În cazul în care este placa de sunet din computer

Salutări tuturor pe blog-ul meu! Astăzi vom vorbi despre cazul în care există o placă de sunet în computer? Situațiile sunt diferite. Este posibil să aveți pe computer sunt probleme de experiență din ce în ce cu sunet, sau, în cele din urmă, trebuie doar să curățați calculatorul, dar trebuie să știți fiecare taxă și în cazul în care este de a ridica în mod deliberat mai târziu totul înapoi și lasă detalii suplimentare ;). Deci nu te duci!În primul rând, trebuie să spun că, dacă toate toate dintr-o dată de următoarele sfaturi vă va ajuta în căutarea dumneavoastră, și sunetul de pe computer este, atunci placa de sunet este integrat în placa de bază. Calitatea acestei soluții comparativ cu placa de sunet normală, desigur, este diferit. Cu toate acestea, utilizatorul mediu este de obicei îndeplinită. Pentru a fi mai precis, iubitorii de nici o diferență.

În cazul în care este placa de sunet din computer


Placa trebuie să prezinte cel puțin trei mufe de culori diferite pentru a conecta căști / boxe, microfon și linie de intrare. Ei au, de obicei, o formă circulară și următoarele culori: verde, roșu și albastru. Acesta este introdus în conectorul plăcii de bază, la fel ca cele mai multe dintre celelalte componente ale calculatorului.

În cazul în care este placa de sunet din computer

Dacă după citirea acestor sfaturi scurte la întrebarea în cazul în care placa de sunet din computer este încă valabilă, atunci cel mai probabil integrat (am scris despre asta un pic mai târziu). De obicei, toate modulele de mai jos, dacă începeți să se uite la partea de sus. Personal, am folosi exact ca și cum un computer vechi a avut o placă de sunet separat. Am pus-o, pentru că a ars construit în mat.platu, ei bine, nu-l arunca bine. 😉

Apropo, dacă aveți o problemă de sunet, trebuie să reinstalați Windows și driverul, dar sunetul nu a prezentat, vă puteți cumpăra o placă de sunet. Deși se întâmplă rar, dar nu este nimic etern.

Și astăzi am totul, vă mulțumesc pentru atenție. Vedeți tine!

O mică prezentare generală a plăcilor de sunet: