În pisica diaree cu sânge ce să facă la cauzele de acasă

În pisica diaree cu sânge ce să facă la cauzele de acasă

diaree cu sânge, dacă te uiți atent vom vedea mai multe și viermi.

Tulburări ale tractului gastro-intestinal de multe ori duce la diaree.

Poate fi dureros, conține sânge și / sau mucus, însoțite de vărsături. De asemenea, tulburări digestive însoțite de modificări ale apetitului (complet pierderea, sau invers - o creștere semnificativă) și comportament (letargie sau hiperactivitate).Diareea poate fi viața în pericol. Aceasta are loc o pierdere a apei și electroliților - sodiu, potasiu, calciu. Există un dezechilibru grav în organele. În grad sever de deshidratare eveniment de stop cardiac.

Ce declanseaza diaree

Palpitatii si diaree poate provoca o mulțime de factori: modificările dieta la patologii interne grave. Iată câteva dintre ele.

Cauzele diareei

În pisica diaree cu sânge ce să facă la cauzele de acasă

De multe ori laptele provoacă diaree la pisici.

 • Schimbarea dietei. lapte cauzează adesea tulburări intestinale. Acest lucru se datorează lipsei congenitale sau vârsta lactazei - o enzima care descompune zaharul din lapte.
 • Împuternicite iarbă mănâncă (mai ales după o pauză lungă, de exemplu, a început sezonul de vacanță, iar pisica a fost dus la cabana).
 • alergii alimentare sau sensibilitate la orice produs alimentar. Se întâmplă adesea ca unele dintre produsele reziduale ale helminților (de exemplu, ascarizi) pot provoca, de asemenea, reacții alergice.
 • Paraziții (bandă și viermi rotunzi).

În pisica diaree cu sânge ce să facă la cauzele de acasă

paraziți Schema de infiltrare pe pisica

 • Viruși (de exemplu, virusul imunodeficienței feline, sau leucemie).
 • Bacteriile (kampillobakter, Salmonella).
 • Medicamente. efect secundar care este diareea.
 • Intoxicatia toxine (mâncat accidental unele substanțe chimice de uz casnic).
 • Hipertiroidism (niveluri crescute de hormoni tiroidieni stimulează motilitatea peretelui intestinal a crescut).
 • În medicina veterinară, există o tulburări comune pe termen, însoțite de diaree - inflamarea intestinelor (prescurtate engleză abreviere «IBD»). Acest sindrom apare la pisicile domestice mai des.

  Pisicile cu simptome IBD

  În pisica diaree cu sânge ce să facă la cauzele de acasă


  Cat adolescent. Riscul este puțin probabil să intre în grup, dar este.

  • Vârsta medie (5-7 ani);
  • Adesea defeca, consistența scaunelor lichide;
  • Pierde greutate corporală, până la epuizarea;
  • Au vărsături și diaree cronică.

  Diaree cu sânge de o pisica, ce să fac?

  În pisica diaree cu sânge ce să facă la cauzele de acasă

  Diareea, în sine, poartă deja un risc, dar dacă e sânge, e chiar mai rău!

  Totul depinde de cauza problemei. În orice caz, sânge în scaun - nu este normal! Automutilarea este acolo: timpul prețios se va pierde, și reduce dramatic pierderea de sânge în legătură cu o capacitate compensatorie a organismului.

  tumori deosebit de periculoase ale tractului gastro-intestinal, și numeroase bile împletesc unele cu altele de-a lungul paraziti intestinal.

  Pacienții pisici voma începe. scădere în greutate, diaree amestecat cu sânge. Veterinarul poate găsi chiar și formarea de solide în stomac. Singura soluție adecvată la această problemă - indepartarea chirurgicala a tumorilor sau a incurcaturile de viermi. Principalul lucru - timp în timp și nu începe procesul.

  Cum de a determina patologia coprocultura intestinale

  Dacă diaree severă continuă mai mult de o zi, există sânge în scaun, pisica este epuizat și există semne de deshidratare severă (febră, paloare și uscăciune a membranelor mucoase, convulsii. Letargie), trebuie să contactați imediat medicul veterinar.

  Dar unele de stat, însoțite de diaree, pot fi corectate la domiciliu.

  Moduri de a opri diaree la animalele de companie „la domiciliu“

  1. Corectarea dietei. Atunci când au existat erori în dieta, trebuie să înțelegeți, de la apariția unui defect de produs. În cazul în care cauza de diaree a fost de lapte normal, este necesar sau să-l abandoneze, sau să cumpere lapte special fără lactază (vândute în hypermarketuri și este destinat pentru oameni, dar pisicile poate fi administrat în condiții de siguranță). Există o altă opțiune - foamea timp de 12 ore.
  2. Îmbunătățirea fundal emoțional. Viața în apartamente urbane în apropierea constantă cu alte pisici, imposibilitatea de luni să iasă și să se comporte în conformitate cu instincte feline naturale contribuie la stres cronic și periculoase. Una dintre bolile care apar in sistemul nervos - sindromul de colon iritabil. Aceasta este însoțită de diaree și crampe abdominale: pisica se comporta nervos, de multe ori merge în tavă. Este necesar să se asigure o atmosferă psihologică adecvată: cel mai mult pentru a atinge animalul, si scuturare vorbind. Acest lucru ajută pisica să se simtă dorit și iubit.

  În pisica diaree cu sânge ce să facă la cauzele de acasă

  Cat care locuiește într-un apartament se poate obține subliniat și ea apare diaree.

 • Deparazitare. Dacă există o suspiciune de prezența paraziților (de exemplu, a venit wriggling „viermi“ albe din intestin după o mișcare intestinală), aveți nevoie pentru a da animalele de companie bine-cunoscute, cum ar fi medicamente antiparazitare Levamisol sau Kanikvantel. Ca regulă generală, dozarea substanței active într-un comprimat este suficient pentru a ucide viermi. Dar, din nou, recepția poate fi repetată, dacă este necesar.
 • Fortificația. Există vitamine speciale pentru pisici. Ele pot fi folosite pentru a menține tonicitatea generală a organismului, și în tratamentul stărilor patologice ale tractului gastro-intestinal. Zinc, seleniu, vitaminele A și E, bioflavonoide, vitamina C, B12 și K a îmbunătăți sistemul imunitar si ajuta la reducerea inflamatiei in intestin.

  În pisica diaree cu sânge ce să facă la cauzele de acasă

  În cazul în care o pisica mananca doar hrana uscata, apoi se adauga la castron cu complexul de vitamine alimente.

  Fiecare proprietar vrea ca animalul lui a trăit o lungă perioadă de timp și nu doare. Trebuie avut grijă pentru o pisica: el mănâncă, cât de mult apa de băut ca merge la baie. Acest lucru va ajuta la identificarea rapidă a bolii tractului gastro-intestinal și pentru a preveni complicații.