În 2019 pentru a crește salariile profesorilor vor avea loc în cadrul stabilit de președinte,

În 2017, creșterea salariilor profesorilor va avea loc în cadrul stabilit de președinte,
Importanța sectorului educației angajat pentru țară în ansamblu este dificil de a supraestima. De la grădiniță și școală primară în școală, ei pune bazele pentru dezvoltarea în continuare a națiunii și a statului. Nu fără motiv, în toate țările dezvoltate, cei mai bogati sunt medici din sectorul public și profesori. În prezent, România este pe calea formării sale ca o dezvoltare modernă a țărilor civilizate. În acest sens, conducerea țării este să declare în mod activ prioritățile pentru politica viitoare, care ar putea include majorarea salariilor cadrelor didactice din România.Desigur, că nici unul dintre funcționarii și profesorii ar argumenta cu faptul că sistemul de învățământ secundar liber, consacrat și garantat de Constituția Federației Ruse, este un mecanism destul de complicată, a căror funcționare și fără un fond de salarii necesită cantități substanțiale de finanțare. În același timp, în ciuda dificultăților, care se confruntă în prezent un suport bugetar pentru sistemul de învățământ în stare de lucru este cheia pentru viitorul România. Că profesorii de școală pune bazele cunoașterii și ideologii care modelează drepturile omului și civile în viitor.Salarizare toate cadrele didactice pe teritoriul ia în considerare factorii de greutate. Printre acestea se numără:

  1. de încărcare a cadrelor didactice (numărul de ore după ore suplimentare)
  2. Coeficienții prevăzute de legile și reglementările locale, și multe altele.

Este demn de remarcat faptul că ultima dată (3-4 ani), în sistemul de învățământ românesc este marcat printr-o varietate de reforme majore. Ei au atins atât procesul de hrănire și mame și criterii de evaluare a tehnicilor. o nouă lege a învățământului, în care au fost furnizate și de control al sistemului de contabilitate inovator a fost adoptat pentru consolidarea și punerea lor în aplicare a Dumei de Stat. În fiecare an, devine un alt pas spre îmbunătățirea furnizării examenului de stat unificat.

Toți acești factori complică foarte mult nivelul de determinare a sarcinii la profesor și într-o oarecare măsură, să destabilizeze întregul proces de predare. Pentru a contracara acest fenomen de către experți ai sistemului agențiilor de salarizare corespunzătoare a coeficienților a fost dezvoltat, a căror utilizare promovează profesori de calitate mai bună pentru a face munca lor și de conducere - pentru a determina raportul preț - calitate și ocuparea forței de muncă plătit în mod corespunzător.

De ce profesorii trebuie să se aștepte o creștere a salariilor?

Cei care speră să crească veniturile prin creșterea conținutului de buget, nu uitați despre procesul de optimizare la nivel mondial în toate domeniile, care este paralelă cu creșterea salariilor din sectorul public. În ultimii ani, a fost închis sute de școli de diferite niveluri de acreditare. După cum se știe, astfel de procese sunt însoțite de contracții. De multe ori, acestea se referă numai la personalul de service și a lucrătorilor tehnice, cu toate că există cazuri în care nici o lucrare în mediul rural și au fost profesori.

Astfel de măsuri nepopulare, dar eficiente au lansat milioane de ruble de fonduri bugetare care au fost realocate de salarizare.

Cele mai populare: