În cazul în care pentru a evalua o monedă pe o fotografie

În cazul în care pentru a evalua o monedă pe o fotografie

Soluția evidentă la problema în cazul în care pentru a evalua moneda este de a cere experților în magazinele respective de antichități sau cluburi speciale.Cu toate acestea, situația nu este la fel de simplu cum pare. De fapt, numismați, atunci există oameni care sunt implicați profesional în colectarea de monede antice, nu atât de mult interesate în evaluarea rezultatelor dumneavoastră, dar în achiziționarea. Și, bineînțeles, la cel mai mic pret.

Este logic să presupunem că este rar, atunci când spun că valoarea reală a monedei, pentru că moneda va încerca să valorificați la cel mai mic pret. Cum să fie în astfel de mâini, forțele? Acesta poate fi undeva „nici un risc“ pentru a evalua o monedă care nu sunt inselat pe asta? Și ce cerințe trebuie să fie prezentate expertului, colector moneda?În primul rând, trebuie să caute un serviciu care este axat pe examinarea și evaluarea, nu servesc imediat răscumpăra vechile monede. Oamenii care nu sunt interesați de achiziționarea, dar sunt concentrate pe furnizarea de informații, mai onest în acest sens cu clienții. Dorința lor este de a desfășura activități profesionale în domeniul evaluării, examinarea monedelor.

Cele mai comune monede sunt în orașe mici, orașe și sate. Uneori, în ferme. Acest lucru înseamnă că rezultatele trebuie să conducă la cel mai apropiat expert pentru câteva zeci de kilometri. În principal - în centrul regional. Este confortabil? Nu întotdeauna. Mai ales transporta o monedă de valoare, vedeți - un mare risc.

Deci, în cazul în care este posibil să se cunoască valoarea de monede vechi sau comori? În opinia noastră, cel mai bun mod - este de a utiliza serviciul de evaluare monedelor de fotografii.

Rata de monede de fotografii de pe site-ul nostru «monety.in.ua». Noi nu cumpara si nu vinde, astfel încât nici un interes să subestimeze preț. Pentru a afla valoarea monedelor părăsesc informațiile cu privire la aceasta în „rata monedei.“

Pentru a determina cu exactitate prețul pe care trebuie să specificați următoarele date:

- evaluare
- țara de origine
- Adăugați o fotografie de ambele părți ale monedei.

Fotografiile trebuie să fie clare, acestea ar trebui să fie moneda dvs., și nu copiate de pe Internet.

De asemenea, afla monedele de preț care este posibil, lăsând un mesaj în grupul nostru Vkontakte. Estimarea de monede vechi libere.