În diaree pisica cu sânge

În diaree pisica cu sânge

De obicei, pisicile sunt obiceiurile alimentare pretentios, multe dintre ele sunt gurmanzi reale. Prin urmare, chiar și tulburări comune au o cauza anxietate severă animal favorit. Ce putem spune despre acele cazuri neplăcute în cazul în care apare fecale de animale de companie de mucus sau de cheaguri de sânge. Cum gazda grijulii, au fost găsite în pisica sunt de selecție rău?Ce este diareea cu sânge?

Auto-medicatie si o dieta usoara ajuta doar in cazurile usoare, dar atunci cand pisica diaree cu sânge trebuie să aibă acces imediat la specialiști. Pot exista pancreatita acuta. enterocolită, dysbiosis, paraziți. leziuni ale mucoasei din cauza ingestiei de obiecte ascuțite, otrăvuri, otravă și alte lucruri neplăcute. Prin urmare, modul de a trata o pisica diaree cu sânge ar trebui să-ți spun personal veterinar, bazându-concluziile lor nu numai pe sondajul proprietarului, dar, de asemenea, pentru testarea de laborator bun și de inspecție a pacientului cu caracter personal cu blană.

Primul lucru pe care trebuie să faci un medic, pentru a înțelege motivul exact pentru diaree o pisica cu sânge? O mare conversație dă proprietarul animalului, pentru pacient pentru a descrie specialistul lor de sănătate nu se poate. Aici este o listă de posibile întrebări pe care le puteți adresa la prima consultație, un medic veterinar cu experiență:  1. Cât timp are scaune moi pisica?
  2. De când a apărut în scaun sau de culoarea sangelui mucus?
  3. Ai observat în fecale de paraziți sau bucăți de obiecte de la terțe părți (bucăți de hârtie, materiale plastice, aschii din lemn)?
  4. Cât de des pisica rulează la toaletă?
  5. Are diaree ascuțite miros neplăcut?
  6. Ce culoare si consistenta secretiilor?
  7. Care este cantitatea aproximativă de fecale?
  8. Cum pisicile generală de sănătate în ultimul timp?

Diaree cu sânge - lucru atât de periculos ca auto-tratament este plină de consecințe. Cel mai adesea, pentru a înțelege fără o analiză serioasă nu este posibilă. Cu toate acestea, proprietarii de animale de companie cu blană trebuie să cunoască caracteristicile de bază ale acestei boli, posibilele cauze.

În diaree pisica cu sânge

Urethrostomy - o măsură necesară pentru pisici chirurgicale în cazul în care blocarea uretrei. Cum este această operație, unele este nevoie de îngrijire, atunci când, și care ar putea fi consecințele, vor fi discutate în articol.

În diaree pisica cu sânge

În diaree pisica cu sânge

În diaree pisica cu sânge