In ce luna este cel mai bine să se căsătorească practice, religioase și astrologice am sfaturi

In ce luna este cel mai bine să se căsătorească practice, religioase și astrologice am sfaturi
Nunta - este aproape întotdeauna foarte important, râvnit și mult așteptată eveniment. Aceasta necesită o pregătire minuțioasă, deoarece ambele - mireasa si mirele - vrei ca totul să meargă perfect. Și nu e doar o dorință pentru ceva frumos. La urma urmei, o nunta este un punct de plecare unic pentru familia nou-născut și dincolo. Nu este nimic pentru că strămoșii noștri a pus în importanță pe picior de egalitate cu cele două evenimente majore pentru om - nașterea și moartea sa. Și cu un motiv bun sărbători viața lor ziua nuntii. aniversările și zilele de naștere a fost mult timp venerat. Multe dintre aceste date au propriile lor tradiții, mult timp stabilite și ritualuri, care sunt absolut sigur mod de legătură cu timpul anului, și de multe ori, chiar și o lună.recomandări practice

Acum, tinerii decid dacă să se căsătorească, acordă mai puțină atenție la selectarea lunii pentru acest eveniment. Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta determina pe cei care nu plătesc nici o atenție la semnele de horoscoape sau interdicții religioase și recomandări.

economii de vacanță

Frumusețe și perfecțiune

tradiții occidentale

In ce luna este cel mai bine să se căsătorească practice, religioase și astrologice am sfaturi


În partea de vest, nu acordă o mare importanță faptului, în ce lună este mai bine să se căsătorească sau să se căsătorească. Dar există, este tradiție aproape neschimbat. Tinerii casatoriti direct de la o nuntă, lăsând oaspeții și rude pentru a sărbători următoarea, lăsând în luna de miere. Este o călătorie - o luna de miere - joaca un rol important in alegerea timp pentru a începe viața căsătorit. Desigur, momentul ideal pentru a călători - vară. Dar, dacă aveți posibilitatea de a călători în alte țări în care este cald tot timpul anului, atunci o luna aceasta nu contează. Dar nu întotdeauna avem capacitatea de a obține o astfel de călătorie. Apoi, vara - cea mai bună alegere - soare, mare, un minim de îmbrăcăminte, încălțăminte și alte avantaje ale acestui sezon. În cazul în care cuplul mai mult decât dragostea munți - schi, turism în condiții dificile, iar cealaltă - apoi, desigur, pentru o luna de miere este momentul perfect pentru a iernii.

Principala condiție - calendarul de nunta ar trebui să se potrivi cu ambii parteneri. Apoi va fi cea mai frumoasă perioadă din viața mea și va fi adus aminte cu bucurie și căldură.

Urmăm semne naționale

Pentru multe cupluri, problema de selecție luni apare în mod serios. La urma urmei, ar fi de dorit nu numai de frumusețe, dar, de asemenea, un bun început de viață împreună. Nu e de mirare atât de mulți oameni semne, superstiții și sfaturi sunt încă în cadrul ședinței, în ciuda faptului că oamenii actual nu mai cred în tehnologie și progres. Semnele sunt în cerere, pentru că în ele se află înțelepciunea poporului comune, istoria ei, implicat în supravegherea vieții oamenilor și a naturii. Toate aceste informații se acumulează treptat, în curs de dezvoltare, în special direcții. Că ei pot ajuta cu succes alege o lună să se căsătorească.

luni de iarnă

Când este mai bine să facă pe un horoscop

Horoscop zilnic în ceea ce privește recomandările pentru selectarea lunii pentru nunti este ambiguă. Există mai multe perioade importante care durează aproximativ o lună, dar nu pornesc din prima zi.

Recomandă calendarul ortodox

În cazul în care nu este de dorit să se căsătorească

In ce luna este cel mai bine să se căsătorească practice, religioase și astrologice am sfaturi
Lucru de a păstra în minte, iau parul cu un voal la nuntă. Ce ar trebui să fie combinate? În acest articol vă va învăța cum să decoreze cu mireasa mâinile auto si mirele.