In ce luna este cel mai bine să se căsătorească, se căsătorească

Femeie revista / ureche / In ce luna este cel mai bine să se căsătorească, se căsătorească. Cea mai buna luna pentru nunti

Celebrarea nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viața fiecărei ființe umane. Adesea, rudele și invitat la sărbătoarea nașterii unei noi familii îngrijorat de mult „ca să spunem așa de la înălțimea de ultimii ani, și au avut o anumită experiență în Georgia“ peste tinerii căsătoriți între ei și, mai mult decât amintindu nunta mea.Vreau ca totul să se asigure că ritualurile și credințele, precum și să observe și să se uite nou si modern, la modă în ochii oaspeților și asociații.

Dar cel mai important lucru - este, desigur, pentru a determina viitorul ziua nuntii, ziua de numărare a unei noi vieți de familie, nașterea unei noi zile, o uniune fericită.Noi, ca un copil nu încetează să creadă divinație și prevestiri, ca adulți și solide, oameni de știință și cu experiență.

Iată ce spune credințele naționale din calendar și voința fiecărei luni a anului, și familia nou-a făcut, născut în fiecare dintre ele:

Semne și superstiție - nu e rău, dar ar trebui să crezi mereu în tine și de companie cu care te-ai decis să lega soarta lor pentru viață. O persoană poate face fericit decât omul însuși. Crede în tine și în dragoste și fericirea ta și de înțelegere va ajuta întotdeauna în situații dificile de viață, de încredere și mai degrabă decât credințe și superstiții.

In ce luna este cel mai bine să se căsătorească, se căsătorească
Finger pe ceea ce este cel mai bine este de a purta un inel?