ethernet la partea din spate a imprimantei, și apoi conectați cablul la un alt port de pe router de lucru.

Încercați să utilizați un alt cablu. Încercați să vă conectați folosind un alt cablu Ethernet.